Home / Ihmissuhteet / Miten Flirttaisit puolisoasi kanssa?

Miten Flirttaisit puolisoasi kanssa?

Miten Flirttaisit puolisoasi kanssa?

Yksi niistä asioista, joita te kaksi teitte, kun tapasit ensin ja aloitti dating, oli flirttailla keskenään. Olet voinut välittää aikomukset leikkisällä ja romanttisella tavalla tämän flirttailun kautta. Nyt kun olet naimisissa, sinun ei pidä lopettaa flirttailua puolison kanssa. Itse asiassa jatkossakin sujuvasti flirttailijoita!

Miksi sinun pitäisi Flirtata puolison kanssa

 • olla leikkisä
 • se on ego-tehoste molemmille
 • pitämään avioliittosi ja kipinän elossa
 • se on myönteinen tapa välittää rakkautesi toisilleen.
 • se on tapa muistuttaa toisiaan siitä, että olet edelleen löytänyt toistenne houkuttelevalta
 • se on hyvä lapsillesi ja lastenlapsiisi huomata rakkautesi toisillenne
 • se on jotain hauskaa ja luonnollista

Miten Flirtti puolisosi kanssa

Sinun pitäisi jo tietää, miten flirttailee puolison kanssa. Mutta vain jos unohdat, tässä on muutamia vinkkejä:

 • Flirttauksen tulisi olla spontaani. Älä flirttaile samaan aikaan joka päivä.
 • Katso puolisosi silmät. Sinun täytyy tehdä silmä koskettaa flirttailla.
 • Coy näyttää, silmäyksellä, hymyilemällä, puolueella puolellasi, laskemalla silmäsi, kaareva kulmakarva - nämä kaikki sanovat, että olet edelleen kiinnostunut puolisollesi.
 • Voit heittää pääsi hieman, puristaa aviopuolison käsiä tai polvea, asettaa kädensija kevyesti koskettamaan perään olkapäätä tai selkää, antaa halata.
 • Äänesi sävy, joka suhtautuu puolisosi puoleen, kun antaa kohteliaisuutesi tai peck puolison kaulassa, voi näyttää sinulle huolta.
 • Tiedät, mitä "tule-ja-get-me-asenne" näyttää. Anna puolisollesi, joka katsoo odottamattoman ajan.
 • Muut flirttailevat vihjeet kuiskaten, kiinnittyvät korvakoruihin, kaulakoruihin, solmioon, taskuasi muutokseen, istuvat lähellä toisiaan, katselevat ujoa ja jättävät puolisonsa rakkausilmoituksen.

Flirttaaminen muiden kanssa voi aiheuttaa ongelmia avioliitossa

Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että flirttailu muiden kuin puolison kanssa voi luoda mustasukkaisia ​​ongelmia avioliitossa.

Erityisen eleitä, katseita ja ilmaisuja, jotka muodostavat flirttaustekniikan, tulisi varata puolisolle.

Flirttaaminen muiden ihmisten kanssa leikkii tulella. Se voi heikentää avioliittoasi, tehdä puolisosi tuntemattomaksi ja osoittaa kunnioituksen puutetta puolisollesi ja avioliitonne. Se voi olla loukkaavaa paitsi puolisollesi, myös henkilölle, johon olet flirttaileva. Vastaus kommenttien kanssa siitä, miten olit "vain leikkiä" tai "leikkii ympärillä" tai "se ei tarkoita mitään" tai "se on vain harmiton naurua" luultavasti ei vähennä puolisosi tunnetta loukkaantua.

Mitä muut sanovat flirttaamisesta puolison kanssa

"Flirttakaa miehesi kanssa, kuvittele, että sinulla on suhde hänen kanssaan. Lähetä hänelle seksikkäitä tekstiviestejä päivän aikana." Diana Kirschner, "Avioliiton järkyttävä tila: tutkimustulokset". on PsychologyToday.com (2009).

"Muistatko takaisin sukulaisuutesi alkuvuosina, kun lemmikkisi nimiä ja kohteliaisuuksia oli yllin kyllin puolisollesi. Muistatko, miten pukeudut ja varmistaisitte, että olit etsimässä kuumaa ennen kuin tulit yhteen? Palaa takaisin siihen, mitä teit, kun asiat olivat lämpimämpiä välillä, vaikka et ole täysin mielialalla. " Michele Weiner-Davis "Harry Lives ja Satisfying Seksuaalit - Oxymoron?" on PsychologyToday.com (2008).

"Se on eleitä, asennetta, silmänliikettä, huomaa, kuinka olet kallistunut eteenpäin henkilölle, johon puhut, ja kallistat kantapäsi? Huomaa nopea pikku kulmakarva, jonka olet tehnyt, sidestungon silmäys ja heikko hymy, jonka annat, hieman jos olet nainen, tunnetko, että pääsi kallistuu hieman sivulle, paljastaen joko pehmeän, aistillisen kaulan tai katsot sitä toisella tavalla, jugularisi? pidät ruumiisi avoimessa, hyökkäävässä asemassa, aseita, jotka on sijoitettu vetämään silmäsi vaikuttavaan alemman vatsaansa? Tutkijat kutsuvat kaikki nämä vähäiset toimet "kosketusvalmius" -vihjeiksi, koska ne osoittavat, ei-verbaalisesti, että "Olemme valmistautuneet fyysiseen sitoutumiseen ... Yksi syy tähän flirttailuun on se, että emme voi auttaa sitä. Olemme ohjelmoineet tekemään sen joko biologian tai kulttuurin avulla." Belinda Luscombe "Romantiikan tiede: Miksi me Flirttaamme". on Time.com (2008).

"Flirttaus on paljon muutakin kuin hauskaa: se on ihmisen vuorovaikutuksen yleismaailmallinen ja olennainen osa. Antropologiset tutkimukset osoittavat, että flirttailu on jonkinlaisessa muodossa kaikissa kulttuureissa ja yhteiskunnissa ympäri maailmaa. vaisto, osa ihmisluonnosta ... Joidenkin evolutionaaristen psykologien mukaan flirttailu voi olla jopa sivilisaation perusta, kuten tiedämme. " Kate Fox "SIRC: n opastuksessa flirttailuun". Sirc.orgissa.

1

Anna flirttailla kokea aviopuolison kanssa tänään!

Artikkeli Päivitetty Marni Feuerman

1

About

Check Also

Vinkkejä isovanhemmille Tweensille

Me kutsuttiin heitä preteensiksi, mikä sai heidät kuulostamaan kuin pienet naiset ja miehet odottamassa. Tänään …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2