Home / Ihmissuhteet / Oletko valmis vanhempia kansainvälisesti hyväksyttyyn lapseen?

Oletko valmis vanhempia kansainvälisesti hyväksyttyyn lapseen?

Oletko valmis vanhempia kansainvälisesti hyväksyttyyn lapseen?

Jotkut tulevat adoptiovanhemmat ovat niin iloisia voidessaan olla adoptiovaiheessa, että he eivät todellisuudessa ole pysähtyneet ajattelemaan todellista vanhemmuutta. Se on kuin pari, joka viettää niin paljon aikaa suunnitella häät, että unohdettiin suunnitella avioliitto. Tämän seurauksena monet adoptiovanhemmat joutuvat ylivoimaiseksi, kun lapset saapuvat kotiin. Olipa lapsesi kotimaassa vai kansainvälisesti, ota varhain varautua vanhempiin, koska vanhemmuus on kokopäiväinen, koska vanhemmuus on kokopäiväinen työ.

Koulutusluokat 

Yhdysvalloissa on tavallisesti pakollista, että mahdolliset adoptiovanhemmat ottavat luokkia ennen siirtymistä hoitotyön järjestelmään. Nyt se on myös pakollista joillekin kansainvälisille adoptioille. Tämä valmistaa vanhempia käyttäytymistä ja ongelmia, jotka voivat syntyä vanhempien aikana. Suosittelen erittäin hyvin koulutusta mahdollisille adoptiovanhemmille. Mikään ei voita kokemusta, eikä kukaan luokka voi valmistautua jokaiseen, mutta on olemassa asioita, joita voidaan oppia luokassa, joka auttaa ottamaan adoptiovanhemman siihen, mitä lapsi kokee ja miksi.

 • Kansainvälisesti hyväksytyt lapset joskus kärsivät samoista haasteista
 • Online-vanhempien koulutus

Ymmärrä Grieving-prosessi

Kaikki adoptiot alkavat tappiolla, synnytyksen perheen ja adopteen tappiolla. Jotkut lapset ovat myös hyvin kiinnittyneet orpokotiin tai kodinhoitajien hoitajia kohtaan, joten oppivat surusta ja yritetään ymmärtää lapsen kärsimystä ja menetystä.

Tiedä, että lapsellasi voi esiintyä odottamattomia käyttäytymismalleja, kuten itsestään rauhoittavia, puolustavia taipumuksia, huonoja tapoja ja selviytymistekniikoita. Kun selvität, mitä lapsi yrittää kommunikoida käyttäytymisensä kautta, voit löytää lapsen taustatarpeen ja yrittää vastata tähän tarpeeseen.

Esimerkiksi lapsesi kerää ruokaa.

Näet ensin tämän varastamisena. Muista, että lapset kommunikoivat tarpeita käyttäytymisen kautta. Ehkä lapsesi varjelee ruokaa varhaisen laiminlyönnin ja pelon olevan nälkäinen. Käyttäytyminen on nyt järkevämpää ja sitä voidaan käsitellä eri valossa. Vastaus voi olla muovikulho, jossa on tiukka kansi. Lapsi voi pitää ruokaa kulhossa ja kansi pitää sisällään hajuja ja vikoja. Lapsi voi säätää ruokaa ja tuntea olonsa hyvältä sen lähestyessä.

Opi alkoholijuomien altistumisen ja huumeiden väärinkäytön vaikutuksista 

Monet kehityshäiriöt lapsista, erityisesti Itä-Euroopasta ja sijaishuollosta otetut, johtuvat suurelta osin äidin juomisen vaikutuksista raskauden aikana.

Suunnittele kehitysviiveiden mahdollisuudesta

Syyt viivästymiseen voivat olla:

1
 • Lelujen puute ja stimulointi.
 • Yksittäisen ajan puuttuminen hoitajien kanssa.
 • Sukupuoleen liittyvät kysymykset syntymässä kotona tai siirtymässä koulusta kouluun.
 • Jotkut lapset eivät ole koskaan poistuneet orpokodin perusteista.
 • Joissakin orpokodissa henkilökunta käyttää kirurgisia maskeja taudin leviämisen estämiseksi.

Suunnitelma ongelmien kommunikointiin 

Näitä ongelmia esiintyy etenkin yli kahdella lapsella, ja he voivat puhua kansainvälisesti hyväksyttyinä.

Ota aikaa oppia muutamia lauseita omalla kielellä tai luo kuvakortteja yksinkertaisten tarpeiden ilmoittamiseen. Lapsi, joka on turhautunut ja jolla on vaikea tiedonvälitys, voi alkaa toimia.

Toinen kysymys voi olla, kun lapsi ei ymmärrä joitain puheen peruskomponentteja. Jotkut lapset ovat myös taistelussa ymmärrystä, sarkasmin ja slangin ymmärtämisestä.

Jälki-adoptiivisen tuen suunnitelma 

Aloita etsimällä käytettävissä olevia resursseja. Kysy toimistolta tai näytä verkossa. Tämä tulee lopulta tärkeämmäksi, kun aloitat lapsesi vanhemman. Tutki perheen ja ystävien, jotka tukevat adoptiomatkaasi tai jotka ovat jo hyväksyneet.

 • Online-hyväksyntäyhteisöt

Lue, Lue, Lue

En voi sanoa tarpeeksi. Ehdotan seuraavia kirjoja:

 • Post Adoption Blues

Ja seuraava verkkosivusto:

 • Hyväksymisen jälkeiset tiedot

Opi lapsen perinnöstä ja kulttuurista

Herkkä kulttuurimuutoksille voi olla erityisen tärkeää kansainvälisesti hyväksytyille lapsille. Lapsen syntymämaalta juhlittujen juhlapäivien oppimisesta ja oppimisesta muutamien pääruokien valmistamiseen on tärkeä pitää lapsen kulttuurin ymmärtäminen.

 • Keskittyminen kulttuuriin
 • Huolehtiminen afrikkalaisen amerikkalaisen tai bisneksen lasten hiuksista

Tiedä, että liimaus vie aikaa

Opi sitoutumaan liimaukseen aina, kun voit.

 • Top 10 viiden minuutin liimaustyöt

Ei ole odotuksia

Älä ole odottamassa itseäsi, lapsesi, puolisoasi tai perheesi. Jokainen tilanne on erilainen. 

Suunnittele tuntuu hukkua ajankohtana

Tiedä, että lapsesi tuntuu myös hukkuvan. Sinulla on paljon enemmän valmistautumisaikaa kuin lapsi. Lapsi ei ehkä edes ymmärrä perheen käsitettä ja jos lapsi tulee epätoivoisesta perheestä, se voi olla pelottavaa.

Jos kaiken koulutuksen ja lukemisen jälkeen sinusta tuntuu peloissanne adoptiomatkaan, se on hyvä ja hyvin normaali. Se on mahdolliset adoptiovanhemmat, jotka eivät ole huolissani siitä, että häiritsevät minua. Ota askel taakse ja kysy itseltäsi: "Miksi minä teen tämän?" Te tiedätte sydämessäsi oikean vastauksen tähän kysymykseen, nyt päästäksemme pelkäämään sen kaiken.

Mikä on tärkein valmistelutoimi yllä olevasta luettelosta?

Tuen löytäminen 

Etsi tukea ennen adoptiopäivää ja sen jälkeen. Älkää suostu tukeen. Se saa sinut läpi vanhempien vaikeita aikoja. Kaikki eivät ymmärrä ongelmasi, sillä hyväksyttyjen lasten kasvattaminen on erilainen kuin synnytyksen kasvattaminen. Joten etsiä kuka todella ymmärtää sinut ja perheesi.

Perheen rakentaminen on työtä, joten kerää työkalut ja kiire.

1

About

Check Also

Lesbo Etsitkö rakkautta? Kokeile Pink Sofa

Pink Sohva, joka on yksinoikeudella lesbojen ja biseksuaalien naisille tarjoava dating site, tarjoaa käyttäjilleen enemmän …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8