Home / Ihmissuhteet / Kuinka kauan nuoria aikuisia on liian kauan elää kotona?

Kuinka kauan nuoria aikuisia on liian kauan elää kotona?

Kuinka kauan nuoria aikuisia on liian kauan elää kotona?

 Nuorten aikuisten rahoitustarpeet ja heidän kykynsä tukea itseään ovat paljon erilaiset skenaariot siitä, mitä he olivat, kun heidän vanhempansa olivat 20-vuotiailla ja jopa 30-vuotiaillaan. Yhdysvaltain väestönlaskentatoimiston mukaan vuonna 2015 kotona asui 6 miljoonaa nuorta 25-34-vuotiasta aikuista. Nuorten aikuisten osuus 18-24-vuotiaista on 58 prosenttia nuorista miehistä ja 52 prosenttia vanhempiensa kanssa asuvista nuorista naisista.

Tähän ilmiöön liittyy monia syitä, kuten elinkustannusten nousu, alentuneet palkat, sairausvakuutuksen kustannukset ja alikehittyneisyys (työntekijöillä, jotka työskentelevät alle taitojen ja / tai rahoitustarpeiden alapuolella). Helikopteri-vanhempien lasten sukupolvi, joista monet harjoittelevat opintolainojen velkaa (keskimäärin 28,400 dollaria kaikille lainanottajille vuonna 2014), havaitsevat, että on helpompaa ja taloudellisempaa asua kotona äidin ja isän kanssa niin kauan kuin mahdollista. 

Kuinka kauan on liian pitkä?

Joillekin perheille, joilla on kotona asuvat aikuiset lapset, on apua. Esimerkiksi jos vanhempi on sairaana tai tarvitsee apua, nuori aikuinen voi auttaa. Muut perheet, jotka saattavat joutua taloudellisesti kamppailemaan, voivat helpottaa laskujen, kiinnelainojen ja muiden palkkakuormitusta kotona. Toiset taas ovat kulttuurisesti ja historiallisesti tottuneita perheenjäsenten elämään yhdessä niin pitkään kuin mahdollista.

Monille kuitenkin nuoret aikuiset pysyvät kotona vain siksi, että se on helpompaa ja halvempaa kuin omaa elantonsa. Mielipiteitä tämän elämäntavan valinnasta vaihtelevat innostuksesta viheliin, kun vauvamestarit katsovat millennialeja ja näkevät hyvin erilaisen elämäntavan omasta nuoresta aikuisikään.

On selvää, että jokaisella perheellä on oltava omat parametrit, kuinka kauan heidän 20 (tai jopa 30) jotain nuorta aikuista elää vanhempiensa kanssa.

Koska se on hyväksytty - todellakin, joillekin, edes haluttiin - elää itsenäisesti, ei ole niin paljon kiireä työntää nuoria aikuisia pois perheen kotiin. On kuitenkin hyvä ajatella, että nuorille aikuisille suunnataan joitakin ohjeita, jotta heitä kannustetaan löytämään taloudellinen kyky perustaa oma koti - joko kämppäkaverilla, niin monilla kuin yksin. Niin paljon kuin vanhemmat ja nuoret aikuiset nauttivat toistensa yrityksestä, molempien sukupolvien on tärkeää siirtyä eteenpäin elämäänsä seuraavaan vaiheeseen riippumatta siitä, mitä. 

Nuorten aikuisten itsenäisyysaskeleet

Rahoituksen vakaus on yksi nuorten aikuisten riippumattomuuden huolenaihe ja vanhemmat voivat auttaa tätä tavoitetta. 

Lataa nuorille aikuisille nimellinen määrä vuokraa varten ja laita se pois heille, kun he ovat valmiita lähtemään ulos.

Vanhemmat, jotka eivät tunne tarvetta käyttää lapsen keräämiä rahaa, voivat hiljaa luoda "vanhemman 401 (k)". Tämä pakottaa lapsen säästämään rahaa ilman häntä tai sitä tietävää. Kun lapsi on aika siirtyä ulos, vanhemmat voivat esitellä pesän muna tarkistuksen muodossa tai tallettaa sen pankkitilille. Jos vanhemmat ovat todella avokätisiä, he voivat tarjota prosenttiosuuden, kuten työnantaja haluaisi. - Yhdysvaltain uutis- ja maailmanraportti

 

1

Hoito nuoresta aikuisestasi kämppäkavereena, ei lapsi. Älä tee pyykkiä, suorita asioita, pakkaa lounaita tai muita tekemään muita vanhempien eleitä, paitsi hyvin rajoitetusti - ystävällisyydestä vastuullisuuden sijaan. Jos maksat päivittäistavaroita ja illallisia, muista ilmoittaa, että heidän on autettava puhdistamisessa ja ostoksissa..

Pidä sosiaalinen elämäsi riippumattomana. On okei mennä elokuvaan tai illalliseen hetken kuluttua, mutta älkää pudota siihen, että nuoret aikuiset ovat oletushäiriöitä. Lopulta, kun he liikkuvat, haluatte olla suhteita ystäväsi kanssa hyvässä asemassa. Samoin pidä mielipiteesi ystäväsi ja päivämääriisi itsellesi.

Mieti yrityksesi - paitsi silloin, kun kyseessä on ylellinen menot. Jos näet, että nuori aikuisi käyttää rahaa epämiellyttäviin tai tarpeettomiin asioihin - kalliisiin vaatteisiin, konserteihin ja monien iltaisin ystävien kanssa - sinulla on jokainen oikeus sanoa jotain odotuksestasi heidän taloudellisista velvollisuuksistaan.

 

Kotona asumisen pitäisi olla pysähdyspaikka itsenäistymiselle, ei pitkäksi aikaa lapsuudelle. 

1

About

Check Also

De-stressa lapsenlapsia

Muiden roolien lisäksi isovanhemmat voivat auttaa lapsenlapsia kohtelemaan stressaavaa maailmaa, jossa he elävät. Aluksi isovanhemmat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1