Home / Jeans / 14 Smarte måder at Rock White Skinny Jeans

14 Smarte måder at Rock White Skinny Jeans

Hvide skinny jeans er et vigtigt denim stykke for hver kvindes garderobe. Og mens du måske tænker på hvid denim som en sommerstifter (du ville ikke være forkert), er vi her for at fortælle dig, at hvide tynde jeans for nylig er blevet et must-have, året rundt garderobestykke til mode bloggere, redaktører og street style stjerner.

Elegant, frisk og helt stilfuldt, et velegnet par slanke hvide jeans er alsidigt nok til at bære for at se poleret på kontoret, klæde sig op til datoaften og andre aftener ud. Vi har afrundet vores foretrukne outfits fra fashion bloggere, for at give dig ideer til at rocke hvide tynde jeans i hver sæson. Fra fra skulder toppe til chunky sweaters, har pigerne nedenfor dækket med mode inspiration til iført hvid denim.

hvid skinny jeans and off the shoulder top outfit

Brug en chambray fra skulderpladen over hvide tynde jeans.
Livvyland.com

Sommer opfordrer til hvide jeans og styling, der føles ubesværet. Vi elsker denne friske, fashionable outfit, der er let at trække sammen, men er poleret nok til cocktails, aftensmad eller date-nights. Bekymrede, hvide tynde jeans (disse er af modeforhandleren Topshop) passer perfekt til en trendy, off skulder chambray top. En lang vedhæng halskæde og åbne tå sandaler er klassiske valg for accessorizing denne sommer outfit idé.

02
af 14

Fashion Forward Going-Out Se i Skinny White Jeans

Gade style going out look in white skinny jeans

Fashion fremad outfit til aftener ud i hvide skinny jeans.
Double3posure.com

High-waist, skinny white jeans (disse er vintage Duonyc) er et sikkert valg til at bære om aftenen. Par dine med en indstøbt, kold skulderplade og ladylike tilbehør i neutrale nuancer (fx de loafer glider og hvid læder håndtaske afbildet her) til en gade stil inspireret, elegant-møder-moderne effekt, der kan tage dig ud til cocktails , middag og videre.

03
af 14

Hvide Skinny Jeans og Pink Ruffles

Gade style in pink top and white skinny jeans

Ruffles ser smuk og smuk ud over strømlinede hvide jeans.
LCB Style

Få ting siger sommer til os som et par rene hvide jeans, især når de bæres med en smuk, shell-pink top. Her tilføjer kaskende vandfaldskrammer på trøjen noget specielt til denne nemme at slidte beklædning af cuffed hvide tynde jeans (disse er fra J Brand) og en letvægts tank. Bær det med ankelremsandaler for at fremhæve dine ben på deres slankeste punkt.

04
af 14

Bær en sort og hvid top over hvide jeans

Chic street style outfit in white skinny jeans

Chic street style outfit i hvide skinny jeans.
Moi Contre La Vie

Opret en smuk, grafisk, gade-stil inspireret outfit, lige så perfekt til stilfulde dage på kontoret eller brunch med fashionable venner, når du parrer en trykt sort-hvid top med slanke hvide denim jeans, som dette par af Sonas Denim . Bær med enkle sorte lejligheder eller rul dine jeansbånd til at vise søde ankelremsandaler som vist her. En farverig kobling pung tilføjer noget sjovt til denne enkle, men polerede outfit.

05
af 14

Elegant Summer Party Outfit i Hvide Jeans

Lyserød blazer and white jeans outfit - street style fashion

Se pænt og smukt til fester i hvide tynde jeans og en blush blazer.
Penny Pincher Fashion

Stil en head-turning, helt feminin outfit til dine sommerfester og begivenheder, der starter med et velegnet par beskåret, skinny hvide jeans. En pastell blazer (i mauve, duskrosa eller endda robins ægblå) ser smuk ud, når den er lagdelt over en blomstertop og beskåret hvid denim. Pointy-toe sandaler hjælper med at udvide din benlinie, når du bruger udskårne bukser, som også giver plads til en sko med smukke, over-anklet detaljer. En pung i en isskærm (som mintgrøn pose afbilledet her) er en fantastisk tilføjelse til dette stand-out look for sommer patio aftener.

06
af 14

Bær hvide jeans til efteråret med en kamelbeklædning

hvid skinny jeans and camel coat outfit

Brug hvide jeans til efteråret med en smuk kamelbeklædning.
Vi havde hvad

Hvem siger, at du ikke kan bære hvide jeans efter Labor Day? Vi er her for at lægge den mode myte til hvile med denne gade stil eksempel på, hvordan man bære hvide jeans gennem efterårsmånederne og derudover. Start med dit yndlingspar af skinny hvide jeans, som dette super-slanke par af James Jeans, og tilføj derefter en langærmet pullover. Top dit outfit med en klassisk, lang kamelbeklædning, der trækker hele dit look sammen. Brug med grundlæggende hvide sneakers eller loafer dias, for en cool, afslappet effekt, der er meget opdateret.

07
af 14

Klædt Up Outfit: Hvid Skinny Jeans og White Blazer

Chic street style outfit in white blazer and white skinny jeans

Drej hoveder i en strømlinet hvid blazer over hvide tynde jeans.
Stil mine drømme

Dressing i hoved til tå hvid er et stilfuldt alternativ til at bære alt sort tøj og kan se lige så smukt ud. Bare tag et kig på dette strømlinede outfit, der kombinerer en smuk hvid tuxedo blazer og bengrazing hvide tynde jeans (disse er af mærket Second Clothing). En grundlæggende grå t-shirt, push-up ærmer, åbne-ankel ankel støvler og chunky smykker er smukke styling berører, der giver denne klædt op tøj en ubesværet glam vibe. Dette er et perfekt tøj til at bære til et galleri åbning, middagsselskaber eller ude på en dato.

08
af 14

Sort Off-the-Shoulder Top og White Skinny Jeans

Gade style black top and white jeans outfit

Brug en sød sort top over skinny hvide jeans til sommernætter ud.
HelloFashion.com

Sort-hvide outfits føles altid mere klædt ud end noget andet. Sådan styler du et par ultrabelastede, hvide tynde jeans i de varmere måneder, når du vil skabe en fashionabel street-stil-effekt. Du skal blot lave en sort off-the-shoulder top over tynde, rippet hvide jeans, som dette Frame Denim-par, som dit grundlæggende outfit. For et poleret dagtimens look, som du kan bære til brunch eller shoppe med venner, tilføj en stor lædertom (som billedet her) og let loafer eller ballerina lejligheder. Så skift din taske til en smuk kobling pung og tilføj nude stiletto hæle til en modelagtig effekt, der tager dig ind i en aften.

09
af 14

Fall outfit med hvide jeans og et stort tørklæde

Gade style fall outfit in white jeans

Bær hvide jeans i efterår med et stort tørklæde og trøje.
Meagans Moda

Hvide jeans arbejder smukt for overgangsvejr, som f.eks. De køligere dage i efterår og forår. Vi elsker det udseende, der er afbilledet her, som matcher hvide tynde jeans fra AG Jeans med en simpel V-hals sweater, der er accessorized med et stort tørklæde i en smuk pastelfarve. Du kan nemt bære denne grundlæggende mode udseende til afslappede weekender, shoppe med venner eller endda på en date, blot ved at skifte sko, taske og smykker.

10
af 14

Rød og Hvid Sommer Outfit

hvid skinny jeans outfit for summer

Brug en farverig top over hvide tynde jeans.
Penny Pincher Fashion

Her er et udseende, der er så klassisk og all-amerikansk, det er perfekt til at bære til alle dine sommer-cookouts og fyrværkeripartier (så længe du ikke planlægger at sidde på græsset). Par dine yndlingsstrenge, hvide tynde jeans, som dette par af Old Navy, med en lys, ærmerøs top i kirsebærrød. For at tilføje polish skal du vælge sort-trimmet tilbehør i naturlige stoffer, der føles rigtige til sommeren.

11
af 14

Transitional Weather Look - Hoved til Tå Hvid Outfit

Alle white outfit in skinny jeans - street style

Hoved til tå hvidt tøj i hvide tynde jeans.
Sømme efter en begær

For køligere dage skal du skabe et stilfuldt elegant udseende, når du klæder dig ind i hoved til tåhvide som vist her. Spil med silhuetter for at skabe interesse med dit outfit. Hvide tynde jeans (disse er fra Zara) gør en stor match til en overstørrelse, hvid kæreste stil sweater med trendy bell ærmer. Dette outfit viser også modereglen, der blander teksturer i dit outfit, som glatte jeans med en nubby-strikket sweater-gør det til at se straks mere stilfuldt ud.

12
af 14

Date Outfit i Hvide Skinny Jeans

hvid skinny jeans outfit for a date

Bær en flot, flydende top over hvide skinny jeans.
Allyson i Eventyrland

Lyserød og hvid er en smuk farvekombination, der fungerer perfekt til en date aften. Stil hvide, slanke jeans med en blød blomstrende bluse i pink (den ene med blonde detaljer ser særligt feminin ud som det ses her). Denne street style fashion look er et godt eksempel på hvordan man skaber balance i dine outfits, især hvis du er på den petite side. En voluminøs bluse er stilfuld og vil ikke overvælde, når du parrer den med slanke jeans (de her ses af J Brand), der klemmer benene for at vise dine kurver. Tilslut din date outfit med en sød kobling pung til at bære dine essentials og sexet, strappy sandaler (en nøgen skygge hjælper med at forlænge benene lige ned til tæerne).

13
af 14

Hvid Skinny Jeans og Blue Shirt Outfit

hvid skinny jeans and blue shirt outfit

Chic, simpelt mode look i hvide skinny jeans.
Dit Elle

Nogle gange er det smukkeste udseende en simpel. Du ser straks poleret til afslappede weekenddage eller denim-venlige dage på kontoret - når du parrer hvide skinny jeans (de billedet her er fra mærket DL1961) med en blå bomuldstoppe. Tilsæt et klumpet ur og ankelstøvler eller pumper til kontoret, eller brug dette udseende med grundlæggende hvide sneakers og en hestehale for en nem afslappet stil.

14
af 14

Hvid Skinny Jeans og Pastel Sweater Outfit

hvid skinny jeans fashion blogger outfit

Bær hvide tynde jeans med en pasteltragt til efterår.
Livvyland.com

Overgang dine hvide jeans (disse er ved samfundsforeninger) i køligere dage, når du parrer dem med en hyggelig sweater i en smuk pastel. En lys mauve strikket sweater holder dit look lyst, mens du tilføjer det varme, der er nødvendigt, da sommerdagen vender til efteråret. Brug som afbilledet med lette glideblader og en quiltet taske i neutrale nuancer.

1

About

Check Also

31 idées de tenues d’hiver – votre inspiration quotidienne #OOTD pour cet hiver

01 de 32 Contents1 Inspiration quotidienne de tenue de rue de style pour l'hiver2 Manteau …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − = 30