Home / Ihmissuhteet / Japanilaisen yhtenäisyyden seremonia Folding 1000 Wedding Paper Nosturit

Japanilaisen yhtenäisyyden seremonia Folding 1000 Wedding Paper Nosturit

Japanilaisen yhtenäisyyden seremonia Folding 1000 Wedding Paper Nosturit

Nahka on japanilaisen rakkauden symboli, joka on voimakas ja silti graceful. Koska tyylikäs linnunmatsas elämälle, se on suosittu eläinmotiivi häissä. Se on yleisesti kirjoittanut häät kutsut ja kirjoittanut avioliiton kimonolle tai tavata kunniaa, uskollisuutta ja harmoniaa.

Japanilainen lore väittää, että nosturi on yksi kolmesta pyhästä olentoesta, jotka voivat elää tuhannen vuoden ajan. Sen jälkeen, kun taitettiin 1 000 origami-paperinosturia, yksi jokaisesta elämänsä vuodesta, majesteettinen "onni-lintu" pystyy kuljettamaan kyseisen ihmisen rukoukset taivaaseen.

 Senbazuru on olennainen osa kulttuuria vuosisatojen ajan, ja ensimmäinen opetusohjelma "Kuinka taata 1000 nosturia" julkaistiin vuonna 1797. 

Japanin amerikkalainen perinne

Japanilaiset amerikkalaiset ovat ottaneet Senbazurun hääjuhliin keinona antaa siunauksia pitkästä, sopusointuisesta avioliitosta. Vakiot ovat erityisen vahvoja Havaijilla, jossa lähes 17 prosenttia väestöstä on japanilaista, mikä tekee yhteisöstä toiseksi suurimman etnisen ryhmän trooppisilla saarilla. Mukaan paikallisen legenda, tehdä vielä yksi nosturin sinettiä onnea. Tämä taikauskoinen häät rituaali on samanlainen kuin amerikkalainen perinne lisätä ylimääräinen kynttilä syntymäpäiväkakku onnea koko vuoden. 

Rakkauden työ

Vaikka nosturi on yksi helpoimmista origami-projekteista, taittaminen tuhansilla pienoiskoopilla on todellinen rakkauden työ. Ammattimainen nosturipäällikkö viettää vähintään kaksi kuukautta yhdellä projektilla, kun taas uutuushahmojen mukaan yli kuuden kuukauden investoinnit ovat yli 100 tuntia.

On tärkeää suunnitella aikaisin, jos haluat sisällyttää 1000 nosturia häätesi décor. 

Velvollisuus tehdä linnut oli alun perin osoitettu morsiamen isälle, joka esitteli naiskurssin nipun pareille avioliiton aikana. Ajan myötä se tuli morsiamen vastuulla keinona kehittää kärsivällisyyttään ja osoittaa sitoutumistaan ​​avioliittoon.

 Nykyään koko perheet kokoontuvat auttamaan kokoamaan lintuja tarjoamalla rukouksia ja siunauksia, kun he työskentelevät, antavat vielä enemmän onnea pariskunnan tulevaisuuteen. 

Nykyaikaiset parit työskentelevät myös kumppanina rakentaakseen häät nostureita. Matkan varrella he oppivat kommunikoimaan, tukemaan toisiaan haastavalla tehtävällä ja vahvistamaan niiden yhteensopivuutta - kolme ominaisuutta, jotka ovat elintärkeitä avioliiton menestymiselle. 

1

Häälahjojen rakentaminen

Nosturien rakentamiseen voidaan käyttää mitä tahansa 3 "x 3" kokoista paperia. Monet ihmiset leikkasivat omat neliöt paperi-, sanomalehti- tai aikakauslehtipapereista. Toimittajat myyvät valmiiksi leikattuja paperipaketteja monenlaisilla hinnoilla, ja monet alkavat noin 100 dollarista. Ammattimainen nosturikansio voi ladata koko projektin jopa 2 000 dollaria. 

Värin vauraus, kultafolioli on suosituin paperivalinta, vaikka kuviot ja muut kiinteät värit ovat yleisiä. Voit käyttää vain yhtä väriä täydentää häät teemaa tai yhdistää iloinen valikoima sateenkaari-innoittamia nostureita. Erityisiä merkityksiä annetaan tietyille sävyille: 

  • Punainen: Endless Love
  • Valkoinen: Puhtaus sydämestä
  • Vihreä: Pitkä terveys
  • Keltainen: ylenevää luovuutta
  • Sininen: Vastuullista uskollisuutta
  • Purppura: Lisääntynyt hengellisyys

Nostureiden taittamisen jälkeen paperilinnut kootaan valtakunnallisiin taideteoksiin.

Nämä värikkäät kappalelut ovat yleensä koukussa yhteen pitkiksi garlands on kudottu monimutkaisia ​​malleja, jotka myöhemmin kehystetty. 

1

About

Check Also

Kun isovanhemmat ovat mustasukkaisia

Kukaan ei halua olla mustasukkainen. Kateellisuus on yksi kivuliaimmista tunteista, joita voit kokea, riippumatta siitä, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 53