Home / Ihmissuhteet / 8 Avaimet menestykseen ikääntyvien isänä

8 Avaimet menestykseen ikääntyvien isänä

8 Avaimet menestykseen ikääntyvien isänä

Isät tietävät, että vanhemmuus on kova työ. Palkitseminen, mutta kova. Mutta moninkertaisten isät - kaksoset, tripletit tai neloset - usein tuntevat eksponentiaalisen kasvun vanhemmuuden haasteeseen.  

Cliff hiljattain naimisissa makea nainen, kun molemmat olivat alussa kolmekymppinen. Hänellä oli poika edellisestä suhteesta, ja hän meni suoraan isyydelle välittömästi avioliitonsa jälkeen. Muutama kuukausi hänen aviopäivänsä jälkeen Cliff sai selville, että hänen vaimonsa odotti kaksoset.

Joten yhden vuoden aikana hän meni yksin olemukseen, joka oli kolmen isä, ja kahdella vauvapajalla.

Cliff koki sen, mitä monet kaksoset pojat kuvaavat "kaksoisnapsautukseksi", kun hän havaitsi, että hän olisi kaksoset ja kun äiti ja vauvat tulivat kotiin sairaalasta.

Twins ovat työtuntia, ehkä yli kaksinkertainen työ, jota tarvitaan yhdelle vauvalle. Mutta kaksoset kaksoset, jotka ovat huomanneet, miten kaikki toimivat, usein huomaavat, että palkinnot ovat geometrisesti suurempia.

Joten, mitkä ovat avaimet menestyksekkäästi siirtymään kaksosten väliseen siirtymiseen? Seuraavassa on joitain neuvoja isiltä, ​​jotka rakastavat kaksosten ikää.

Tutustu rutiinien arvoon. Twins ovat yli kaksinkertainen yhden vauvan työtä, koska on paljon vaikeampaa tehdä sama asia kahdesti uudestaan ​​ja uudestaan. Kahdesti vaipat; kaksi kertaa syöttö; kaksi kertaa vaatteita muuttuu. Kaksi auton istuinta kaikkialla.

Ja koska usein tasapainotat yhden vauvan sylissäsi työskenneltäessä toisen kanssa, se voi olla todella vaikeaa. Menestyvä isä ehdottaa, että rutiinille pääseminen on tärkeää. Yritä saada heidät samanlaiseen aikatauluun, jotta syötit molempia vauvoja samaan aikaan, vaihtamalla ne samanaikaisesti ja asettamalla heidät samaan aikaan naps..

Laske odotuksesi. Ystävien hoitaminen voi todella nostaa energiaasi. Joten jos sinulla on hieman realistisempi odotus siitä, kuinka puhdas talo pysyy, kuinka paljon saat tehtyä lauantaina tai kuinka kauan kestää paikkoja, jotka voivat todella auttaa sinua säilyttämään terveytesi. Älä yritä tehdä kaikkea kaksoset; olla realistisempi siitä, mitä odotat, ja tulet pettymään harvemmin.

1

Pidä asiat yksinkertaisina. Yksi kaksoset äiti vannotetaan ruoanlaittoon crock potin avulla. Hän rakastaa ajatusta saada päivällistä crock pottiin, kun vauvat napping aamulla, eikä huolestu illallista uudelleen, kunnes se on aika palvella sitä. Hänellä on käsitys aterian valmistelun yksinkertaisuudesta. Jos sinulla on muita lapsia kotona, hanki heitä menemään joitakin yksinkertaisia ​​askareita ottamaan osa taakkaa sinusta ja kumppanistasi. Se vie pitkän tien pitämään elämä tasaisena köliä, jos teet sen niin yksinkertaiseksi kuin pystyt.

Tee aikaa itsellesi. Koska kumppanisi voi olla kotona suurimman osan päivästä vauvojen ollessa pois töissä, hänen on todella tärkeää, että voit ottaa paljon vastuuta vauvoista iltaisin. Hän tarvitsee varmasti aikaa lataamaan akut emotionaalisesti ja fyysisesti.

Ja kerran viikossa, tarvitset jonkin aikaa tehdä samoin. Tunnistamalla, mitä tarvitset, koordinoi aikatauluja, jotta voit saada vapaata henkilökohtaista aikaa viikon aikana. Satunnaiset golfurheilut, viikoittainen keilahallintopeli tai satunnainen urheilutapahtuma voi olla suuri apu perspektiivin ylläpitämiseen.

Tee yksi kerta kerran kaksosten kanssa.  Liian usein kaksosten vanhemmat ajattelevat heitä "kaksoiksi" eikä yksilöinä. Jotkut kulut viettämään kullekin kaksoset yhdestä yhden voi auttaa sinua näkemään heidät enemmän yksilöinä lapsia eikä vain osana kaksosia. Etsi ja löydä heidän omia piirteitään ja ominaisuuksia.  

Pysyä terveenä. Harjoittelun aika, vauvojenkin mukaan, maksaa suuria osingot. Sijoittaminen kaksinkertaiseen rattaisiin kuin voit työntää ympäri lohkoa, kun kävelee tai lenkkeily auttaa sinua pysymään kunnossa.

Ja yritä syödä oikeaa - alempiä hiilihydraatteja, alempiä sokereita ja enemmän proteiinia auttaa pitämään fyysinen ja henkinen reuna kaksinahkojen isänä.

Yhdistä pari. Kaikilla uusilla vanhemmilla voi olla vaikeuksia löytää aikaa liittää toisiinsa; se on vielä haastava kaksoset vanhemmille. Varmista kuitenkin, että käytät säännöllistä kävelyä yhdessä (vauvojen rattaissa), yöllä tai "yöllä" (elokuvilla ja pikkupurtajilla) tai muilla muutoksilla, jotta sinut kommunikoida ja yhdessä.

Tunnista, että teet virheitä ja oppi niistä. Ei vanhempi on täydellinen; siellä on aikoja, kun ruuhkaa. Isät voivat usein häiritä ja unohtaa jotain tärkeää jotain lapsesta. On tärkeää, ettet voittaa itseäsi pienistä virheistä. Hyväksy, että olet ihminen ja siirry eteenpäin.

Koska kaksosten kaksoset ovat kovaa työtä - tätä ei ole. Mutta se on erittäin palkitsevaa, kun löydät keinoja tehdä se toimimaan, pitää terveyttäsi ja hauskaa prosessissa.

1

About

Check Also

De-stressa lapsenlapsia

Muiden roolien lisäksi isovanhemmat voivat auttaa lapsenlapsia kohtelemaan stressaavaa maailmaa, jossa he elävät. Aluksi isovanhemmat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 7 =