Home / Ihmissuhteet / Päivittäiset vuoropuhelut puolison kanssa luo vahvat avioliitot

Päivittäiset vuoropuhelut puolison kanssa luo vahvat avioliitot

Päivittäiset vuoropuhelut puolison kanssa luo vahvat avioliitot

Parit, jotka osallistuvat avioliittoon ja kohtaavat viikonloppuisin, sanovat usein, että viikonloppu oli muotoutuva kokemus avioliitosta. Useimmat sanovat olevansa hyvin kiitollisia mahdollisuudesta kasvaa lähemmäksi puolisoaan käyttämällä viestintävälineitä, kuten "vuoropuhelua". Viralliset avioliittohaasteet ovat usein uskonnollisia. Niille pariskunnille, jotka suosivat uskonnollista kokemusta, nämä ovat käytettävissä.

Tässä artikkelissa keskitytään siihen, mitä jokainen voi ottaa pois päivittäisestä vuoropuhelun käsitteestä riippumatta uskonnollisesta suuntautumisesta.

Melko harvat näistä samoista pareista eivät ota vuorokauden vuoropuhelun työkalua kokouksen viikonloppuna säännöllisen käytön jälkeen. Tämä on huono, koska tällaiset keskustelut puolison kanssa auttavat rakentamaan yhteyden ja läheisyyden avioliittosi kanssa. Päivittäisistä vuoropuheluista saatuja taitoja ei ole jatkettu useilla syillä tai parit eivät vain pysty käsittelemään näitä tärkeitä keskusteluja. 

Mitä kysymyksiä kysyimme toisilta?

Monille pariskunnille kysymyksiin liittyvä ongelma on ongelma. Ei vain aihe, vaan kysymykset, jotka molemmat voivat sopia tuossa ajankohtana. Nyt "Googlen" ja muiden verkkohakukoneiden kanssa ei ole vaikeaa löytää kysymyksiä. Pyörää ei tarvitse paljastaa. 

Esimerkiksi:

  • 29 kysymystä syventää yhteyttä psykologiasta tänään Blogi
  • 36 kysymystä, jotka kysyvät kumppanisi YouTuben verkkosivuilta
  • Pelaa "20 kysymystä" yhteistyökumppaninne kanssa Couples Institue -blogista

Aika ja matka voivat päästä matkaan
Aikaa vuoropuheluun, olitpa kotona tai erotettu liikematkoilla tai sotilaallisella käyttöön, voi olla vaikeaa. Kuitenkin tekniikka tänään, on vähän tekosyytä olla olla 10 - 15 minuuttia puhua!

Jos olet menettänyt päivittäisen vuoropuhelun tavan, tee päätös yhdessä aloittaaksesi uudelleen neuvottelut. Vaikka et voi sitoutua vuoropuheluun päivittäin, on valtava arvo vain keskustelussa aina, kun voit. 

Daily Dialogue Tips

  • Jos asioiden välillä on vaikeaa, pidä kysymykset myönteisenä ja yritä puuttua vaikeisiin aiheisiin. Kysymykset, jotka keskittyvät siihen, mikä houkutteli toisiamme, paras päivä, jonka olet koskaan ollut, mikä unelma loma, mikä laatu, pidät parhaiten puolisollesi, ja niin edelleen toimii hyvin. Positiiviset kysymykset ovat tärkeitä, jotta voimme keskittyä siihen, mikä sujuu hyvin suhteestasi. Vuoropuhelun tärkeä tavoite on puhua siitä, että onnea, ei vain ongelmia. 
  • Muista, että vuoropuhelun tarkoitus on auttaa sinua ymmärtämään puolisonne tunteita. Se ei ole vaihtaa toisiaan tai manipuloida toisiaan. Jokainen vuoropuhelukysymys tulee kirjoittaa, jotta voit löytää, miten toiset tuntevat, eikä vain, miten molemmat ajattelevat. Yritä sitten ymmärtää ja hyväksyä toinen toistaan ​​niin kuin olet.
  • Liikematkustuksesta johtuvat erottelut ovat haaste. Monet parit käyttävät samaa kysymystä jokaiselle päivälle, joka on erilainen, jotain "Kuinka tunnen tänään?" tai "Mitä tunteitani tänään?" Kun olet yhdessä, voit lukea kaikki kirjaimet aikasi erossa, ja vuoropuhelu tunteista, joita olet lukenut kirjaimet. Muut parit keskustelevat sähköpostin välityksellä, videoneuvottelut kuten Facetime tai Skype ja teksti. 
  • Pidä pari suosikkikysymystä palatakseen, kun oikean löytäminen on vaikeaa. "Kuinka tunnen tänään?" on standardi vuoropuhelukysymys.
  • Tee vuoropuhelusta uusi rituaali suhteessasi. Rituaalit auttavat pitämään avioliitosi vahva ja terve!

  • Muista, että vuoropuhelu on lahja, jonka annat toisillemme. Se on kuitenkin lahja, jossa ei ole yhtään merkkijonoa!

Voimme kaikki käyttää apua silloin tällöin, kun päästään taposta puhua lapsista, talouksista ja päivittäisistä aikatauluista. Ei ole mitään vääriä ratkaisuja työkaluihin, kuten päivittäiseen vuoropuheluun onnistuneen avioliiton saavuttamiseksi. 

* Artikkeli päivitti Marni Feuerman

1
1

About

Check Also

Mitä tehdä ennen päivämäärän aloittamista tapaamaan lapsia

Yksittäiset äidit ja isät, jotka ovat alkaneet toistaiseksi, usein kysyvät: "Milloin on okei tuoda päiväkodin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − 74 =