Home / Ihmissuhteet / Mikä on Adoption Search Angel?

Mikä on Adoption Search Angel?

Äiti kissing baby boy (2-5 months)

Tetra Images / Jessica Peterson / Brand X-kuvat / Getty Images

Enkelit olivat yksi äitini suosituimmista asioista. Hän rakasti heitä kauneudessaan ja mitä he ovat - huoltajat. Enkelit on kuvattu rakastaviksi ja ystävällisiksi, ja he osoittavat epäitsekkyyttä teoksissaan. Siellä on monia enkeleitä adoptioyhteisössä. Osa niistä on nimeltään "adopting search angels".

Adoptiokyselysenkeli vapaaehtoisesti tuntee aikansa ja kykynsä auttaa perheitä, jotka ovat joutuneet hyväksymiseen. Hän metsästää vastauksia ja tietoa synnyttäville äideille ja adopteeille, jotka haluavat tavoittaa syntymäikäiset vanhempansa. Adoptioharjoittelun enkelit saattavat auttaa syntymämajaa löytämään lukion vuosikirjan, jotta hän voi nähdä lapsen, jonka hän asetti hyväksyttäväksi ensimmäistä kertaa. Etsi enkeleitä tutkimaan rekistereitä auttaakseen adoptees löytää sukulaisia, jotka ovat avoimia yhteyttä ja vastauksia niiden juuret. He ovat ihmisiä, jotka haluavat antaa rauhan perheille, joilla on kysymyksiä.

02
04

Hakujen aloittaminen Adoption Search Angel -palvelun avulla

Mikä on Adoption Search Angel?

Getty Images

Ensin on löydettävä enkeli, joka tuntee maantieteellisen hakualueen. Etsi alueesi tällä listalla tai muulla hakukellelistalla - niillä on runsaasti tietoa Internetistä. Mutta ole varovainen. Varmista, että organisaatio on hyvämaineinen ja voi vakuuttaa mieleesi tulevasta enkeltään ja eläinlääkäreistä parhaimmillaan. En voi henkilökohtaisesti vakuuttaa luettelossa olevia ihmisiä, joten tee kotitehtäväsi. 

Kun tunnistat haun enkeli, jonka kanssa haluat työskennellä, lähetä sähköpostia ja lisää seuraavat tiedot: 

  • Sinun nimesi ja sen osuuden, jonka olet esittänyt, voi olla adoptee, luonnollinen äiti tai isoäiti.

  • Syntymispäivän, jolle etsitään, tai oma, jos olet adoptee. 

  • Sinun syntymäsi, jos olet adoptee tai syntymämaa, jos etsit adoptee. 

  • Tunnetut tiedot yksilöstä tai henkilöistä, joita etsit. Jopa pienin vihje voi osoittautua avaimellesi perheenjäsenesi löytämiseksi, joten älä poista yksityiskohtia, koska luulet sen olevan luultavasti merkityksetön. Antakaa haku-enkeli päättää, voiko hän käyttää sitä. 

03
04

Säännöt työskentelystä Adoption Search Angelin kanssa

Ryhmä of Little Children Holding Sign Reading ADOPT

asiseeit / Getty Kuvat

Pidä muutamia perussääntöjä muistiin, kun työskentelet hakukellun kanssa. Adoptioharjoittelun enkelit eivät etsi alaikäisiä lapsia - sinun on oltava vähintään 18-vuotias aloittamaan haun. Useimmissa tapauksissa hakuani ei voi muodostaa yhteydenottoa sinuun sellaisen henkilön kanssa, jonka olet määrittänyt syntymäsijaasi tai lapsiasi, eikä heitä voi pyytää henkilöä ottamaan sinuun yhteyttä. 

Adoptioharjoittelun enkelit eivät veloita heidän palveluitaan, mutta he voivat pyytää sinua korvaamaan maksamansa maksut etsittäessäsi sinua. 

04
04

Haluatko olla Adoption Search Angel vapaaehtoinen?

äiti and adopted son outdoors in winter

David Sucsy / Getty Images

Vaikka et olisikaan adoptiodiagrammia, saatat huomata, että hyväksyntähaun suorittaminen on ilahduttavaa ja nautinnollista. Jos sinulla on enemmän aikaa ja haet haaste, tämä voi olla täydellinen vapaaehtoinen tilaisuus sinulle. Voit ottaa yhteyttä haun enkeliryhmään Internetissä tai sosiaalisen median sivustojen kautta - kullakin voi olla omat ainutlaatuiset vaatimukset palvella ja jotkut voivat tarjota muiden vakiintuneiden enkeleiden koulutusta aloittaessasi. Saatat jopa haluta "tunnistaa" yhdessä työskentelevän enkelin kanssa varmistaaksesi, että tämä on jotain, jonka haluat tehdä.

Menestystarinoita on runsaasti, mutta enkelit eivät aina löydä kenelle he etsivät, joten myös surua voi olla. Silti nämä onnistumiset voivat lämmittää sydämesi ja muiden sydämet pitkään. 

1

About

Check Also

Miten seisomaan elämäsi myrkyllisiin ihmisiin

Lasten nostaminen yksinhuoltajaksi tulee monilla haasteilla. Tehdä se kaikki yksin työskennellessä konfliktin kanssa ex, se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − = 85