Home / Ihmissuhteet / Lesbo Etsitkö rakkautta? Kokeile Pink Sofa

Lesbo Etsitkö rakkautta? Kokeile Pink Sofa

Lesbo Etsitkö rakkautta? Kokeile Pink Sofa

Pink Sohva, joka on yksinoikeudella lesbojen ja biseksuaalien naisille tarjoava dating site, tarjoaa käyttäjilleen enemmän kuin vain tavata ihmisiä. Paitsi että siellä on laajoja piirteitä, jotka mahdollistavat yhteisön rakentamisen, mutta sivustolla toimiva sateenvarjoyritys on keskittynyt täysin lesboyhteisön palvelemiseen - ja on siten erittäin erikoistunut ja sopii erinomaisesti lesbojen yksilöiden tarpeisiin. Lisää käyttäjiä ja parempaa hakutoimintoa ansaitsisivat Pink Sofa viiden tähden luokituksen.

Mikä vaaleanpunainen sohva kuuluu

Vaalean sohvalla on kaksi eri jäsentasoa: ilmainen ja maksettu. Vapaa jäsenillä on pääsy koko sivustoon, mukaan lukien ilmoitukset, foorumit ja majoitusluettelot. Käyttäjien on kuitenkin maksettava tilaus, jotta he voivat lähettää mitään, mutta säilykeviä viestejä käyttäjille, joita he haluavat, keskustella tai lähettää pikaviestejä. Muita ominaisuuksia, jotka ovat kaikkien jäsenten käytettävissä riippumatta siitä, mikä heidän tilaansa kuuluu sosiaalisen verkostoitumisen järjestelmään, kyky tunnistaa suosikki profiileja, jäsenen estäminen, haku ja luettelo kuka on tällä hetkellä verkossa.

Vaaleanpunainen sohva on helppokäyttöinen sivusto, jossa on linkkejä näkyvästi kaikkien tarjoamiin eri ominaisuuksiin. Mutta vaikka yksi käyttäjä voi tehdä yhdellä napsautuksella (uusi grrls, online nyt, täydellinen ottelu, vain muutamia nimikkeitä), toiminto puuttuu edelleen niille, jotka eivät asu suuremmissa metropolialueilla.

Esimerkiksi asun pienessä yhteisössä; ainoana vaihtoehtona oli "Muu", kun listattiin missä osassa maata / maata, missä asuin.

Siksi, kun etsin toisia maantieteellisellä alueella, voisin vain etsiä "muuta", joka laskeutui minulle, joskus tietyissä tapauksissa yli 600 mailin päässä. Joten, jos gal ei ole kirjoittanut kaupungin tai kaupungin, jossa hän asuu, ja jos et tee etsiä tietyn kaupungin avainsanahaun aluetta, sinun on vaikea löytää toinen kaunis nainen dating etäisyys.

Lopulta itseään määriteltävät vaihtoehdot olivat ilmeisesti (kiitostavia) lesbojen muiden ihmisten luomaa, kuten yksi kysymys, joka kysyy, minkä tyyppistä lesbardia olet (butch, femme, huulipuna lesbo, nahka, androgynous jne.).

Ainutlaatuiset ominaisuudet

Vaaleanpunainen sohva ei ole vain lesbo dating site; se on myös yhteisö biseksuaalien ja lesbojen naisille yhdistää. Lesboyritykset näkyvät näkyvästi koko sivustolla, foorumit ovat täynnä Q & A: n ja "Your Say" on tarkoitettu naisille, jotka haluavat keskustella ja keskustella lesbojen elämäntavoista.

Käyttäjät näyttävät myös tulevan kaikkialta maailmasta; tämä ei ole vain yhdysvaltalainen lesbot dating site. Nopein katsaus "uusimpiin grrliin" osoittaa monia uusia jäseniä Australiassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Euroopassa, kohtuullisen määrän Yhdysvalloista ja vain kourallinen muualta (mukaan lukien Kanadan).

Jäsenmaksut

Kaikki uudet jäsenet saavat kolmen ilmaisen päivän kokeiluversion kokeilla Lesbian dating site Pink Sohva, onko ne melko edelleen vapaa jäsen tai maksat jäsenyyden.

1

Jäsenmaksut vaihtelevat sen mukaan, kuinka kauan haluat sitoutua: kuukausi maksaa 30,00 dollaria, kolme kuukautta 60,00 dollaria, kuusi kuukautta 90,00 dollaria ja yksi vuosi 120,00 dollaria.

Jäsenet voivat maksaa PayPalin tai heidän luottokorttinsa.

Bottom Line - Jos käytät vaaleanharmaa sohva?

Jos olet todella käyttänyt sivustoa erityisesti lesbojen kohdalla, Pink Sofa tarjoaa yhden paremman kokemuksen rahastasi. Samaan aikaan OkCupidin kaltaiset sivustot tekevät niin hyvää työtä tarjoamalla niitä LBGTQ + -yhteisövaihtoehdoissa, jotka ovat epäröimättä suosittelen sitä täysin. 

1

About

Check Also

6 tärkeimmät syyt, miksi sinun pitäisi päivämäärä joku, joka ei ole sinun tyyppi

Kun olet dating-maailmassa, ei ole harvinaista, että se on piirretty tietylle "tyyppiselle" henkilölle. Ja onko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − = 80