Home / Ihmissuhteet / Hauska vuosittainen toiminta yksittäisille vanhemmille, jotka ovat mukana tukiryhmissä

Hauska vuosittainen toiminta yksittäisille vanhemmille, jotka ovat mukana tukiryhmissä

Hauska vuosittainen toiminta yksittäisille vanhemmille, jotka ovat mukana tukiryhmissä

Keskusteluryhmistä ja potluck-illallisiksi yksinhuoltajatuki ryhmät tarjoavat monenlaisia ​​aktiviteetteja yksinmiehille ja isille. Jos aiot liittyä yhteen ainoaan vanhemman tukiryhmään, teet uusia ystäviä, poista ajatuksesi pois henkilökohtaisista paineistasi ja pystyt ilmaisemaan tunteenne rakentavalla tavalla.

Ne, jotka ovat aktiivisesti mukana tukiryhmässä, saattavat jo kokeilla jotain erilaista tänä vuonna ryhmänsä kanssa.

Se, että se luo tapahtumia pääryhmän alaryhmille tai järjestää suuria vuosittaisia ​​juhlia, on jokaiselle jotakin.

Yhden vanhemman tukiryhmän toiminta

Jos sinulla on suuri kokoinen ryhmä, voit käydä vieraspuheenvuoron keskustelemalla ryhmän kanssa vanhemmuuteen liittyvistä asioista, rahojen hallinnoinnista tai avioeron haasteista. Voit tehdä sen "saunallinen lounas" -kokouksen vanhemmille, jotka haluavat säästää rahaa tai vain lyhyen aikaa tavata. Vaihtoehtoisesti voit nimetä ryhmän jäsenen tai komitean sponsoroinnin löytämiseksi jokaisesta tapahtumasta.

Toinen hyödyllinen harjoittelu vanhemmille on yhteisten asioiden käsittelyssä, jotka saattavat aiheuttaa ongelmia kotona tai jotka voivat olla tärkeä aihe päästäksesi tutkaasi. Harkitse aiheita kuten kuinka puhua lapsille seksistä, huumeista ja alkoholista. Voit suunnitella kierrettävän keskustelun aiheita suurelle ryhmälle tai olla pienempi breakout-ryhmä keskustelemaan tietystä aiheesta.

Lopuksi voit myös työskennellä yhdessä yhteisen syyn vuoksi. Jos vapaaehtoisesti tehdään yhteisön palveluprojekti, se opettaa lapsille tärkeän vapaaehtoistyön oppitunnin. Lisäksi se on hyvä yhteisö ja tukiryhmän rakentaminen.

Pienet Break-Out-ryhmän ideoita

Joskus voi olla tarkoituksenmukaista saada pienempiä katkoksia kolmesta viiteen ihmiseen.

Voit aina tavata kahvia käsitelläkseen tiettyä aihetta, puhua päivittäisistä haasteista ja tunnustaa saavutukset.

Pienemmät ryhmät ovat myös erinomaisia ​​etuja, kuten kirjan keskusteluryhmää, neulontapiiriä, ateriavaihtoa yötä tai perhepelien iltaa. Voit joko olla pienryhmä, jolla on samat jäsenet tai luoda viikoittainen tai kuukausittainen kierto, joten ryhmä ei saa ylivoimaisesti suurta.

1

Kummassakin tapauksessa tukiryhmäsi kehittyy. Kun näin tapahtuu, saatat haluta lopulta toivottaa uusia jäseniä tervetulleiksi. Löydät ryhmänne jäsenet, jotka parhaiten palvelevat "tervetulokomitea", jota voitaisiin käyttää isäntien suuntautumiskokouksen järjestämiseen. On olemassa myös muita rooleja, joita voitaisiin ottaa mukaan. Haluat esimerkiksi käynnistää lastenhoitopalvelun, joka on pyörivä lastenvahtipalvelu vapaaehtoisille. Näin kaikki jäsenet voivat jossain vaiheessa osallistua tukiryhmään.

Suuri vuotuinen toiminta

Muutama vuosi vuodessa voit suunnitella suurta ryhmätoimintaa niin, että kaikki ovat mukana. Kuitenkin, kun suuret ryhmät ovat mukana, se yleensä vie hieman enemmän suunnittelua ja etukäteen.

Yksi iso vuosittainen tapahtuma voi olla yhtä helppoa kuin syksyllä syksyllä menossa, tai keväällä suunnitella puiston leikkikuvia.

Voit myös tehdä entistä yksityiskohtaisemmasta vuosittaisesta tapahtumasta, kuten investoimalla yhteen suurelle lomalle, järjestämällä vuosittain piknikille ryhmääsi tai nauttimalla rahojenkeruutta hyväntekeväisyyteen.

Mitä tahansa valitset, voit päättää ulko- tai sisäaktiviteetista. Ulkoilu voi sisältää:

 • Menossa eläintarhaan 
 • Ratsastusta
 • Jäätelöä
 • Pihalla myydään
 • Lentopalloa paikallisella rannalla tai puistossa
 • Lentävät leijat
 • Retkeily tai retkeily 

Toisaalta haluat ehkä pitää tapahtumia sisätiloissa, kuten:

 • Lähti illalliselle tai järjestää potluck-illallisen
 • Evästeiden vaihtaminen loma-aikoihin
 • Ottaa loma-veneet yö 
 • Menossa elokuviin
 • Vierailu museossa tai tiedekeskuksessa
1

About

Check Also

Kuinka parantaa viestintää suhteissa

Oletko koskaan tuntenut, että kumppanisi ei todellakaan kuuntele sinua? Oletko joutunut toistamaan itsesi useaan otteeseen? …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 80 =