Home / Ihmissuhteet / Kuinka pelata vaikeaa saada

Kuinka pelata vaikeaa saada

Kuinka pelata vaikeaa saada

Ajattelet kovasti pelaamista ei toimi? Mieti uudelleen! Jos tehdään oikealla tavalla ja oikeilla aikomuksilla, vaikea päästä pelaaminen voi auttaa sinua saamaan mieleesi kiinnostuneen henkilön huomion, kiintymyksen ja sydämen. Koska et halua pelata liian kovaa saadaksesi ja lähettämään vääriä signaaleja, joita et ole kiinnostunut tai joita ei ole syytä jatkaa, on tärkeää pitää nämä viisi vinkkejä mielessä, kun pelaat kovasti, jotta voit saada yhdessä lopulta.

 

1. Luota itseesi

Yksi tärkeimmistä tavoista kovaa päästä on todella ymmärtää get-go, miten mahtava olet ja miten kaveri tai tyttö sinua kiinnostaa olisi onnekas sinulle. Ajattele sitä - sitä on vaikea saada! Ja kun pystyt tunnistamaan tämän tosiasian itsestänne ja toimimaan itsevarmasti ja itsevarmasti, ympärilläsi näkevät vieläkin selvemmin, kuinka toivottavaa olet. Mutta jos käyttäytyy tarpeessa, itsestään epäilyttävänä ja epävarmana keinona, henkilö, jota sinä et ole kiinnostunut, ei tunne olevansa pakotettu haluamaan olla kanssasi, koska et usko, eivät pysty näkemään todellista arvoasi.

2. Älä tee itseäsi niin saatavilla

Toinen tärkeä näkökohta, jolla on vaikea päästä, on tekemisissä esteettömyyden kanssa. Vaikka saatat todella olla kiinnostunut jollekulle ja haluat viettää mahdollisimman paljon aikaa hänen kanssaan, on tärkeää, että pidät itsesi kiireisenä, on omat etusi ja anna tämän henkilön nähdä, että sinulla on jännittävä, täyttävä ja harjoittava elämä ilman häntä.

Vaistosi voi olla peruuttaa ystäväsi tai muuttaa mitä olet tekemässä hölynpudotuksessa, jotta voit liittyä kaveriin tai tyttöön, jota pidät. Mutta todellisuudessa omat intohimosi eivätkä täysin saatavissa tekevät sinusta vieläkin toivottavampia ja houkuttelevampia. Ei myöskään tarvitse kiirehtiä vastaamaan hänen teksteihinsä heti, koska olet kiireinen elämäsi elämäsi ja sinulla on muita tärkeitä asioita.

 

3. Ole Lähtevä

Toinen tekijä, jolla on vaikea päästä, on toimia positiivisesti, kuplivaa ja lähtevällä tavalla kohti kaikkia ympärillänne. Haluat, että murskat näkevät, että et vain anna huomiota ja keskittyä hänelle, vaan myös muille. Tällainen käyttäytyminen voi auttaa murskata sinua vielä enemmän, koska hän toivoo olevansa se, joka tarttuu täydelliseen ja jakamattomaan huomionne. Ja vaikka sinun ei pitäisi olla niin puhelias, että tulet ärsyttävältä, hallitsevalta tai epäkohtelulta, sinun tehtäväsi on antaa sinun murskata nähdä, että toiset nauttivat ympärilläsi ja etsivät yritystäsi. 

4. Aseta rajat

Kun kyseessä on vaikea päästä, toinen tärkeä askel on noudattaa itsellesi asetettuja rajoja. Jos esimerkiksi et yleensä suudella toista henkilöä ensimmäisenä päivämääränä, sinun on noudatettava tätä käytäntöä riippumatta siitä, kuinka paljon pidät henkilöstä, jonka kanssa olet ja haluat hänen olevan sinun. Ja kun pysytte totta kenen kanssa olet ja älä taivuta sääntöjä tai ristiriidassa moraalin tai arvojen kanssa, sinun on vieläkin houkutteleva kaveri tai tyttö, josta olet kiinnostunut, koska se osoittaa, kuinka vahva henkilö olet . Sinun murskaus on taipuvainen jatkamaan sinua, kun hän tunnustaa, ettei kukaan saa suudella sinua.

 

1

5. Luo tunne mysteeri

Jos aiot pelata vaikeasti päästä, on tärkeää myös luoda tunnetta mysteeristä, jännityksestä ja juonittelusta ympärilläsi ja tapahtumista elämässäsi. Esimerkiksi, jos murskaus kysyy, mitä teit viikonloppuna, epäselvä vastaaminen voi auttaa sinua luomaan jotain juonittelua ja houkuttelevuutta. Sen sijaan, että annat murskaustasi yksityiskohtaisen luettelon täsmälleen siitä, mitä olitte viikonlopun aikana, kuka sinä näit ja missä olette menossa, olemalla hieman yleisempi, jättää hänet miettimään sinua ja elämääsi ja miten olla mukana se. 

1

About

Check Also

Miten seisomaan elämäsi myrkyllisiin ihmisiin

Lasten nostaminen yksinhuoltajaksi tulee monilla haasteilla. Tehdä se kaikki yksin työskennellessä konfliktin kanssa ex, se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 55 = 61