Home / Ihmissuhteet / Operation Purple ja NMFA tarjoavat ilmaisen kesäleirin sotilasleireille

Operation Purple ja NMFA tarjoavat ilmaisen kesäleirin sotilasleireille

Operation Purple ja NMFA tarjoavat ilmaisen kesäleirin sotilasleireille

Kansallisen sotilasperheyhdistyksen (NMFA) ansiosta 7-17-vuotiaat sotilaslubit voivat osallistua vapaaseen viikon mittaiseen kesäleiriin NMFA: n Operation Purple Camp -ohjelman kautta.

 

Käyttö Purple Campsin toimintaan

Hakemukset hyväksytään yleisesti helmikuussa ja maaliskuussa. Katso tiettyjä päivämääriä tutustumalla Purple-käytännön usein kysyttyihin kysymyksiin. On olemassa yhteensä 29 viikkoa leiriä 24 paikkakunnalla (useilla paikoilla on useita viikkoja) ympäri Yhdysvaltoja.

 Valintaprosessi tehdään yksilöllisesti, ei ensin tullutta, ensin palvella. Sinulle ilmoitetaan noin kuuden viikon kuluttua hakemusten sulkeutumisesta. 

Jotta lapset pääsisivät kokemaan Operation Purple -leirit, lapsesi voivat osallistua vain yhteen leiriin joka kesä. 

Leiri itse on vapaa. Kuljetus on kuitenkin ei niin NMFA suosittelee, että haet lähimmälle leirille. Lisäksi sinun on lähetettävä "pidä paikkaani" palautettava talletus 25 dollaria per lapsi (50 dollaria per perhe). Saat tarkistuksen heti, kun lapsesi tarkastaa leirissä. 

Koska tilaa on rajoitettu ja niin monet lapset haluavat osallistua leiriin, jos ilmenee, että lapsesi on peruutettava, sinun on annettava kyseiselle sivustolle vähintään kolme viikkoa etukäteen. Jos et anna ilmoitusta tai lapsesi ei näytä, menetät talletuksesi, plus, lapsesi on estetty tulevasta osallistumisesta Operation Purple -leiriin.

 

Kuka lähtee toimintaan Purple Camps?

Kaikkien Yhdysvaltojen puolustusvoimien haaraklubien aktiivivähemmistön, varainhoidon ja suojelukomission jäsenet ovat tervetulleita. 

NMFA: n mukaan 43%: lla lasta osallistuvista lapsista on vanhempi, joka on haavoittunut, sairas tai loukkaantunut. Neljäntoista seitsemän prosenttia leiriläisistä on käyttänyt ainakin yhden vanhemman käyttöön edellisen 15 kuukauden aikana.

1

 

Lapset, jotka ovat osallistuneet aiemmin Operation Purple -leiriin, ovat oikeutettuja osallistumaan uudelleen, mutta etusija annetaan aina lapsille, jotka eivät ole koskaan olleet, tai joilla on lähetetty tai loukkaantunut vanhempi.

 

Enemmän kuin hauskaa auringossa

Ulkoilu, köysikurssit, kiipeilyseinät ja muu seikkailu ovat vain pieni osa matkailijoiden kokemuksia. Operation Purple, sotilaallinen lapsi oppii johtajuutta ja selviytymisvalmiuksia auttaakseen heitä käsittelemään ainutlaatuisia asioita, joita armeijan perheet kohtaavat.

Jokaisella leirillä on oma ainutlaatuinen ohjelmointi. Löydät yksityiskohtaiset tiedot, mukaan lukien sijainti, yhteystiedot, istuntopäivät ja NMFA: n ohjelmasivulta hyväksytyt leiriläiset. 

 

Tietoja Operation Purple

Haluavat antaa sotilashoidolle paeta sodan stressistä ja käyttöönotosta, toiminta Purple perustettiin vuonna 2004. Siitä lähtien yli 30 000 sotilaslasta on osallistunut kesäleireihin.

 

Päivitetty Armin Brott, Heinäkuu 2016

1

About

Check Also

Kun esität lapsesi jollekin, olet dating

Yksinhuoltajille, dating voi olla hauskaa, pelottava ja päihtyvä kaikki kerralla. Kun löydät itsesi tapaamaan yksi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 87 = 95