Home / Ihonhoito / Öljyinen iho – ominaisuudet rasvaiselle iholle

Öljyinen iho – ominaisuudet rasvaiselle iholle

Öljyinen iho - ominaisuudet rasvaiselle iholle

Jos sinulla on rasvainen iho, on todennäköistä, että tiedät hyvin, että kuulut tähän luokkaan. Ihmiset, joilla on rasvainen iho, ovat yleensä seuraavat ominaisuudet:

 • Suuret näkyvät huokoset
 • Usein akne (mustat päät ja valkoiset päät)
 • Näkyvä loisto, varsinkin keskipäivä
 • Usein akne muilla alueilla kuten selkä ja rintakehä
 • Rasvainen iho on hyvin yleistä ihmisille heidän teini-ikäisensä ja 20-luvun alussa, mutta joillekin ihmisille se ei pääty loppuun.

  Vaikka rasvainen iho aikuisikään ei ole yhtä yleistä kuin normaali ja kuiva iho, ei ole harvinaista, että rasvainen iho on 30-luvulla ja sen ulkopuolella.

  Ihmiset, joilla on rasvainen iho, eivät yleensä huolehdi ihostaan, koska heidän pitäisi käsitellä asioita, joita he käsittelevät. Akne aiheuttaa sen, että suurin osa ihmisistä "valitsee" ihollaan, mikä vain lisää bakteereja kasvoihin. Jos akne on ongelma, sinun ei pitäisi valita, pop tai käyttää kovia tuotteita kasvosi. Sinun tulisi aina puhdistaa geeli puhdistusaine ja kosteuttaa käyttämällä kevyttä kosteusvoidetta tai seerumia. Toinen tuote, jota monet ihmiset, joilla on akne altis iho unohtaa, on aurinkovoidetta, koska monet tuotteet aiheuttavat ihmisiä, joilla on aknen altis iho,.

  Jos sinulla on rasvainen iho, on olemassa monia tuotteita, jotka mahdollistavat ihonhoitojesi mahdollisimman helpoksi. Tässä on luettelo ihonhoitotuotteista, joihin sinun pitäisi panostaa, ja pian huomaat, että rasvainen iho ei ole kovinkaan huono.

 • Öljynvaimennuslevyt. Näitä käteviä arkkeja käytetään poistamaan ylimääräinen öljy aina, kun sitä tarvitset. Nämä tekevät ihosi näyttävän ja tuntuvat vähemmän kiiltäviltä, ​​ja vain heittää ne käytön jälkeen.
 • Geelipohjainen puhdistusaine auttaa imeyttämään öljyä ja jättämään kasvosi mattapintaiseksi
 • Kevyt kosteusvoide SPF-aurinkosuojalla. Etsi yksi, joka nimenomaan sanoo "Öljyiselle iholle".

  Vain tiedä, että suurin osa tapauksista, rasvainen iho on ohimenevä vaihe, jonka sinun täytyy päästä läpi. On monia tuotteita ja lääkkeitä, joiden avulla voit käsitellä aknea, joka useimmiten kulkee käsi kädessä rasvaisen ihon kanssa. Käy dermatologiassa auttaaksesi päättämään, mikä on sinulle parhaiten sopiva.

  Lue ihonhoito vinkkejä rasvaiselle iholle ja katso miten päivittäinen, viikoittainen tai kuukausittainen hoitomalli verrataan ehdotuksiimme.

 • 1

  About

  Check Also

  Älä tuhlaa rahaa näihin ihonhoitotuotteisiin tai ainesosiin

  Se voi olla hämmentävä tietää, mitkä ihonhoitotuotteet tarvitset ehdottomasti ja mitkä ovat vain joukko markkinointihypeä. …

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 1 = 6