Home / Ihmissuhteet / Tarvitsetko edullisen Ystävänpäivälahjan? Tässä on ohjeita vähemmän

Tarvitsetko edullisen Ystävänpäivälahjan? Tässä on ohjeita vähemmän

Tarvitsetko edullisen Ystävänpäivälahjan? Tässä on ohjeita vähemmän

Vaikka kumppanisi on saattanut siepata sydämesi, löytää täydellinen ystävänpäivä lahja ei tarvitse maksaa sinulle käsivartta ja jalkaa. Itse asiassa kumppanisi sydämellisen lahjan todellinen arvo ei ole sen kustannus vaan sen merkityksellinen ja mieleenpainuva sisältö. Joten sen sijaan, että rikkoisimme hikeä pankin hajoamisen tämän Ystävänpäivä, tässä on kahdeksan laadukkaita ja edullisia lahjaideoita, jotka ovat pakko olla kumppani pilvi yhdeksän tämän 14. helmikuuta.

1. Anna jotain käsintehtyjä. Jos aiot tehdä hyvän vaikutelman tekemättä suurta hammasta lompakkoosi, mahtava vaihtoehto on tehdä itsestäsi jotain. Olitpa leipoa suklaapakastike hänen kanssaan, koristele purkki täynnä hänen suosikki makeisia tai jopa tehdä kotitekoinen ja sydämen muotoinen saippua, näyttäen luovan puolen on erinomainen tapa osoittaa kumppanisi kuinka paljon sinua välittävät.

2. Suunnittele ateria. Toinen hieno lahjaidea on luoda kumppanisi ateriakokemus. Ottaisitko hänelle aamiaisen sängyssä, suunnittelemaan piknikia puistossa tai tekemään hänelle kynttiläillallisen illallisen omassa huoneistossasi, ruoanlaitto merkitsevää muuta varten tarkoittaa sitä, että sinulla on vielä houkutuksia hänelle. Loppujen lopuksi kumppanisi voi nähdä (ja makua) kuinka paljon aikaa ja vaivaa laitat suunnitellaksesi jotain ainutlaatuista, joka on suunniteltu erityisesti hänelle.  

3. Anna uutuus. Erinomainen tapa tarjota kumppanille edullinen lahja, joka on arvokasta, on etsiä jotain, joka on erityisesti hänen mieltymyksensä, kiinnostuksensa ja intohimonsa.

Esimerkiksi jos hän on kissan rakastaja, ostaa kissa-muotoiset tossut, kissapäiden muodossa olevat käsineet tai jopa pipo-hattu kissan korvalla, osoittaa hänelle, että olet kirjaimellisesti ja kuvitteellisesti sijoitettu ja tukenut hänen etujaan. Lisäksi sinä tiedät jo, että tämä on hänen purr-fect-lahja.

4. Tee valokuva lahja. Jos haluat antaa talousarvion täydellisen esityksen, räätälöidyn valokuvakirjan luominen on loistava vaihtoehto. Haluatko tehdä henkilökohtaisen muki, kalenterin tai heittää tyynyn, on lukematon Ystävänpäivä valokuva lahjatavaroita, jotka eivät edellytä heittää rahaa. Se on myös erinomainen tilaisuus hyödyntää (ja kuolemaa) kaikkia niitä itsekkäitä teitä, jotka olette yhdessä ottaneet!

5. Luo romanttisia kuponkeja. Toinen hauska ja halpa ystävänpäivä lahjaidea on tehdä henkilökohtaisia ​​kuponkeja, lippuja tai lahjakortteja, jotka edustavat kumppanisi romanttista ja nautittavaa toimintaa. Voit esimerkiksi luoda kupongin, joka oikeuttaa kumppanisi jalkaihierontaan, sohvalla istuvalla istumalla tai kuunvalossa kävelemällä kädestä. Tämä ei ole vain hauska tapa taata uusia ja jännittäviä hetkiä kumppanin kanssa budjetissa, mutta se myös luo yllätyksen siitä, milloin kumppanisi päättää käteisellä yhdellä kupongista.

6. Tee henkilökohtainen päivämääräruutu. Jos haluat ajatella tämän päivän ystävänpäivän tylsää laatikkoa, toinen halpa vaihtoehto on koristella lahjapakkaus ja pakata se kaikkiin mitä tarvitset hauskanpidon kanssa kumppanisi kanssa.

Esimerkiksi, jos aiot mennä vaelluspäivään, voit pakata granola-baareja, urheilujuomia, trail-sekoita ja jopa ylimääräisiä sukkia molempia. Tämä ainutlaatuinen päivämäärä todella tekee suuren lahjan plussanne.

1

7. Aineettomat lahjat. Toinen mielekäs ja edullinen ystävänpäivälahja-ajatus on antaa jotain, jota ei yksinkertaisesti voi ostaa. Esimerkiksi lukemalla kumppanisi runoa, jonka olet kirjoittanut hänelle tai esittänyt vain hänen puolestaan ​​laulun, on lahja, joka todella vastaa kumppaninne monilla eri tasoilla. Itse asiassa, kun annat jotain, joka on suoraan sydämestäsi, tämä lahja on paljon merkityksellisempi ja pitkäikäisempi kuin kaupassa ostettu.

8. käsinkirjoitettu rakkauskirje. Jos haluat lisätä ylimääräisen kosketuksen edulliseen lahjaan, täydellinen lisäys kaikkiin lahjoihin on käsinkirjoitettu rakkauskirje tai -kortti.

Loppujen lopuksi tekstit, sähköpostit ja Facebook-viestit ovat tulleet normiksi, joten kun otat aikaa kirjoittaa kumppanisi käsinkirjoitetun huomisen tämän Ystävänpäivä, tämä rakastava ele on käytännössä korvaamaton.

1

About

Check Also

Pitäisikö sinun sanoa toiselle päivälle?

Menit ulos ensimmäisestä päivästä, mutta et vain ole varma siitä, miltä sinusta todella tuntisit. Toisaalta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 76 =