Home / Ihmissuhteet / Pitäisikö sinun olla seksuaalisessa suhteessa?

Pitäisikö sinun olla seksuaalisessa suhteessa?

Pitäisikö sinun olla seksuaalisessa suhteessa?

Sukupuolella voi olla erilainen rooli monissa suhteissa, sillä jotkut suhteet muuttuvat sukupuolisiksi ajan myötä, kun taas toiset sukupuolet ovat alusta asti sukupuoletonta. Ja jos olet tällä hetkellä sukupuolittomassa suhteessa ja ihmettelevät, onko sinun pidä jäädä tai jos sinun pitäisi mennä, on tärkeää tarkastella suhteellesi tilannetta monista näkökulmista, jotta voidaan määrittää paras tapa edetä. 

1. Miksi suhde seksitön?

Jos mietit, olisiko jäädä sukupuolittomaan suhteeseen, ensimmäinen askel on ymmärtää, miksi suhteesi on sukupuolittomasti ensiksi.

Esimerkiksi, koska sinä ja kumppanisi ovat todennäköisesti kiireisiä ja niillä on lukuisia sitoumuksia ja velvollisuuksia, on olemassa monia parit, jotka eivät yksinkertaisesti jätä mielenkiintoisia hetkiä intiimiin. Ja jos suhde on tullut sukupuolisiksi ajan puutteen vuoksi, yksi keskeinen tapa ratkaista tämä ongelma on saada sukupuolikalenteri, jonka sinä ja kumppanisi luo yhdessä, jolloin et katkaise ennalta määrättyjä aikoja läheisyydelle.

Joillekin pariskunnille heidän suhteensa sukupuoleton luonne tulee muussa muodossa, koska et voi enää tuntua fyysisesti kiinnostuneena kumppaniksesi tai päinvastoin tai et voi enää haluta sukupuolta muiden elämäntapojen tai stressien vuoksi, jotka tekevät seksiä työhön eikä mielekkääseen toimiin. Lisäksi on olemassa muita parit, joissa seksi pysähtyy, kun lapset tulevat kuvaan, koska heidän mielestään on haastavampaa nähdä kumppaninsa seksuaalisena olemuksena eikä vain lapsensa äidinä tai isänä.

Myös parit, joilla on suhteita, joissa sukupuoli ei ole koskaan ollut keskeinen osa, ja he katsovat kumppaninsa kumppanina ja ystävässä eikä romanttisena kumppanina. Lisäksi pariskunnat menettävät toistensa seksuaalisen halun jälkeen uskottomuutta, koska petos ja rikki luottamus näyttävät rikkovan halun olla intiimi eteenpäin.

2. Kuinka tärkeä on sukupuoli suhteessa?

On olemassa melko vähän erilaisia ​​mielipiteitä sukupuolen merkityksestä onnellisessa ja terveessä suhteessa. Yhtäältä monet ihmiset uskovat, että sukupuoli on olennainen keino, jolla voit todella liittyä kumppanisi kanssa, koska tällä intiimeillä on sekä fyysisiä että henkisiä osia. Monet ihmiset näkevät sukupuolen halu ja taajuuden parissaan barometrin suhteen suhteen. Esimerkiksi jos olet hyvin mukana ajatuksessa, että olet sekaantunut kumppanin kanssa ja harrastat säännöllisesti läheisiä suhteita hänen kanssaan, pidät yhteytesi ja suhteestasi voimakkaana. Jos olet kuitenkin yhtäkkiä menettänyt halunsa harrastaa seksiä kumppanin kanssa tai olet harvoin intiimissä toistenne kanssa, tämä voi olla osoitus siitä, että yhteys on häipynyt ja suhteesi on tullut platonisemmaksi kuin romanttinen. 

3. Kuinka tärkeänä on sukupuolen sinulle?

Jos mietit, pitäisikö jäädä seksittomaan suhteeseen, tärkeä kysymys, jota sinun on kysyttävä itseltäsi, on se kuinka tärkeä sukupuoli on sinulle. Joillekin ihmisille sukupuoli on ehdoton välttämättömyys suhteessa eikä romanttisessa tilanteessa ole mahdollista, jos seksi on harvoin vaihtoehto tai kokonaan pois pöydästä.

Toisten mielestä emotionaalinen yhteys kumppanin kanssa riittää ylläpitämään mielekästä, menestyvää ja pitkäaikaista suhdettaan. On myös muita vaihtoehtoja, sillä monilla pareilla on sovittu avoimen suhteen tyyppi, jossa he voivat seksuaaliset tarpeensa täyttyä heidän kumppaninsa ulkopuolella, mutta he ovat kuitenkin täysin sitoutuneita hänelle tai hänelle. 

Kun kyseessä on sukupuoleen liittyvä suhde, tärkeintä on, että sinun on tehtävä parhaiten puolestasi. Evästeiden vastausta ei ole, koska se riippuu yksinkertaisesti siitä, että sinä henkilökohtaisesti sijoitat sukupuoleen. Jotkut parhaista askeleista sukupuoletonta parisuhteiden parissa ovat puhua avoimesti ja rehellisesti toistensa kanssa sekä etsiä neuvontaa ja tukea ammattilaiselta. Suhteet voivat olla monimutkaisia, ja sinulla on asiantuntijasi nurkassa, joka voi antaa ohjausta ja näkemystä, auttaa sinua määrittämään, mikä on oikea sinulle ja suhteestasi eteenpäin.

1

  

1

About

Check Also

Yksi Äiti ottaa Teen-puhelimen tyrannian

Kuten useimmat terveet aikuiset, olen estänyt suurimman osan murrostani, ja mitä muistan, voidaan tiivistää vain …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1