Home / Ihmissuhteet / Miksi Wedding Love Lukot ovat suosittuja yhtenäisyyden seremonioita

Miksi Wedding Love Lukot ovat suosittuja yhtenäisyyden seremonioita

Miksi Wedding Love Lukot ovat suosittuja yhtenäisyyden seremonioita

Löytyneenä käsityksessä, että sydän on kuin lukko, joka voidaan avata vain yhdellä avaimella, ja kaksinkertaisesti lyönyt ajatus luopua elämästään yhdessä ikuisuuteen, parit ovat keksineet luovia tapoja sisällyttää rakkauslukko hääjuhlille.

Kuinka käyttää avioliittovälineitä yhtenäisyyden seremoniassa

Seremonian aikana jumalatar selittää rakkauslukitusperinteen merkityksen, jakaa sen, miksi valitsitte tämän yhtenäisyydeksi ja luki runon, joka edustaa hetken olemusta.

Vanhoja perinteitä voi päivittää useita tapoja lisäämällä rakkauslukko.

Varmista renkaat

Varmistaaksesi, että komea pieni soittosi ei pudota kalliita kaistoja, mikä on huono merkki monissa kulttuureissa, liu'uta renkaat riippulukkoon. Rakkauslukko on myös täydellinen lisävaruste rengaskerroksen seremonialle, joka kutsuu vieraita kulkemaan bändejä pitkin, jotta he voivat siunata heitä hyvin toiveilla ja rukouksilla.

Häät aika kapseli

Voit myös käyttää rakkauslukkoa turvata hääajan kapselikotelo. Puulaatikkoa voi täyttää monin tavoin, mutta tyypillisesti se sisältää myös morsiamen ja sulhanen kirjoittamia rakkauskirjeitä sekä kaikkien vanhempien kirjeitä, jotka ilmaisevat toiveensa toiveistaan ​​pariskunnan tulevaisuudesta.

Jotkut parit luovat valmiin päivämääräruudun, joka voidaan avata tietylle vuosipäivälle. Kohteisiin voi kuulua viiniä, kopio ensimmäisestä tanssikappaleesta tai häät videostasi ja muista suhteestasi.

Seremonian aikana virkailija voi lukita kirjaimet laatikossa.

1

Elämän puu

Hyppäämällä hääpuun yhtenäisyyden seremoniaan, LoveLocksOnline.com myy Elämänpuu-taideteoksia. Kun morsiamen ja sulhanen erikseen liittävät lukon johonkin oksasta, ne edustavat "vahvuutta ja sitoutumista, jotka toisiaan tuovat suhteeseen", kun taas vanhemmat kiinnittävät lukon symboloivat tukevaa säätiötä, jonka pari tulee.

Mukana oleva kaksinkertainen sydämen muotoinen riippulukko ei ole varustettu avaimella, joten parit voivat lukita rakkautensa ikuisesti. "Kun elämäsi ilmestyy monin tavoin, oksat kantavat juhlat tulevasta elämästä", toteaa LoveLocksin verkkosivuilla.

Kulttuurinen Häämatka

Thousands of newlyweds ovat päättäneet lukita heidän rakkautensa kymmeniä romanttisia paikkoja ympäri maailmaa, kun heidän kuherruskuukauden. Jos vierailet jollakin näistä kulttuurikohteista ei ole suunnitelmassasi, tarkista, onko kotikaupungissasi määritetty alue, jolla voit pysyvästi kiinnittää riippulukon.

On joitain huolia siitä, miten ruostuvat riippulukot ja avaimet voivat vahingoittaa ympäristöä, mikä on johtanut useiden kuntien poistamaan tai siirtämään lukkoja, joten varmista, että valitset sijaintiasi viisaasti.

Toss tai pidä avaimet

Perinteisesti parit ovat heittäneet avaimet siltaan veteen, jossa ei ole toivoa hakea sitä. Rituaalin hengessä voit haudata avaimet merkityksellisellä paikalla, sitoa ne ilmapalloihin tai sulattaa ne kokonaan.

Kuitenkin sentimentaalisen arvon tai ympäristönäkökohtien vuoksi monet parit valitsevat pitääkseen avaimetsa erityisen hääpäivänään. Suuntaus on, että morsiamet painetaan avaimet tavalliselle rannerenkaalle tai kaulakoruketjulle, jota hän sitten käyttää ranteensa ympärillä seremonian aikana.

Voit myös antaa heille äitisi säilytystä varten, jos aiot lukita aikakapseliin tai lisätä heidät shadowboxiin.

1

About

Check Also

Miksi Millennials odottavat pidempään naimisiin

Millennials menevät naimisiin vähemmän taajuudella ja odottavat kauemmin kulkemaan käytävää pitkin. Vaikka vuosituhannen vanhemmat voisivat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − = 92