Home / Ihmissuhteet / 6 tärkeimmät syyt, miksi sinun pitäisi päivämäärä joku, joka ei ole sinun tyyppi

6 tärkeimmät syyt, miksi sinun pitäisi päivämäärä joku, joka ei ole sinun tyyppi

6 tärkeimmät syyt, miksi sinun pitäisi päivämäärä joku, joka ei ole sinun tyyppi

Kun olet dating-maailmassa, ei ole harvinaista, että se on piirretty tietylle "tyyppiselle" henkilölle. Ja onko sinulla kiinnostunut fyysisestä tyypistä, kuten sinulla on taipumusta antaa miehiä, jotka ovat korkeammat kuin sinä tai naiset, jotka ovat brunetteja tai etsit tietynlaista persoonallisuutta, kuten miehiä, jotka ovat muusikoita tai naisia, jotka ovat extrovertit, on tärkeää huomata, että joku, joka ei ole tyypillinen tyyppi, voi olla varsin hyödyllinen.

Itse asiassa on kuusi keskeistä syytä miksi mennä ulos jonkun kanssa, jonka uskot ajattelemisen olevan väärin, oikeastaan ​​voi olla oikein.   

6 syytä miksi

1. Rajoitat itseäsi. Jos määrität vain tietyntyyppistä henkilöä, rajoitat ihmisten määrää, joka voi olla oikein sinulle. Ja vaikka et saisi laskea standardeja tai tuntuu, että olet ratkaistu, sinun pitäisi avata mielesi ja antaa muille ihmisille mahdollisuus - vaikka he eivät välttämättä kuulu tavalliseen dating-luokkaasi. Loppujen lopuksi et yksinkertaisesti tiedä kenen kanssa olet menossa verkkoon, ja se on totta ihmisille, jotka ovat sinun tai ei. Joten sinun on parhaimmillaan lopettaa itsesi rajoittaminen ja pitää ajanvarausmahdollisuutesi avaamatta tiettyä tyyppiä.

2. Olet ennenaikaisesti tuomita joku. Näiden linjojen lisäksi, jos vain päivität ihmisiä, joiden mielestäsi olette ihanteellinen tyyppi, annat tuomion heille ennen kuin otatte aikaa tuntea heidät.

Ja tämän päivän app- ja online dating -maailmassa, jossa mahdollisen ottelun tarjoama tieto voi olla harva, saatat joutua näkemään joku todella hieno arvioimalla häntä tällaisten tiukkojen normien mukaisesti. Voit esimerkiksi pyyhkiä vasemmalle jollekin, joka voisi oikeasti olla sinulle sopiva, mutta nopea tuomitseminen estää sinua saamasta mahdollisuuden tavata IRL.

3. Olet jumissa epäterveellisessä suhteessa. Toinen tärkeä syy siihen, miksi sinun on parasta kiinnostua päivämäärästä, joka ei ole tyypillinen tyyppi, on se, että se voi auttaa rikkomaan haitallista suhdetta. Itse asiassa et edes ymmärrä, että olet dating samanlaista henkilöä uudelleen ja monissa tapauksissa saatat löytää itsesi jatkuvasti dating joku, joka ei voi sitoutua, jotka yrität korjata ja / tai kuka päätyy sinut rikkoutuneeksi. Tässä mielessä valita päivämäärä, joku, joka ei kuulu tyypillinen tyyppi luokka voi olla erinomainen tapa purkaa tämän haitallista kuvio, niin että et ole jumissa suhteen uusinta.

4. Tulet ulos mukavuusvyöhykkeestäsi. Jotkut henkilöt, jotka eivät ole sinun tyyppisi, voivat myös olla edullisia, kun työntää sinut ulos mukavuusalueellasi. Itse asiassa, jos joudut jonkun kanssa, jolla on erilaisia ​​intohimoja ja näkökulmia kuin sinä, saatat huomata, että todella nautit harjoitellessasi näitä uusia ja jännittäviä aktiviteetteja ja näkemästä asioita uudesta näkökulmasta. Esimerkiksi jos olet enemmän sisätiloista, mutta joudut kokemaan seikkailunhakijaa, saatat päätyä ymmärtämään, että todella nautit tällaisista ulkoilureitteistä ja kokemuksista.

Sanalla sanoen, että joku, joka ei ole sinun tyypiltään, voi auttaa sinua viemään tuntemattomaan alueeseen ja työntämään itsesi uudella tavalla.

5. Et voi tietää, kuka on "oikea" sinulle. Yksi syy siihen, miksi sinun tulisi päivämäärä, joka ei ole sinun tyyppisi, on, että tyypiltasi voi olla oikein sinulle. Itse asiassa, kun etsit tapaa tavata joku, joka jakaa kaikki etusi, on samanlainen tausta ja / tai on aivan kuin sinä, on tärkeää muistaa, että erimielisyydet potentiaalisesta kumppanista ovat todella tärkeitä suhteessa menestyä. Erityisesti se antaa sinun ja kumppanin oppia toisiltaan, täydentää toisiaan ja luoda terveellisen suhteellisen dynaamisen dynamiikan, jossa molemmilla on vahvuudet, harrastukset ja intohimosi. Lisäksi on olemassa syy siihen, miksi "vastakohdat houkuttelevat", joten äläkä tee samaa virhettä sanomalla "ei" jollekin, joka näyttää erilaiselta kuin sinä.

1

6. Sinulla ei ole mitään menetettävää. Jos olet keskustelemassa, jos haluat antaa päivämäärän jonkun, joka ei ole sinun tyyppisi, on tärkeää huomata, että sinulla ei ole yhtään mitään menettämistä menemällä ulos tämän henkilön kanssa. Itse asiassa sinun pitäisi lähestyä dating kanssa positiivinen ja upbeat asenne, ja se tarkoittaa ottaa riskejä samalla pysyä optimistinen. Loppujen lopuksi, jos tilanne muuttuisi, eikö toivottaisi, että joku ottaisi mahdollisuuden sinuun, sen sijaan että kirjoittaisit sinut pois, koska olit off-type?

1

About

Check Also

Lesbo Etsitkö rakkautta? Kokeile Pink Sofa

Pink Sohva, joka on yksinoikeudella lesbojen ja biseksuaalien naisille tarjoava dating site, tarjoaa käyttäjilleen enemmän …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 + = 28