Home / Kampaukset / 10 vinkkejä, joiden avulla saat suuria kiharoita

10 vinkkejä, joiden avulla saat suuria kiharoita

Kun aloitat oppimisen enemmän mustista hiuksista, pian huomaat, että se tulee tavaksi useamman kuin yhden tekstuurin. Mustat hiukset voivat kulkea asteittain suoraan aallotuksilta ja erittäin tiukkoihin keloihin, mutta monet Afrikkalainen sukulaiset huomaavat, että niiden luonnolliset hiukset putoavat jonnekin. Sinun ei tarvitse olla biraattinen tai monikansallinen, jotta hiukset, joita kuvataan "luonnollisesti kiharoiksi". Curls voi olla kooltaan kynän jousesta rasvamerkintään, mutta niiden hoito ja ruokinta on samanlainen. Haluatko puhaltaa niitä kiharoita huolimatta monista haukkumisista? Nämä 10 kiharat hiukset vinkit tehdään kaikille, jotka etsivät hyvin määriteltyjä kiharoita.

afrikkalainen American Woman

Michael Rowe / Getty Images

Tämä on paras tapa puhdistaa ja kunnostaa hiukset (lisäksi salonkiin pesuallas), koska se pitää curlsiasi alaspäin. Mitä enemmän manipuloat kiharoita, sitä todennäköisemmin ne ovat karkeita. Sen sijaan, että pääsi pään päälle, pese hiuksesi, kun pääsi on ylösalaisin ja sitten käännät pääsi takaisin, anna veden päästä alas hiustesi pituutta, kun astut suoraan suihkupäähän.

02
10

Pidä hiukset hyvin kosteana

Yksi parhaista tavoista varmistaa jatkuvasti tarkkaan määritellyt kiharat on pitää ne kosteutettuna. Ei öljyillä, mutta säännöllisellä puhdistuksella, ilmastointi ja syvä ilmastointi. Kuoret ja kuivatut kiharat eivät yksinkertaisesti ole samaa määritelmää kuin hyvin kosteutetut kiharat. Löydä puhdistus- ja hoitosuunnitelma, joka toimii sinulle, mutta joka puolella 3-10 päivää toimii useimmiten.

Katso joitain hienoja hoitoaineita, jotka pitävät hiuksesi kosteutettuna:

  • Miss Jessie n Rapid Recovery on saatavilla Amazon.com
  • Kinky Curly Stella Strands Hydrating Hoito saatavilla Amazon.com-sivustolla
03
10

Käytä tuotteita kosteana

Hiusten on oltava mahdollisimman märkiä, kun aloitat muotoiluprosessin. Shampooing ja conditioning jälkeen, ei pyyhe kuiva. Itse asiassa, älä tuota pyyhe mitään lähellä curls. Vanha tee-paita toimii erinomaisesti puristamalla ylimääräinen vesi pois tressesistäsi.

Kun poistut suihkusta, aloita muotoilutuotteesi soveltaminen. Jos hiukset alkavat kuivua ilman tuotetta, niin se kuivuu edelleen. Tuotteita tuodaan samalla kun märkä lukot tyyliin.

Lisäksi kiharat rakastavat kasaantua yhteen. Voit käyttää meloa harjaa, Denman-harjaa, kampa tai sormet, mutta kun työskentelet märillä hiuksilla, huomaat, että kiharat rakastavat tarttumaan muihin kiharoihin. Anna hiuksesi päähän ja antaa kiharaa tulemaan yhteen omalla tavallaan.

  • Denman-tyynyharja saatavana Amazon.com-sivustolla
04
10

Jaa hiukset osiksi

Hiustuotteen täyden peiton takaamiseksi sinun on erotettava hiukset. Paksuus voi riippua kahdesta kahdeksaan osaan. Käytä muovisia leikkeitä pitämään hiukset pois tieltä. Yleensä on helpompi aloittaa pään takana. Työskentele hiusleikkauksella, joka levittää tuotteita juurista aina päihin asti. Kun olet varma, että osio on kyllästynyt, voit siirtyä seuraaville osioille. Yritä laittaa tuote hiuksesi yhdeksi isoksi kappaleeksi, joka todennäköisesti löytää sinut hyvin määriteltyjen hiusten päälle ja haalistuneiden kiharien alla.

05
10

Jos kirjoitat, huutakaa huolella

Kaikki eivät tarvitse karsia kiharoitaan. Monissa tapauksissa kouristus on aallotettuja hiuksia, jotka yrittävät tulla kihara. Kun sinulla on tuotteita hiuksillasi ja se on kampattu läpi tyydytyksesi, anna sen kuivua ilmatiiviisti niin paljon kuin mahdollista, ennen kuin ryhdyt tekemään. Voi olla, että kosteat hiustulokset ovat haalistuneita, mutta jos haluat lisätä äänenvoimakkuutta, karkea, kun diffuusi lähes kuivattuja kavereita ja keskitä kouristuksesi vain päissä.

06
10

Käytä hyvälaatuisia tuotteita

On hyvä syy, että Kinky-Curly ja Miss Jessie ovat niin suosittuja ihmisten keskuudessa, jotka etsivät upeita kiharoita: ne toimivat. Näistä linjoista valmistetut tuotteet sekä DevaCurl ja Ouidad on suunniteltu toimimaan kaikkien tekstuurien kiharat hiukset. Saat paljon parempia tuloksia korkealaatuisella geelillä kuin halvalla apteekkibrändillä, joka yleensä jättää hiukset tunteeksi rapeiksi ja pariksi.

Curl-tuotteiden määrittäminen kokeilla:

  • DevaCurl SuperCream Coconut Curl Styler
  • Camille Rose Naturals Curl Maker
  • ECO Styler -geeli ja oliiviöljy
07
10

Kun tuotteet ovat käytössä, jätä hiukset yksin

Kun hiustuotteet ovat sisään ja olet kampanneet hiustenne läpi tai käynyt läpi sen sormilla, jätä tyyli yksin. Anna sen kuivua ilmassa tai käyttää diffuusoria, mutta älä kosketa niitä kiharoita. Tämä tarkoittaa, ettei kampausta eikä harjausta; muussa tapauksessa kampaat tai harjaat kiharseja isoin haaraan.

08
10

Anna hiusten kuivua aina kun se on mahdollista

Sinulla ei ehkä ole aina aikaa päästää hiuksiasi kuivaksi, mutta tee se aina kun voit. Vähemmän lämpöä, jonka sijoitat hiuksillesi puhalla kuivumisen muodossa, vaikka se hajoaa, sitä enemmän kosteutta hiustesi säilyttää, mikä on ratkaisevan tärkeää ylläpitääkseen terveitä kiharoita, jotka eivät haalistu. Jos olet kiire, vähäinen kuumuus kuivausrummun läpi on hieno, mutta anna hiuksesi kuivua mahdollisimman paljon ensin. Kun hajotat, siirrä kuivaaja hiuksesi ympärille nopeasti ja pysähdy, ennen kuin hanka on täysin kuiva.

09
10

Vältä öljyjä kosteissa kiharoissa

Hyvin määritellyille kiharoille, muotoilu vesipohjaisilla tuotteilla märillä hiuksilla antaa yleensä parempia tuloksia. Kun et halua käyttää hiustasi rengastilassa, öljy on hieno eikä häiritse tyyliäsi, mutta vesi-pohjaiset, geelimäiset tuotteet antavat hyvän pidon pitäen samalla rakeita. Kun hiukset ovat täysin kuivia, voit lisätä pieneen määrään öljyä, jotta nauhat saisivat enemmän kirkkautta tai pehmeyttä. Pidä kevyitä, luonnollisia kavereita, kuten argania, kookospähkinää, jojobaa tai viinirypäleitä.

10
10

Hanki hieno leikkaus

Eivätkö kiharseesi ole muotoiltu, riippumatta siitä, mitä teet? Saattaa olla aika käydä stylistilla ja saada leikkaus, joka täydentää kiharaa. Monet kiharaiset tytöt ja naiset huomaavat, että hiukset kasvavat pyramidimuodossa; suuri leikkaus on sinun curls kuuluvat kyyneltyä kuvio, että liikkuu, sen sijaan, että suuri kihara kihara, joka näyttää jäädytettynä paikoillaan.

Ole varovainen, kun etsit tätä täydellistä hiusten leikkaamista - vaikka jotkut stylistit suosittelevat harvennusta irtoamon vähentämiseksi, tämä ei ole aina paras ratkaisu kiharoille. Kaksi suosittua menettelytapaa ovat Deva Curlaboration ja Carve & Slice.

1

About

Check Also

11 Things Your Hairstylist ei kerro sinulle

Me kaikki haluamme hienoja hiuksia, ja se alkaa hiuslakkauksella. Voit tuoda valokuvan tai kuvata mitä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − 82 =