Home / Ihmissuhteet / Pitäisikö kumppaniasi odottaa vakavaa suhdetta?

Pitäisikö kumppaniasi odottaa vakavaa suhdetta?

Pitäisikö kumppaniasi odottaa vakavaa suhdetta?

Suhteissa on kyse ajoituksesta, eikä ole harvinaista löytää itsesi tilanteeseen, jossa haluat ottaa suhteesi seuraavalle tasolle, mutta kumppani ei ole vielä valmis. Itse asiassa, vaikka kumppanissasi voi olla voimakkaita tunteita sinua kohtaan, välittää sinusta syvästi ja mahdollisesti nähdä tulevaisuuden kanssasi, on mahdollista, että hän ei vielä pysty tarjoamaan sinulle vakavaa sitoutumista, jota haluat.

Ja saatat löytää itsesi ihmetellen, kannattaa odottaa, onko kumppanisi väistämättä kykenevä tarjoamaan sinulle haluamasi sitoumuksen tai jos kannattaa leikata tappiot ja siirtyä hänestä.

Kun tarkastelet tarkemmin sitä, pitäisikö kumppanisi odottaa olevan valmis vakavaan suhteeseen, on tärkeää pohtia näitä viittä keskeistä pistettä ennen päätöksen tekemistä.

Odotus mahdollistaa kumppanisi näkevän vain, kuinka paljon sinä huolehdit

Antamalla kumppanillesi riittävästi aikaa tehdä päätös vakavasta suhteesta, et ole vain kunnioittanut hänen toiveitaan ja aikataulunsa, mutta näytät myös kumppanilleen, että hän on kelvollinen odottamaan joka suhteessa. Ja kun seisoo kumppanisi päätöksentekoprosessin avulla, hän näkee, kuinka paljon kunnioitat ja huolehtivat hänen tarpeistaan, ja tämä itsessään voi auttaa vahvistamaan kumppaninne päätöstä Haluan olla kanssasi.

Odottaa, että kumppanisi voi muodostaa yhteyden kanssasi syvemmällä tavalla

Kun annat kumppaniksesi enemmän aikaa, jotta hän olisi valmis vakavaan sitoutumiseen, olet todella luonut perustan rakentaa vahvempi ja mielekkäämpi yhteys toisiinsa. Itse asiassa, sen sijaan, että ryntäisit suuren sitoumuksen eteen, voit auttaa vahvistamaan sidos, jonka te kaksi jakaa, asettamalla siihen aikaan, että se todella tuntee toisensa ennen hyppäämistä johonkin vakavaan.

Odotus voi olla emotionaalisesti tyhjennys

Jos olet miettimättä, jos odotat, kunnes kumppani on valmis vakavaan sitoutumiseen, on tärkeää säilyttää emotionaalinen terveys ja hyvinvointi. Esimerkiksi saatat tuntea olevansa stressaantunut, ahdistunut ja / tai surullinen, ettei kumppanisi ole vielä sitoutunut sinuun tavalla, jota haluat hänestäsi, ja voit ehkä asettaa itsesi tulevalle sydämentyydelle ja sydämentykkeelle odottamalla päätöstä nykyhetkellä.

Odotus voi saada sinut olemaan muiden käytettävissä

On myös tärkeää harkita sitä, että kumppanin odottaminen voi estää sinua harjoittamasta muita ihmisiä, jotka saattavat tarjota sinulle haluamasi vakavan sitoutumisen ja tunteellisen tuen tyypin. Odottaessasi, että kumppanisi päättää tavalla tai toisella, suljet kokonaan itsesi pois mahdollisuudesta löytää syvä, mielekäs ja sitoutunut suhde jonkun toisen kanssa.

Odotetaan toista viimeistä loputtomiin

Jos kumppani ei ole vielä valmis vakavaan sitoutumiseen, on aika kohdata tosiasia, että tällainen päättymätön toiminta voi jatkua loputtomiin. Ja vaikka saatat ajatella, että kumppanisi tarvitsee vain lyhyen aikaa tehdä lopullinen päätös, on mahdollista, että kuukaudet ja kuukaudet voivat mennä ilman minkäänlaista vastausta hänestä siitä, missä olet.

Jos odotat kumppaninne?

Kun olet tarkastellut näitä viittä avainkohtaa, kun odotat kumppanin olevan valmis vakavaan suhteeseen, on aika katsoa sisäisesti lopullisen valinnan tekemiseksi. Voitteko odottaa, että tämä henkilö tekee päätöksen, vaikka se merkitsisi elävää jatkuvassa lamaustilassa? Jos et voi kuvitella tulevaisuutta ilman tätä henkilöä, kannattaa tarttua hieman kauemmin. Kuitenkin sen sijaan, että odottaisitte vain, että hän antaa sinulle vastauksen jonain päivänä, sinun tulisi kiinnittää kumppaniasi oman aikataulusi mukaan, sillä onnellisuuttasi on myös väliä. Ja jos kumppanisi ei kykene kunnioittamaan tarpeitasi ja aikataulua vastineeksi, hän ei ole lainkaan aikaa. 

1
1

About

Check Also

Yksi Äiti ottaa Teen-puhelimen tyrannian

Kuten useimmat terveet aikuiset, olen estänyt suurimman osan murrostani, ja mitä muistan, voidaan tiivistää vain …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 71 = 81