Home / Ihonhoito / Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää arkki-maskeista

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää arkki-maskeista

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää arkki-maskeista

Viimeisin trendi kasvojen naamioissa on mitä kutsutaan arkkimassojen, joka on eräänlainen kasvonaamion käytät kerran ja sitten heittää. On myös hauskaa ottaa itsensä itselleen, kun käytät sitä.

Samoin kuin nimestä käy ilmi, arkkimaski on kangaslevy, jossa on reikiä silmille, nenäsi ja suulle. Laita maski kasvoillesi, poista noin 20 minuutin kuluttua ja sitten naksahda. Kaikille ihotyypeille ja ihon kunnolle on levymaski.

  Levyn naamarit voivat kirkastaa tylsää ihoa, poistaa aknen ja kosteuttaa kuivaa ihoa - kaikki riippuu siitä, minkä maskin valitset. Levyn naamarit vaihtelevat hinnasta muutamasta dollarista yli 50 dollariin, mutta et ehdottomasti tarvitse jakaa paljon rahaa hypätä tähän suuntaukseen.

Kuinka käyttää arkkimaskia?

Levysuojauskehitys on peräisin Etelä-Koreasta. Korean naiset (ja miehet) viettävät paljon aikaa ja vaivaa huolehtimaan ihostaan ​​ja arkkimaski on säännöllinen osa heidän kehittävää ihonhoitorutiinia. Monet ihmiset käyttävät arkkia naamioita vain kerran viikossa, mutta on kasvava suuntaus käyttää arkkia naamarit kerran päivässä tai jopa kahdesti päivässä. Levymaskin avulla jopa kerran viikossa voi olla suuria hyötyjä iholle. Ajattele sitä kohdennetusta ihonhoitokäsittelystä ja kysy itseltäsi: mikä iho tarvitsee nyt? Valitse sitten arkki, joka sisältää ainesosia, jotka käsittelevät ihonhoitotuotetta. Sillä ei myöskään ole väliä mitä vuorokaudenaikaisesti käytät maski-aamulla, iltapäivällä, illalla - aina, kun se sopii sinulle parhaiten.

 

Sheet Mask Hacks

Jotta saat parhaan tuloksen levymaskin kokemuksesta, sinun on tehtävä seuraavat asiat:

 • Pese kasvosi ennen levysuodattimen käyttöä. Maskin käyttö seerumilla likaiselle iholle on ei-ei. Et saa mitään hyötyä maskin käyttämisestä pesemättömälle iholle.
 • Vähemmän on enemmän. Älä jätä maski kasvoillesi pidempään kuin 20 minuuttia. Jos poistat maski kauemmin, se voi aiheuttaa ihon ärsytystä. Jos maski sanoo jättävän sitä alle 20 minuuttia, tee se. On tärkeää lukea kaikki naamion mukana tulevat ohjeet ennen kuin käytät sitä kasvoillesi ja älä koskaan mene nukkumaan kasvoillesi..
 • Älä pese kasvosi arkkeja käytettäessä. Jos iholle on jäljellä seerumiä, kun käytät naamaria, pistä seerumi varovasti ihoon, kunnes se on täysin imeytynyt. Voit käyttää kosteusvoidetta iholle, kun käytät arkkia maskia, jos haluat.
 • Jos käytit levymaskeja, kun se on vielä kevyt, sinun on käytettävä aurinkosuojaa maskin poistamisen jälkeen.

Mikä maski on paras iholleni??

Mikrokuiduista, hydrogeelistä, bio- selluloosasta, folioista, neulosta ja hiilestä valmistettuja alusmekkejä ei mainita kussakin maskissa olevia eri aineosia. Kaikilla eri arkkimaskeilla voit valita, mistä tiedät mikä on paras iholle? 

Seuraavassa on muutamia ehdotuksia selvittääkseen sekaannusta:

 • Öljyinen iho:  Kyllä Tomaateille Akne Fighting Paper Mask sisältää salisyylihappoa puhdistamaan akne, kun taas Dr.Jart + Pore minimalistinen naamio Musta Charcoal Sheet Mask on hiiltynyt epäpuhtauksien poistamiseksi huokosista.
 • Kuiva iho:  ElishaCoy Noblesse Naturalism Honey & Royal Jelly ja Garnier SkinActive-kosteuspommi Super Hydrating Sheet Mask sekä hydratoi syvästi kuivaa ihoa.
 • Herkkä iho:  TONYMOLY Olen Real Calendula Skin rauhoittava naamio-arkki voi rauhoittaa ihoa.
 • Ikääntymistä vastaan:  mothermade® Deep Moisturizing Rich snail-kasvohoito voi nuorentaa ikääntyvää ihoa.

  Tee omat arkin maskeja

  Itse asiassa on erittäin helppoa tehdä oma arkki-maski. Tällä tavoin voit muokata maskia täsmälleen mitä iho tarvitsee tuohon aikaan. On myös erittäin kustannustehokasta tehdä omat arkisi naamarit. Yksi asia, jota tarvitset, riippumatta siitä, minkä tyyppinen naamari olet luomassa, on puuvillan kasvonaamari. Näitä on helppo ostaa ja ne eivät maksa paljon rahaa.

  1

  Tässä on resepti kosteuttava DIY-arkin maski.

  Hydrating DIY Sheet Mask:

  • Valitse suosikki kasvoöljy kuten jojobaöljy, granaattiomenaöljy tai arganöljy.
  • Aseta muutama pisara suosikkiöljyäsi kulhoon tai lautaselle
  • Lisää 1/2 rkl glyseriiniä öljyyn
  • Lisää 1/2 rkl ruusuvettä
  • Lisää levymaski sekoittimeen ja liota minuutin ajan.
  • Levitä kasvoillesi 20 minuuttia 
  • Jos kasvosi jäljellä on nestettä poistamisen jälkeen ihon läpi, kunnes se imeytyy

   Nauti sileästä, hydratoidusta ihosta! 

   1

   About

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *

   30 − 26 =