Home / Ihmissuhteet / Uskotko Soul Mate -myyttiä?

Uskotko Soul Mate -myyttiä?

Uskotko Soul Mate -myyttiä?

"Sielunkumppanien" käsite on ollut hyvin, hyvin kauan. Kuitenkin on olemassa useita näkökulmia siihen, miten kuvailla "sielusäveliä", ja jopa kuinka loitsata se! Jotkut sanovat termi kokonaisuutena, soulmate ja toiset pitävät sitä parempana kuin kaksi sanaa, sielunkumppani.

Mikä on Soul Mate?

  • Yleinen uskonto: Monet uskovat, että sielunkumppanit voivat hyväksyä ja rakastaa toisten persoonallisuuden osia ja että elämä sielunkumppanin kanssa on helppoa ja luonnollista.
  • Uskomme: Emme usko, että sielunkumppani on "ihanteellinen tai yksi ja ainoa henkilö" jonkun elämässä. Meidän määritelmäsi sielunkumppanit ovat yksilöitä, jotka molemmat haluavat avioliitonsa olevan loistava. Heidän avioliittoisuutensa tuntuu luonnolliselta sopivalta. Vaikka heidän, kuten kaikkien aviopareiden, on asetettava etusijalle heidän avioliittonsa, ei ole vaikea tehdä, koska heillä on tunne olevansa tyytyväisiä ja toisiinsa yhteydessä.

Soul Mate haasteet

Jos uskot myytävän vain yhden sielunkumppanin jokaiselle henkilölle, voit olettaa, että kahden sielunkumppanin kumppanuuden pitäisi pystyä käsittelemään haastavia aikoja helposti. Tämä ei aina ole mahdollista.

Vain koska olet sovitettu toisiinsa, jokainen olet valmis ottamaan vastuun roolistaan ​​konfliktin edistämisessä ja sitoutunut tekemään avioliiton onnistuneen - avioliittosi voi silti hajota, jos muut olennaiset, kuten rakkaus, kunnioitus ja viestintä puuttuvat.

Jos alkaa etsiä täydellisyyttä puolisollasi tai ajatella, että kaikki suhteessasi pitäisi heti napsauttaa ja että ei ole mitään ongelmia, olet asettamalla itseäsi suuren pettymyksen. Toinen vaara, joka uskoo sielunkumppaneiden käsitteeseen, on avioliiton suhde itsestäänselvyytenä.

Voi olla kiusaus vapauttaa onnettomasta avioliitosta, jos luulet puolisosi ole sinun sielunkumppani. Jos luulet, että avioliitto sielunkumppaninne kanssa tarkoittaa elämää, joka ei sisällä vaikeita aikoja ja ristiriitoja, et ole kohtaamassa todellisuutta.

Jos luulet, ettet ole avioitunut sielunkumppanin kanssa, älä vain päästä pois suhteesta vain tästä syystä. Vietä aikaa tutustumiseen hieman paremmin ensin. Et löydä etsimääsi sielunkumppaa, jos et ole löytänyt itsesi ensin.

Soul Mate -konsepti

  • Reinkarnaatio: Jotkut uskovat, että sielunkumppani on joku, jonka kanssa henkilö on jakanut muita elämiä reinkarnaation kautta. Soulmate voisi olla ystävä, liikekumppani, vanhempi, lapsi, sisar, puoliso tai muut perheenjäsenet. Nämä sielunkumppanit voivat olla samaa tai vastakkaista sukupuolta.
  • Toinen puoli: Toiset uskovat, kuten antiikin Kreikan filosofi Platon, että sielunkumppani on henkilön "toinen puoli". Tämä käsite oli elokuvan perusta, Kasvattajan vaimo jossa tutkittiin ajatus "split-aparts" etsimästä toisiaan. Ihmiset ympäri maailmaa uskovat, että me kaikki etsimme jonkun tekemään meidät kokonaan ja jakamaan elämäämme kanssa.
  • predestinaatio: Elokuva Silti hengitys tutkii ajatusta siitä, että ihmiset ovat yhteenvetoja sielunkumppaneina kohtalolla tai kohtalolla ja että oleminen sielunkumppanin kanssa on jotain, jota emme hallitse. Elokuvassa tarkasteltiin myös ajatusta, joka koskee ennustamista ja yhteydenpitoa myös kuoleman jälkeen Mitä unelmista voi tulla.
  • Elämän tuominen elämään: Richard Bach kuvasi sielunkumppaneita "Soulmate on joku, jolla on lukot, jotka sopivat avaimiimme ja avaimet, jotka sopivat lukkoihimme. Kun tunnemme tarpeeksi turvalliseksi avata lukot, meidän todelliset itsemme astuvat ulos ja voimme olla täysin ja rehellisesti joka meistä, meidät voidaan rakastaa siitä, kuka me olemme ja kenelle me näytämme olevan. Kukin meistä paljastaa parhaan osan toisistaan. Riippumatta mistä muusta menee pieleen ympärillämme, sillä yksi henkilö oli turvallinen meidän paratiisillamme Meidän sielunkumppani on joku, joka jakaa syvimmät toivomme, suuntaisuamme, kun olemme kaksi ilmapalloa ja yhdessä suuntaamme on, mahdollisuudet ovat, että olemme löytäneet oikean henkilön. elämä ".
  • Syvä yhteys: Thomas Moore, hänen kirjassaan Soul Mates: kunnianosoitus rakkauden ja suvun mysteereistä, sivu xvii, kuvailee sielunkumppanin "joku, johon olemme syvästi yhteydessä toisiinsa, ikään kuin kommunikaatio ja kommunikaatio, jotka tapahtuvat keskenämme, eivät ole tahalliset ponnistelut vaan jumalallinen armo. Tällainen suhde on niin tärkeä sielu, jota monet ovat sanoneet, ei ole mitään arvokkaampaa elämässä. "
  • Ei ole kaikkea yhteistä: Anna Quindlen kirjoitti hänen muistelmassaan, Paljon kynttilää, runsaasti kakkua: muistelma (2012), "Termi" sielunkumppani "- jonka olen ylpeä voidessani sanoa, jota en ole koskaan käyttänyt tähän asti - ehdottaa kahta ihmistä, joilla on kaikki yhteinen, mutta meidän sukupuolemme, se jakaa meidät. Se on sen etuja ... " 

Käsitys ottaa sielunkumppani on varsin houkutteleva ja romanttinen. Turvallinen ja sovitettu yhteys merkittävään muuhun on jokin, mitä useimmat kaikki haluavat saavuttaa. On kuitenkin edelleen tärkeää muistaa, että suhteet voivat käydä läpi karkeita aikoja ja aikoja, jotka saattavat tuntua turvattomilta ja väärinymmärryksiltä. Olet todennäköisesti edelleen henkilön kanssa, jonka olette olleet huolimatta näistä haasteista.  

Artikla on päivittänyt Marni Feuerman

1

About

Check Also

Yksi Äiti ottaa Teen-puhelimen tyrannian

Kuten useimmat terveet aikuiset, olen estänyt suurimman osan murrostani, ja mitä muistan, voidaan tiivistää vain …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − = 73