Home / Ihmissuhteet / Mitkä ovat Kiinan hyväksymisvaatimukset

Mitkä ovat Kiinan hyväksymisvaatimukset

sainpas sinut Day

White Swan -hotellin leikkihuoneessa Guangzhoussa Guangdongin osavaltiossa Sydneyssä.
Käyttöoikeus Davidin ja Susanin antamiin valokuviin.

Kiina on osapuolena Haagin adoptiokokouksessa, mikä tarkoittaa, että Kiinasta tapahtuvan hyväksynnän ei tarvitse täyttää vain yleissopimuksen vaatimuksia vaan myös valtio, jonka mahdollinen adoptiovanhempi asuu Yhdysvalloissa.

Osa Kiinan hyväksymisvaatimuksista sisältää:

 • Avioliitto - Vain aviopuolisot, joiden avioliitto on määritelty miehen ja naisen välille, jotka ovat olleet naimisissa vähintään 2 vuoden ajan, voivat hyväksyä Kiinasta. Jos joku on eronnut, pari on naimisissa 5 vuotta ennen kuin hän ottaa käyttöön Kiinasta. Enintään kaksi avioeroa sallitaan.

 • Ikä - Mahdollisten adoptoitavien vanhempien on oltava 30-44-vuotiaita vanhempien käyttöön noin 1-vuotiaiden lasten käyttöön. Tulevat adoptiovanhemmat voivat olla 30-50-vuotiaita muille lapsille ja enintään 55-vuotiaita harkitaan erityistarpeisiin.

 • Paino - Tulevien adoptoivien vanhempien on oltava liikalihavuuden mittapaino, joka on enintään 40.

 • terveys - Potentiaaliset vanhemmat eivät saa käyttää lääkkeitä psykiatrisiin sairauksiin, kuten masennus tai ahdistuneisuus.

 • Ulkonäkö ja kyvyt - Aditivisia vanhempia, joilla on "vaikea kasvojen epämuodostuma", ei oteta huomioon. Tulevia vanhempia, jotka ovat pyörätuolista riippuvaisia, ei oteta huomioon.

 • Single Woman Adoption - 15. maaliskuuta 2011 China Children's Welfare and Adoption (CCCWA) (entinen Kiinan adoptiokeskus) keskus toteaa, että yksittäiset naiset voivat nyt ottaa käyttöön Kiinasta. Yksittäisillä naisilla on mahdollisuus hyväksyä CCCWA: n "erityistä huomiota" käyttäviä lapsia.

  Special Focus -lehdillä on erityistarpeita tai ovat esikouluikäisiä tai kouluikäisiä ja ne ovat olleet odotuslistalla yli 60 päivää. Erityinen tarkennus voi myös tarkoittaa, että lapsella ei ole erityistä tarvetta, mutta on vanhempi ja on ollut odotustilassa yli 60 päivän ajan.

02
08

Valitse hyväksytty hyväksyntäpalvelujen tarjoaja Kiinasta

Kiinasta käytetään useita satoja ihmisiä vuodessa. Koska Kiina on Haagin yleissopimuksen sopimuspuoli, ensimmäinen askel Kiinasta on valita Akkreditoitu Adoption palveluntarjoaja, joka tarjoaa adoptiopalveluja Kiinan ja Yhdysvaltojen välillä.

On tärkeää työskennellä läheisesti adoptointipalveluntarjoajan kanssa, jotta pysyisivät tarvittavat paperityöt ja menettelyt, joita tarvitaan onnistuneesti Kiinasta.

03
08

Täydellinen lomake I-800A määrittääksesi, onko kelvollinen hyväksyä Kiinasta

Seuraava askel on hakea hakemaan hyväksytyksi Haagin yleissopimuksen maalta lomakkeella I-800A.

Kun Yhdysvaltain hallitus päättää, että olet oikeutettu hyväksymään, virasto lähettää hakemuksen Kiinan adoptioviranomaiselle. Sitten Kiina tarkastelee hakemuksesi ja päättää, täyttäkääkö oikeuden Kiinan oikeuden mukaan.

Sinulle ilmoitetaan, jos Kiinan hallitus tarvitsee lisätietoja.

04
08

Viittaus ja tiedostomuoto I-800 kiinalainen lapselle, joka on löydettävissä hyväksyttäväksi

Kiinan Adoption Affairs-keskus (CCAA) vastaa Kiinan hyväksymisprosessista. He ovat niitä, jotka vastaavat mahdollisia vanhempia vanhempia kiinalaisella lapsella (tee viittaus), vahvistavat kaikki asiakirjat ja varmistavat, että lakia noudatetaan. CCAA: n mukaan nykyinen odotus, jonka jälkeen asian käsittely on siirretty ja saapunut toimistoon, on noin viisitoista kuukautta.

Mahdollisella adoptiivisella perheellä on 45 päivää aikaa hyväksyä tai evätä adoptiopuhelu. Jos adoptiivinen perhe harkitsee siirtämisen epäämistä, kannattaa keskustella adoptiotoimiston kanssa, jos toinen toimenpide on mahdollinen. Jos CCAA katsoo, että kieltäytyminen on perusteltua, toinen käsittely tehdään kuukauden kuluessa. Jos kieltäytymistä pidetään perusteltuna, CCAA voi ehdottaa, että perhe peruuttaa hyväksyntähakemuksensa.

Viittauksen hyväksymisen jälkeen on tietenkin enemmän adoption paperityötä. Lomake I-800, vetoomus luokitella yleissopimuksen adoptee välittömästi suhteessa, on jätetty selvittämään, onko lapsi kelvollinen hyväksyttäväksi Yhdysvaltojen lain mukaan.

Viittauksen hyväksymisen jälkeen asetuspäivämäärä on asetettu, ja adoptiovirasto toimittaa viisumihakemuksen Yhdistyneen kuningaskunnan suurlähetystössä. Tämä on noin 1 - 2 kuukauden odotus. Kiinassa tulevat adoptiovanhemmat eivät saa jatkaa hyväksymistä tai saada säilöön, kunnes Yhdysvaltain suurlähetystön konsuliedustusto ilmoittaa CCAA: lle, että kiinalaisella lapsella on oikeus maahanmuuttoon Yhdysvaltoihin.

Kun odotat lähettämistäsi, voit myös valmistautua vanhempiin kansainvälisesti hyväksyttyyn lapsiin

05
08

Kiinalaisia ​​lapsia, jotka odottavat hyväksyttäviä asuntoja

lähete for Emily.

Baby Emilyn viittauskuva. Valokuva, jota käytetään luvalla.
Vanhemmat - David ja Susan.

 • Iät - Lapsia enintään 13-vuotiaille voidaan hyväksyä. Lapset, jotka ovat vähintään 14-vuotiaita, ei saa hyväksyä.

 • Erityistarpeita lapsille - Jos mahdolliset adoptiovanhemmat päättävät ottaa käyttöön erityistarpeen lapsen tai lääkärin, kun he ovat lukeneet adoptiokäsittelyn, heillä on 48 tuntia aikaa täyttää tarvittavat hyväksymismaksut heidän asiakirja-aineistoaan varten. Tämä tiukka määräaika on lapsen edun mukaista, jolloin lapsi voidaan poistaa erityisvaatimusten lapsilta, jotka odottavat adoption kotia hyvin lyhyeksi ajaksi. Jos perhe ei tallenna adoption paperityötä 48 tunnin kuluessa, lapsi palautetaan luetteloon.

 • viimeistely - Kun vanhemmat ovat CCAA: n sinetöidyn hyväksymishyväksyntäilmoituksen, he voivat jatkaa lapsen adoptiota tai saada hänet huoltajuudeksi adoptiota varten Kiinassa.

 • Sijoitteluprioriteetti - Koska Kiina on Haagin yleissopimuksen osapuoli, Kiinan on pyrittävä sijoittamaan odottavat lapset ensin kiinalaisiin adoptiokodeihin.

06
08

Hyväksymisen viimeistely Kiinassa

lähete for Sydney

Viittauskuva baby Sydneyista. Valokuva, jota käytetään luvalla.
Vanhemmat - David ja Susan

Matkustaa - Yhden vanhemman on matkustettava Kiinaan noin kahden viikon oleskeluun. Jos vain yksi vanhempi matkustaa Kiinaan, hänellä on oltava valtakirja, jonka Kiinan suurlähetystö tai jokin Kiinan pääkonsulaatti Yhdysvalloissa tunnustaa. Tänä aikana adoptio Kiinassa on valmis ja lapsi saa passin, lääkärintarkastus ja viisumi. Yhdysvaltain suurlähetystön tai konsulaatin on hyväksyttävä tarkastuksen suorittava lääkäri.

Hyväksymismaksut - Ole valmis maksamaan kiinalaisten viranomaisten veloittamat luovutusmaksut. Nämä palkkiot kohdistuvat esimerkiksi asiakirjojen todentamiseen, käännöksiin, palvelumaksuihin ja kiinan kieltäytyneen sertifikaatin myöntämiseen Kiinassa ja syntymätodistuksesta. On myös tavanomainen, että laitos, joka hoiti lapsesi ennen hyväksymistä, perii lapsilisäkustannuksen maksun Kiinassa. Ole valmis maksamaan $ 3000 - $ 5000 USD. Tarkista käyttöönottopalvelusopimus, jonka olet allekirjoittanut hyväksymisprosessin alussa. Mukauttamiskustannuksiin liittyvä kustannuslaskelma olisi listattava erikseen.

Adoptiokustannukset

07
08

Äskettäin hyväksytty lapsi kotiin saattamisen jälkeen kiinalaisen hyväksymisen jälkeen

Loistava Wall of China

Kiinan muurilla. Valokuvana käytetään lupaa.
David ja Susan

Kiinalaisen adoptoinnin loppuun saattamiseen on vielä joitakin lopullisia toimenpiteitä, kun he ovat edelleen Kiinassa ennen kuin voit tuoda lapsesi kotiin.

 • Hanki uusi syntymätodistus, jotta voit myöhemmin hakea passin.
 • Sitten turvataan kiinalainen passi ja poistumislupa.
 • Yhdysvaltain maahanmuuttaja-viisumi tarvitaan, jotta lapsesi voi tulla Yhdysvaltoihin kansalaisena tai laillisena pysyvänä asukkaana. Kun olet saanut syntymätodistuksen ja passin, sinun on pyydettävä Yhdysvaltain viisumi Yhdysvaltain suurlähetystöltä. Kun kiinan adoptio on myönnetty, vieraile suurlähetystössä lapsen I-800-vetoomuksen lopullista tarkistamista ja hyväksymistä varten sekä saada viisumi lapsellesi.

Lisätietoja viisumiprosessista.

08
08

Uusi perhe hyväksyttyään lapsen Kiinasta

Uusi Family

Onnellista olla kotona, ylpeitä vanhempien halaus - Emily, Sydneyn ja syntymän tytär Isabel.
Käyttöoikeus Davidin ja Susanin antamiin valokuviin.

Onnittelut olet uudesta perheestä!

Sinun on saatava joutua ottamaan lapsesi täällä valtiossa varotoimeksi, koska Yhdysvaltojen tuomioistuimen ei tarvitse hyväksyä ulkomaisen tuomioistuimen hyväksymistä. Joissakin tapauksissa tarvitaan uudelleen käyttöönottoa. Pyydä adoptiovirastolta lisätietoja.

Ilmoita, että olet valmis hyväksymään lapsen Kiinasta hyväksymisilmoituksilla ja tervetulotuilla kotisillä!

Useita vaihtoehtoja on saatavissa adoptiomainoksiin
Mikä on Adoption tervetuliaisjuhla
Hosting Adoptio Baby Shower

1

About

Check Also

Pitäisikö minun mennä naimisiin?

Valitsemalla naimisiin jonkun kanssa on luultavasti yksi tärkeimmistä päätöksistä, joita ikinä teet elämässäsi. Ja täydellisessä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 + = 43