Home / Ihmissuhteet / Hauskaa Grandkidsin vanhanaikaisilla peleillä

Hauskaa Grandkidsin vanhanaikaisilla peleillä

Sinun ei tarvitse olla videopelikonsoli, joka pitää hauskaa teidän grandkidsin kanssa. Muista vanhanaikaiset pelit ja muut hauskoja aktiviteetteja, joita teit lapsena. Se on melkein varmaa, että lapsenlapsi rakastaa näitä toimintoja. Ja älä unohda - isovanhemmat eivät koskaan ylitä heidän tarveaan pelata!

hypätä rope rhymes

Cuellar via Photopin cc

Saatat ajatella, että olet unohtanut nuoruutesi hyppyköyden rimejä, mutta ne kaikki tulevat takaisin sinuun heti kun alat lukea näitä klassikkoja. Kaikki mitä tarvitset klassiseen hyppykytkentään hauskaa on yksi pitkä köysi, jossa kullakin päällä oleva henkilö ja yksi henkilö hyppää. Jos olet lyhyt yksi henkilö, voit sitoa yhden pään jotain, joka on noin vyötärö korkealla tai voit käyttää yhden hengen hyppy köyttä. Lisäksi hauskaa tekijä, lapsenlapset saavat hyvän sydän harjoittelua. Jos olet ylimääräinen isovanhempi, saatat haluta ottaa käännöksen hyppäämiseen, mutta se on myös hyvä vain kääntää köysi.
Lisää »

1

About

Check Also

Kun isovanhemmat ovat mustasukkaisia

Kukaan ei halua olla mustasukkainen. Kateellisuus on yksi kivuliaimmista tunteista, joita voit kokea, riippumatta siitä, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − = 81