Home / Jeans / Vi fandt dem! Den bedste jeans til større lår

Vi fandt dem! Den bedste jeans til større lår

Hvis du har kødfulde eller atletiske ben, ved du, at det kan være en udfordring at købe jeans. Kvinder med større lår bliver ofte frustrerede, når de køber jeans, fordi det er svært at finde det rigtige par til at smigre din figur uden at understrege størrelsen på dine øverste ben. Giv ikke op, selvom - der er masser af jeans, der er skåret til fladere større ben, hvis du bare ved hvad du skal kigge efter. Her er vores hjælpsomme indkøbsvejledning til de bedste jeans til store lår, så du kan finde det perfekte par for at afbalancere din form.

Mørk wash skinny jeans

Citizens of Humanity mørke vask skinny jeans.
Borgere af menneskeheden

En mørk vask jean er din bedste ven, hvis du har store lår. Mørkere nuancer af denim har en samlet slankende effekt, så se efter en dyb indigovask (eller endda sort denim) for at give illusionen af ​​slankere ben. Mørke vask jeans er også alsidige til både arbejde og leg, hvilket gør dem til et budgetvenligt og alsidigt valg til slid på kontoret og i weekenderne.

Når du køber mørke jeans, skal du kigge efter en klassisk finish uden for mange distraherende detaljer. Whiskering, flot og forstyrret stilarter kan være populært med supermodeller som Gigi Hadid, men gør ikke noget for damer med voksne store ben som Christina Hendricks.

Lær at bære mørke vask jeans til kontoret.

Jeans at prøve:

 • 7 for hele menneskeheden Dark Wash Straight Leg Jeans
 • Hudson Signatur Bootcut i Dark Shadow
 • Citizens of Humanity Inky Blue Jeans
02
af 05

Kæreste Jeans

Mørk wash skinny boyfriend jeans

J Brand Skinny Boyfriend Jeans.
J Brand

Hvis du har tykkere lår, ved du, at for tætte jeans ikke er din ven. Boyfriend jeans er trendy (tag det, skinnies), men også rummelige nok til at skumme dine lår, uden at fremhæve, hvad du ikke ønsker at fremvise. Ligesom med virkelige kærester må du måske prøve på nogle få for at finde din perfekte kamp.

Lang længde er en nøgle til smiger - køb dine kæreste jeans for kort, og du risikerer at komme ind i det frygtede mor-jeans område (som kan være hip for teenagere, men kan være katastrofalt, hvis du har en voksen kvindelig form). Du vil også gerne se efter et par kæreste, der passer dig tæt på hofterne og falder i en flot, ret linje over benet.

Cuffed stilarter er populære, men du vil måske springe over dette trin. Rullning af dine jeans kan visuelt forkorte dig, medmindre du er højere end gennemsnittet, hvilket gør dine ben ser bredere ud end du gerne vil.

Du kan også eksperimentere med alle de forskellige farver af denimvaske - men ved jo, at jo mørkere skylle af dine jeans, desto mere vil de visuelt slanke dine ben.

Få outfit ideer til styling kæreste jeans.

Jeans at prøve:

 • J Brand Sonny Boyfriend Jeans
 • Nuværende / Elliott The Fling Roadster Boyfriend Jean
 • Genetisk Denim Alexa Slim Boyfriend Jeans
03
af 05

Flare Jeans

flare jeans

True Religion flare jeans.
True Religion

Flare jeans er en fashionabel måde at afbalancere en bottom-heavy figur, fordi de skaber en distraherende kontrast mellem dine lår og benene - og bonus er de et stilfuldt valg til arbejde og weekender.

En standard flare jean stil har en slank pasform gennem hofter og lår og sparker derefter ud i en bredere form lige under knæet. Denne klokkeform i bunden trækker opmærksomheden nedad og hjælper med at balancere din figur, så du ser slankere overalt. Bare sørg for at undgå jeans med farvefading på benene, da dette vil fremhæve bredere lår og dermed besejre formålet.

For komfort og smigre skal du shoppe for et par blusser med en smule stræk i stoffet (en procent Lycra skal gøre det) og holde fast i en bærbar, mellemstor stil.

Få søde outfit ideer til styling flare jeans.

Jeans at prøve:

 • True Religion Joey Flare Jeans
 • 7 For hele menneskeheden Kaylie Flare Jeans
04
af 05

Bootcut Jeans

Mørk wash bootcut jeans

Joe's Jeans bootcut passer.
Joe's Jeans

Bootcut jeans - såkaldt fordi du tænkeligt kan passe et par støvler under dem - er en subtilere version af flare jeans. Disse jeans er en god mulighed, hvis du ønsker at opnå de samme lårbalanceringsfordele, som du får fra en bluss, men føler ikke et 70-inspireret look, der passer til din personlige stil. De er også meget alsidige, der matcher med mange forskellige modeudseende og skoform.

Hvis du går med en boot cut jean stil, skal du sørge for at gå hele vejen med en gulv-skimming længde, for at forlænge disse ben.

Få outfit ideer til styling bootcut jeans.

Jeans at prøve:

 • Citizens of Humanity Slim Boot Cut Jeans
 • Joe's Jeans Mid-Rise Bootcut Jean
05
af 05

Bukser Jeans

Donna Karan Stretch Denim Trouser Jeans

Donna Karan Stretch Denim Bukser Jeans.
Donna Karan

Falder i en lige linje fra hofte til tå, og normalt designet i en standard mid-rise fit, bukser jeans er et smigrende og behageligt valg, hvis du har store lår. Disse voksne jeans er navngivet for deres slankeagtige styling. De har en bredere talje, subtile søm og vinklede eller sideindløbende lommer og skæres til at skimme over lårene og giver benene en længere og slankere look.

Bukser jeans er et godt valg til afslappede fredage på kontoret, slidt med en smuk bluse eller knap-down skjorte. Efter timer ændrer du blot dit tilbehør - prøv at tilføje en kasket halskæde og overstørrelses solbriller - og du er klar til weekenden.

Denne denim stil kræver en kraftigere sko, så undgå at bære fint fodtøj med dine bukser. En dun højhæl eller kilestil sandal virker bedst.

Jeans at prøve:

 • Donna Karan Stretch Denim Flared Bukser Jeans
 • Fidelity Denim Octavia Bukser Jean
 • 7 For hele menneskeheden Dojo Stretch Buuser Jean
1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =