Home / Ihmissuhteet / Paras vanhempainvinkki vartaloille

Paras vanhempainvinkki vartaloille

Parhaat Parenting Toddler Tips

Getty Images

Vanhemman lapsen vanhemmat voivat olla kokonaan uusi pallopeli, koska lähes kaikki vanhemmat kertovat sinulle. (hymyilevä) Äkkiäsi vauva on omasta mielestänne ja sinun täytyy oppia käsittelemään energiaa, itsenäisyyttä ja elämää, jota he yhtäkkiä näyttävät. Turhautuminen tulee hyvin todeksi pikkulapsille, kun he liikkuvat arjessa ja tietävät, että he eivät aina voi ilmaista itseään tavalla, jota he haluavat tai eivät automaattisesti "saata" mitä he haluavat, kun he haluavat sitä. Tasapainon löytäminen siitä, että lapsellesi on itsenäistynyt ja tekemällä sopivia asioita, voi olla vaikeampaa kuin se tuntuu. Nämä vanhempainvihjeet pikkulapsille ovat työskennelleet meille, kun olemme ohjattaneet todellisen taistelun tiellä ja kaikki yllätykset, joita se tuo.

02
08

Miten saada lapsi nukkumaan omassa sängyssä

PARENTING TODDLER TIPS

GETTY IMAGES

Älypää nukkumaan omassa sängyssä voi olla vaikea! Tämä artikkeli Getting Your Toddler nukkumaan omassa Bed tarjoaa viisi käytännön vinkkejä siirtymistä lapsi omaan sänkyyn niin, että jokainen voi saada täyden yön nukkua!  

03
08

Mitä tehdä, kun lapsesi jatkaa jatkuvasti hänen diaperensa

PARENTING TIPS FOR TODDLERS

GETTY IMAGES

Jos taapero ei ole valmis pottavalle junalle, mutta jatkuu jatkuvasti hänen vaippaansa, niin tämä artikkeli, jossa on kolme vinkkejä Stop Toddlerin poistamiseen. Se voi olla niin turhauttavaa, kun tämä tapahtuu!

04
08

Miten hoitaa lapsen kiukuttelu

PARENTING TODDLERS

KUVAUKSET

Toddler kiukkuja tapahtuu. Nämä yhdeksän strategiaa, joilla käsitellään taaperoisten kitkemistä, ovat tapoja, joilla olemme löytäneet parhaan työn rauhoittaakseen lapsiaan, kun he hajoavat. Ne ovat niin hyödyllisiä!

05
08

Miten vaivaa lapsesi imetyksestä

PARENTING TODDLERS

LAPSIN TOIMINTA BLOG

Kun olet päättänyt vaivata lapsen imetykseen, saatat löytää itsesi ihmeteltäväksi, miten se tehdään. Nämä 20 vinkkejä rintaruokinnan vauvasta auttaa!

06
08

Miten Stop Thumb Sucking

PARENTING TODDLER TIPS

GETTY IMAGES

 Jos lapsesi on peukalo, ja haluat auttaa heitä lopettamaan, niin tässä artikkelissa Miten auttaa lapsiasi Stop Thumb Sucking on erinomainen resurssi!  

07
08

Tapoja pitää lapsi rauhallisena kirkossa

vanhemmuus toddler tips

Kids Activities Blog

Pidä lapset istumassa ja rauhassa kirkossa voi tuntua pelottavalta. Nämä Uudet tavat pitää lapset rauhassa kirkossa saatat antaa sinulle tarvittavat ajatukset, jotka muuttavat kirkon kokemuksesi kaikille teille!

08
08

Mietitkö, miksi vauva on särkynyt?

vanhemmuus toddler tips

Getty Images

 Mietitkö, miksi taapero on hankala? Meillä on paljon tekemistä sen kanssa, kuin voimme ajatella ja selvittää, miten me edistämme tilannetta tulee olemaan pelimuuttuja. Lue tämä Miten nostat kammottavan pikkulasten artikkelin ja näet, mitä muutoksia voit tehdä onnellisemmalle lapselle!

1

About

Check Also

Pitäisikö minun mennä naimisiin?

Valitsemalla naimisiin jonkun kanssa on luultavasti yksi tärkeimmistä päätöksistä, joita ikinä teet elämässäsi. Ja täydellisessä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =