Home / Ihonhoito / Aamu-ihonhoitorutiini, jota sinun on noudatettava

Aamu-ihonhoitorutiini, jota sinun on noudatettava

Aamu skin care

Creative RF / Hoxton / Tom Merton / GettyImages

Aamuisin voi olla karkea. Ettekö vain halua jatkaa herätyskellon torkkutoiminnon painamista sen sijaan, että herätisit sen? Kun olet noussut, voi olla hullu kiire päästä ovelle ajoissa. Yksi viimeisistä asioista, joista ajattelet, on ihonhoitorutiini. Mutta päivän alusta oikealla ihonhoitorutiinilla on oltava. Aamun ihonhoitorutiinin ei tarvitse olla monimutkainen. Noudata alla olevia ohjeita yksinkertaisesti vielä tehokkaasti hoitaa ihoa joka aamu riippumatta siitä, kuinka kiireinen olet.

02
08

Pese kasvosi

Monet ihmiset ohittavat pesemään kasvonsa aamulla, mutta pesemällä kasvosi aamulla on ratkaisevan tärkeää. Kun pese kasvosi aamulla, kaikki käytetyt tuotteet tulevat tunkeutumaan ja toimimaan paremmin. Pyyhi pois kaikki tuotteet, jotka istuivat iholla koko yön ja eivät imeydy kokonaan ihoon. Sinun tyynyn voi olla pienempi kuin puhdas ja jopa satama bakteerit, jotka painettiin ihoon kun nukasit. On aika pestä kaikki tuhka pois ja aloittaa tuoreet.

Useimmat ihmiset pestävät kasvonsa aamulla lempeällä puhdistusaineella, kuten Neutrogena Ultra Gentle Daily Cleanser. Voit jopa käyttää rauhoittavaa väriainetta aamulla kuten Simple Soothing Facial Toner kasvojenpuhdistusaineiden sijaan. Jos sinulla on hyvin rasvainen iho tai paljon ihottumaa, käytä puhdistusaineita, jotka sisältävät ainesosia, jotka hoitavat akneesi kuten La Roche-Posay Effaclar puhdistava vaahtoava geeli puhdistusaine öljyiselle iholle, joka poistaa ylimääräisen öljyn, mutta ei kuivaa ihoa.

03
08

Hoida ihoa

Kun pese kasvosi, voit nyt hoitaa ihoa. Mitä tämä tarkoittaa tarkalleen? Jos sinulla on tummia pilkkuja (hyperpigmentaatio), jonka haluat keventää, on aika soveltaa sellaista tuotetta, joka tekee juuri tämän. Jos sinulla on jatkuva breakouts, käytä tuotetta, joka hoitaa pimplessi. Näiden tuotteiden on tarkoitus käsitellä hyvin erityisiä iho-ongelmat, jotta niitä voidaan soveltaa vain kasvojen alueille, jotka tarvitsevat niitä.

04
08

Levitä seerumi antioksidantteihin

Aurinko, saastuminen, huono ruokavalio, stressi - kaikki nämä asiat vaikuttavat ihoon negatiivisesti. Et voi paeta niitä, joten joka aamu sinun on suojeltava ihoa näiltä haitallisilta tekijöiltä. Paras tapa tehdä tämä on antioksidantti seerumi. Antioksidantit auttavat neutraloimaan vapaita radikaaleja, jotka vanhentuvat ja vahingoittavat ihoa. Ajattele tätä seerumia ihon suojana - suojaa ihoa mitä tahansa.

C-vitamiinin seerumi on erinomainen tapa suojata ihoa. Jotkut suosituimmista C-vitamiiniseerumista ovat Skinceutical C E FERULIC (tyyris, mutta sen arvoinen) ja Alina SkinCare C-vitamiinin seerumi.

05
08

Käytä silmäkuoria

Silmänympärysvoiteet ovat yksi kiistanalaisista ihonhoitotuotteista markkinoilla. Monet ihmiset kertovat teille, että ne ovat tuhlaa rahaa, kun taas toiset sanovat, että sinun on käytettävä yhtä. Otamme tämän kiistan? Jos sinulla on erityinen huoli vain silmäalueellasi, kuten hienoihin viivoihin ja ryppyihin tai pimeyteen, käytä silmänympärysvoidetta kahdesti päivässä.  

Kun käytät silmänympärysvoimaa aamulla, voit myös löytää sellaisen, jossa on aurinkovoide, joten se ei ainoastaan ​​käsittele herkkää silmänaluetta, vaan suojaa sitä myös. Kokeile Garnier SkinActive selkeästi kirkkaampaa Anti-Dark Circle Eye Roller tai Supergoop! Advanced Anti-Aging silmävoide SPF 37.

06
08

Moisturize Away

Ihosi tarvitsee kosteutta päivittäin, vaikka se on rasvainen. Varmista, että käytät hyvää kosteusvoidetta iholle niin, että se pysyy hyvin hydratoituna koko päivän. Hyvin kosteutettu iho on terve ihoa.

Valitsemasi kosteusvoide riippuu muutamasta asiasta, kuten vuodenajasta tai ihosi tyypistä. Talvella kannattaa raskaampaa kosteusvoidetta kuin kesällä. Mitä enemmän rasvainen iho on kevyempi, haluat kosteusvoidetta olla. Voit käyttää kosteusvoidetta, joka sisältää anti-aging-ainesosia siinä, jos haluat.

07
08

Boost Your Skin's Hydration

Joskus ihosi tarvitsee ylimääräistä kosteuden lisäystä, etenkin talvella. On 2 hienoa ja helppoa tapaa antaa iholle ylimääräinen kosteus, jota se tarvitsee - kasvoilla tai kasvojen sumuilla. Voit käyttää näitä tuotteita useilla eri tavoilla: voit käyttää muutama pisara suosikki kasvoöljyä suoraan kasvoille ennen kuin käytät kosteusvoidetta TAI kosteusvoideesi päälle. Sama koskee kasvojen sumua tai vettä: suihkuttaa kasvosi ennen kosteusvoidetta tai kosteusvoidetta. Monta kasvojen summaa voidaan käyttää jopa koko päivän ajan rehydratoimaan parsattua ihoa jopa meikkiasi yli.

08
08

Lataa ylös aurinkovoidetta

Olet melkein valmis aamun ihonhoitorutiinin kanssa, mutta et voi lähteä talosta ilman aurinkovoidetta. Suosittelemme aina käyttämään erillistä aurinkosuojaa kasvoillesi - vaikka kosteusvoide ja meikit sisälsivät SPF: tä. Miksi? Kukaan ei koskaan käytä tarpeeksi aurinkosuojaa. Tarvitset teelusikallinen määrä aurinkosuojaa kasvoille, kaulalle ja rintakehälle. Jos käytit niin paljon meikkiä tai kosteusvoidetta kasvoillesi, vihata sitä, miten näytät, eikä halua koskaan lähteä talosta. Sen sijaan löydät suosikki aurinkovoidetta ja käytä sitä uskonnollisesti joka aamu ennen lähtöä talosta.

1

About

Check Also

Anti-Aging elintarvikkeet syödä hehkuva iho

01 10 Contents1 Terveellinen syöminen yhtä nuori iho2 Syö fermentoidut ruoat3 Syö appelsiinit4 Käytä Oliiviöljyä5 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 59 = 68