Home / Ihmissuhteet / Kuriositeen avulla luodaan läheisyys suhteellesi

Kuriositeen avulla luodaan läheisyys suhteellesi

Kuriositeen avulla luodaan läheisyys suhteellesi

Entä jos sinulla olisi taitoa oppia, joka parantaisi viestintää avioliitossa ja kaikissa tärkeissä suhteissanne? Tätä taitoa voitaisiin käyttää sekä puolison, lasten, ystävien että työtovereiden kanssa. Näyttää epätodennäköiseltä, eikö? On itse asiassa taitoa, joka auttaa sinua kuuntelemaan paremmin, olemaan läsnä ja vähentämään mahdollisuutta, että keskustelu ryntää. Uteliaisuus ja kaikki, mitä se edellyttää, on avain tehokkaampien keskustelujen tekemiseen muiden kanssa ja ennen kaikkea puolisosi kanssa.

Kirjoittaja ja sertifioitu valmentaja, Kathy Taberner uskoo, että keskusteluissamme on uteliaisuutta, joka on avain hyvään kommunikaatioon ja viime kädessä muiden liittämiseen. "Kiinnostus auttaa meitä todella ymmärtämään toisen henkilön ja kun voimme ymmärtää heidän odotuksiaan, pelkojaan ja stressaajiaan, voimme tukea heitä näiden tilanteiden minimoimisessa", toteaa Taberner. Oli uteliaisuus auttaa meitä ymmärtämään, vahvistamaan ja tekemään yhteistyötä muiden kanssa. Kuriositeetti muodostaa yhteyden, johon me ihmisillä on langallinen yhteys.

Uteliaisuus auttaa meitä syvässä

Uteliaisuus auttaa meitä syventämään keskustelua. Kun kumppanit ovat eri mieltä, Taberner ehdottaa, että kun olemme uteliaita, voimme kuunnella tavalla, joka osoittaa, että olemme aidosti kiinnostuneita. "Voimme myös esittää kysymyksiä syventääkseen ymmärrystämme. Kiinnostus auttaa meitä liittymään ja tekemään yhteistyötä, jopa ristiriidassa ", toteaa Taberner. Hän jatkaa selittämään, että neurotieteet ovat osoittaneet, että kun olemme uteliaita toisten kanssa, vapautuu tiettyjä neurokemikaaleja, jotka tekevät meistä tuntuu paremmalta.

 "Kun olemme edelleen uteliaita toisten kanssa, kysymme avoimia kysymyksiä, dopamiinia ja oksitosiinia vapautetaan, ja meistä tulee edelleen hyviä. Joten, jos tunnemme tunnepainumme painuvan ja ajattelemme, että olemme siirtymässä keskusteluun, jossa konflikti on mahdollinen, uteliaisuus auttaa meitä pysymään positiivisina ja pyrkimään ymmärtämään toista henkilöä, ei välttämättä sopimaan heidän kanssaan, jotta voimme edetä heidän kanssaan tavalla, joka minimoi stressin molemmille. "

Tabernerin kirjan, jonka hän kirjoitti yhdessä tyttärensä Kirsten Taberner Sigginsin kanssa Uutuuden voima: Kuinka luoda todelliset keskustelut, jotka luovat yhteistyötä, innovaatiota ja ymmärrystä, kolme ensisijaista kuriositeettia tunnistetaan ja määritellään. Nämä uteliaisuus taidot voivat auttaa luomaan läheisyys ja yhteys avioliitossa, jota monet parit haluavat.

Uteliaisuus taitoja

  • Ole läsnä absorboimaan mitä sanotaan.

Läsnäolo tarkoittaa keskittymistä täällä ja nyt. Kyse on myös siitä, että kuuntelemme aktiivisesti ja kiinnitämme huomiota henkilöön, joka puhuu meille. Ymmärrä, että kehon kieli ja äänensävy ovat myös ratkaisevia. Monissa ihmissuhteissa, erityisesti siviilisäädyssä, kova sävy tai tapa, jolla jotain sanotaan, voivat helposti laukaista kumppanisi.

On myös välttämätöntä olla monitoimista, kun puoliso tarvitsee puhetta. Jos olet monitasoinen, et aio paljastaa tietoisesti keskustelua. Se voi myös välittää epäkunnioitusta. Itse asiassa on parempi lopettaa, mitä teet, tai suoraan ilmoittaa tietyn ajan, kun voit kiinnittää huomionne keskusteluun.

  • Valitse kuunnella avoimella ja ei-tuomitsevalla tavalla.

Kirjoittajat väittävät, että "keskitytään puhujaan, keskeyttämme tuomiomme ja kuuntelemme niitä ymmärtämään." Avoimuus on.

On myös rajoitteita, kun hyppäämme "ongelman ratkaisemiseen" tai "korjataan", koska tämä ei ehkä ole mitä puhuja haluaa lainkaan. Monet vaimoista valittavat, että heidän aviomiehensä tekevät niin! Meidän on rauhoitettava omaa sisäistä ääntäsi, jotta emme häiritse sitä, mitä kumppanimme yrittää kertoa meille.

1
  • Kysy avoimia kysymyksiä.

Suljettuihin kysymyksiin voidaan vastata vain kyllä ​​tai ei. Avoimet kysymykset ovat ne, jotka alkavat siitä, mistä, milloin, milloin, milloin, miksi. Nämä kysymykset johtavat keskustelun laajentamiseen. Ne mahdollistavat oppimisen, löytämisen ja sitoutumisen toisen henkilön kanssa. Avoimia kysymyksiä kysytään myös sävyllä ja kehon kielellä, joka välittää myös avoimuutta. Tästä johtuen keskustelut, joilla on intohimoinen ilo, auttavat luomaan haluamamme positiivisen muutoksen elämässämme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Kun parit jumittuvat tai heillä on valta taistelussa "kuka oikeassa", hidastuminen ja kyseleminen uteliailta avoimilta kysymyksiltä voi helposti saada sinut kummallekin.

Se auttaa luomaan vähemmän kriittisen tai tuomitsevan asenne puolisollesi. Se myös välittää empatiaa ja turvallisuutta teidän kahden välillä. Tämä avaa viestintälinjat paljon laajemmalle, jotta molemmat voivat tulla yhteen ja pystyä ratkaisemaan konfliktit.

Uteliaisuus auttaa sinua ymmärtämään itsesi

Myös uteliaisuustaitoja voi auttaa sinua ymmärtämään itsesi tavalla, joka hyödyttää avioliittoasi. Käytä esimerkiksi itsetarkoitusta ajatellaksesi ja määrittele, mitkä ovat perusarvosi. Esimerkkejä arvosta ovat sitoutuminen, kova työ, uskollisuus, tasa-arvo tai turvallisuus. Nykyinen konflikti voi alkaa jo kauan ennen nykyistä negatiivista vuorovaikutusta jonkun kanssa. Se todennäköisesti alkoi arvojen tasolla ensin. Kun uskot, että muut eivät kunnioita arvojasi, painikkeesi painuvat helposti ja ristiriita syntyy.

Jotta romanttinen suhde onnistuisi, kumppaneilla on oltava keskinäinen kunnioitus ja toistensa arvot. Kiinnostuksen käyttö voi auttaa sinua tutkimaan ja arvostamaan näitä arvoja yhdessä parina ja perheenä. Nämä arvot "tarjoavat yhteisen kompassin, joka auttaa selata elämää yhdessä selkeyden ja tarkennuksen kanssa" Tabernerin mukaan. Lisäksi, kun ymmärrät, että arvot liittyvät tunteisiin, on helpompi hallita emotionaalisia painikkeita, kun heidät työnnetään.

Yksi parhaista tavoista käyttää viestinnän uteliaisuutta on se, että kumppaneilla on tuottava keskustelu, johon sisältyy aito ajatusten ja tunteiden vaihto ilman konfliktia. Keskustelut voivat pysyä rauhallisina ja kunnioittavina jopa keskustellessaan haastavia aiheita. Kun pystymme olemaan niin syviä ja tuottavia keskusteluja puolisimme kanssa, meistä tulee empaattisempia, sitoutuneita ja niihin yhteydessä. Älä odota aloittaessasi avioliiton uteliaisuutta!

Osta Amazonilta: Uutuuden voima:Kuinka luoda todelliset keskustelut, jotka luovat yhteistyötä,Innovaatioja ymmärrysKathy Taberner ja Kirsten Taberner Siggins

1

About

Check Also

Pitäisikö minun mennä naimisiin?

Valitsemalla naimisiin jonkun kanssa on luultavasti yksi tärkeimmistä päätöksistä, joita ikinä teet elämässäsi. Ja täydellisessä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − 53 =