Home / Ihmissuhteet / Pitäisikö sinun sanoa toiselle päivälle?

Pitäisikö sinun sanoa toiselle päivälle?

Pitäisikö sinun sanoa toiselle päivälle?

Menit ulos ensimmäisestä päivästä, mutta et vain ole varma siitä, miltä sinusta todella tuntisit. Toisaalta sinulla ei ollut kauheaa aikaa eikä jättänyt päivämäärää kulkevien kukkuloille, mutta toisaalta tämä kaveri tai gal ei ole kokenut sukkia kokonaan. Ja tässä vaiheessa olet vain epäselvä todellisista tunteistasi ja jätätkö ihmeteltävän, pitäisikö hän ottaa hänet tarjoukseen menemään uudelleen.

Ja vaikka saatat ajatella, että jos sinulla ei ole tuota instant-kipinää ja kemiaa, se tarkoittaa sitä, ettei toivoa kuumasta romantiikasta sinun molempien eteenpäin, on tärkeää pitää mielessä viisi keskeistä syytä, miksi sinun pitäisi antaa tämä henkilö toinen laukaus ja sano kyllä ​​toiselle päivälle.

1. Ihmiset ovat hermostuneita ensimmäisinä päivinä. Vaikka saatat olla rauhallinen, varma ja täysin tyytyväinen ensimmäisestä päivästä, toiset eivät aina jakaa samoja ominaisuuksia ja ominaisuuksia. Ja daters, jotka ovat yleensä hermostunut, ahdistunut ja stressaantunut, he usein ovat huolissaan siitä, mitä odottaa, mitä puhua ja mitä ajattelet heistä. Ja prosessin aikana, jolloin jännität ja kiihottavat ympärilläsi, he voivat päätyä vääristelemään itseään. Itse asiassa jopa datastajat, jotka ovat äärimmäisen lähtevän ja seurallinen, voivat antaa heidän hermojansa saamaan parhaan niistä aika ajoin ja estämään parhaansa itsestään tulemasta ulos.

Kuitenkin, kun päätät antaa hänelle toisen mahdollisuuden toiseen päivään, autat pienentämään hänen stressiä ja hermostuneisuutta ja sinulla on paremmat mahdollisuudet tutustua todellisen henkilön alle.

2. Ensimmäiset näyttökerrat eivät aina ole oikeita. Vaikka se on ihana satu, rakastuminen ensi silmäyksellä ei tapahdu kaikille.

Itse asiassa suhteet voivat alkaa monella eri tavalla, ja lukemattomia pareja, joiden vetovoima, kiintymys ja läheisyys lisääntyvät ajan myötä. Itse asiassa, kun tapaat jonkun ensimmäisen päivämäärän, vaikutelma, että hän antaa sinulle ei ehkä ole todella edustaja henkilö hän todella on. Esimerkiksi hänellä on ollut vaikea päivä töissä, eikä hän tunne niin älykkäästi tai yhtä hyvää kuin normaali. Tai ehkä hän ei nukkunut hyvin edellisenä iltana, ei tunne 100% tai kenties istua liikenteessä matkalla päivämäärään vaikuttanut kielteisesti hänen käyttäytymisensä, kun olit yhdessä. Joten sen sijaan, että hyppääisiin johtopäätöksiin, ei ole haittaa viettää vielä vähän aikaa tämän henkilön kanssa, jotta voit tehdä järkevän, hyvin tietoisen päätöksen hänestäsi ja tunteistasi yleensä.

3. Voit siirtää yleisiä ensimmäisen päiväkeskustelun aiheita. Ensimmäisten päivämäärien osalta on yleisiä tyyppejä kysymyksiä, aiheita ja teemoja, jotka yleensä tulevat ajan kuluessa yhdessä. Olipa missä olet kasvanut, mitä teet, suosikki elokuvia ja jopa ajatuksia säästä, ensimmäisestä päivämäärästä saadut keskustelut ja kommentit pysyvät tyypillisesti pinnallisella tasolla. Kuitenkin, jos yrität todella tavata joku, on tärkeää saada enemmän mielekkäitä keskusteluja sen määrittämiseksi, onko tällä henkilöllä merkittävää potentiaalia olla tärkeä muut.

Näin voit saada todellista näkemystä tämän henkilön arvosta, kiinnostuksesta ja uskomuksista, jotta voit todella tunnistaa, jos olet yhteensopiva. Toinen päivä esittelee ihanteellisen tilaisuuden voit kaivaa hieman syvemmälle päättää, onko sinulla ja tällä henkilöllä samanlaisia ​​asenteita ja ihanteita.

4. Voit nähdä tämän henkilön uudessa valossa. Jos etsit todella tutustua jokuin, nähdä hänet uudessa valossa, sekä kirjaimellisesti että kuvitteellisesti, on tärkeä vaihe prosessissa. Itse asiassa ensimmäinen päivä pimeässä baarissa tai tungosta kahvilassa ei välttämättä ole ihanteellinen paikka oppia toisistamme nähdäksesi onko sinulla yhteys. Itse asiassa on mahdollista, että päivämääräsi ei tuntunut täysin mukavalta tai voisi jopa todella kuulla sinusta tässä tilanteessa. Hyvä uutinen on se, että kun on kyse toisesta päivästä, mahdollisuudet ovat loputtomia etsimällä alue, jossa sinä ja tämä henkilö todella osaat oppia toisiaan.

1

Olipa päivällisuunnitelmia, mene vaellukselle tai pyöräile rantatiellä, toiset päivämäärät ovat erinomainen tapa nähdä päivämäärän eri puolelta, jota et ehkä ole huomanneet ensimmäisessä kohtaamisessa..

5. Sinulla ei ole mitään menettävää. Jos ajattelet, että aika on liian arvokas, jotta menetät toisen parin tuntemisen paremmin, arvata uudelleen. Itse asiassa, jos olet todella vakava ja sitoutunut avaamaan itsesi mahdollisuuden löytää todellinen suhde, sinun on oltava valmiita panostamaan vaivaa ja laittaa itsesi siellä. Ja jos et ole varma tunteistasi tälle henkilölle ensimmäisen päivämäärän jälkeen, paras tapauskohtaus on se, että molemmat teistä osuvat toiseen kohtaamistasi, ja tämä henkilö osoittautuu todella erikoiseksi. Eikö se kannata asettaa pari tuntia, jotta näet, työskentelisitte parina?

1

About

Check Also

Tässä on joitain suuria tapoja, joita isät voivat liittyä teini-ikäisiin

Useita vuosia sitten minulla oli kirkollinen tehtävä työskennellä useiden sekoitettujen perheiden kanssa. Olin aina hämmästynyt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =