Home / Ihonhoito / Rodan + kenttien parannukset Body Micro-Dermabrasion

Rodan + kenttien parannukset Body Micro-Dermabrasion

Rodan + kenttien parannukset Body Micro-Dermabrasion

Microdermabrasion on ihonhoito, joka tehdään dermatologin toimistossa. Ihotautilääkäri käyttää kädessä pidettävää laitetta irrottaakseen ihon yläkerroksen kasvosi ja kaulasi päälle. Se ei ole tuskallista tai epämiellyttävä, ja se kestää vain noin 30-40 minuuttia, mutta se on paljon halvempaa ja aikaa vievää, jotta omistatko mikrotermostaasin hoidon kotona.

Rodan + kenttien parannukset Body Micro-Dermabrasion on käytettävä helpointa kuorinta-ainetta.

Se toimii hyvin, se ei ole sotkuinen ja se on käytännössä tehty matkustamiseen.

Tietoja Rodan + kenttien parannuksista Body Micro-Dermabrasion:

Plussat:

 • Helppokäyttöinen
 • tehokas
 • Haju hieno 

Haittoja:

 • 1,9 unssia ei ole paljon tuotetta 30 dollaria
 • Käytät paljon tuotetta yhden käytön aikana

Kuvaus:

 • Deodoranttimuotoinen kuorintainen exfoliator
 • 1,9 unssia 30 dollaria
 • Liimaa tikku märällä iholla.
 • Käytä jopa kolme kertaa viikossa tai tarpeen mukaan.

Arvostelu:

Aloitan tämän tarkastelun kokonaan rehellisesti: Halusin vihata tätä tuotetta. Todellakin. En pidä deodoranttisen säiliön ulkoasua, ja olin varma, ennen kuin yritin kokeilla sitä, ettei se pääse lamaannuttamaan samoin kuin suosikki kehonpyyhkeitä.

Kuvittele siis yllätys, kun käytin Body Micro-Dermabrasionia suihkussa ja heti rakastui siihen. Tuote näyttää kuin deodoranttipussi. Se on sinertävä harmaa väri, jossa on ilmeisiä kuorintahiukkasia sekoitettuna ja miellyttävä, makea tuoksu, jota pidän todella.

1

 Sovellus on helppoa. Hiero tikku iholle ja tunnet sen puhdistavan ja kuorittuna samanaikaisesti.

Tässä minä rakastan:

 • Helppokäyttöinen: Onko sinulla koskaan tuntuu, että kaipaat paikkoja, kun käytät säännöllistä ruumiinpesua? Tai ehkä sinun täytyy käyttää tonnia tuotetta, koska rakeet pestään liian nopeasti? Tämä tuote helposti liukuu ihon yli eikä mitään huuhdeta liian nopeasti. 
 • Ei sotkuinen: Jokainen, joka on koskaan käyttänyt ruumiinpesua, tietää, että monet heistä jättävät öljyisen jäämän altaasi, joka voi olla liukas tai likaa tarttumaan. Tämä tuote ei tee sitä ollenkaan.
 • Täysin tehokas: Mielestäni tämä tuote lohkeaa paremmin kuin eniten, ellei kaikki, käyttämistäni ruumiinkuorista.

Ainoa huono haittapuoli on, että et saa paljon tuotetta 30 dollaria. Kun käytät Body Micro-Dermabrasionia vain muutaman kerran, olen yllättynyt siitä, että olen kulkenut noin neljäsosan siitä. Jopa niin, jos käytät sitä kerran viikossa erityisenä hoitona, sen pitäisi kestää hyvät kolme kuukautta.

Viimeinen kiitospiste: Rodan + Fieldin Body Micro-Dermabrasion on kompakti, joten se on hieno matka ja käyttää pienessä suihkussa. Se ei kestää lähes puolta välilyöntiä, jossa on hilseilevän kylpyamme, eikä sinun tarvitse kaivaa sellaista tuotetta kuin sinä tyypillisesti.

Osta Rodan + kenttien parannukset Body Micro-Dermabrasion

1

About

Check Also

Top Ihonhoito kysymyksiin vastasi

01 05 Contents1 Top ihonhoito kysymyksiin vastasi2 Voinko sekoittaa ihonhoitotuotteita eri yrityksiltä?3 Miten voit estää …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − = 91