Home / Ihmissuhteet / 10 traagista muotia historian kuolemat

10 traagista muotia historian kuolemat

Murhat, itsemurhat ja ennenaikaiset kuolemat ovat valitettavasti olleet osa muotimaailmaa ja joidenkin legendaarisimpien suunnittelijoiden historiaa. Lue lisää Gianni Versace, Ossie Clark ja monet muut traagiset muotikuolemat.

Dior And Models

Fred Ramage / Stringer / Getty Kuvat

Ranskalainen muotisuunnittelija Christian Dior kuoli Italiassa vuonna 1957 tapahtuneesta sydänkohtauksesta. 54-vuotiaan kuoleman syy on ollut useita: syy hänen sydänkohtaukseensa on johtunut tuskasta kalan luusta, pelistä kortteja ja raskauttavaa sukupuolta. Dior mullisti naisten muodin toisen maailmansodan jälkeen "New Look" -saamullaan, joka loi houkuttelevan, kaarevan siluetin. Diorin avustaja, Yves Saint Laurent, siirtyi suunnittelija kuoleman jälkeen ja Diorin talo jatkuu edelleen voimakkaasti.

02
10

Gianni Versace

italialainen fashion designers Gianni (1946 - 1997) and Donatella Versace circa 1996

Italian muotisuunnittelijat Gianni (1946 - 1997) ja Donatella Versace noin 1996.
Rose Hartman / Arkistoivut / Getty Images

Italialaista muotisuunnittelijaa Gianni Versacea ampui sarjamurhaaja Andrew Cunanan vuonna 1997. Murhaus tapahtui 50-vuotiaan Versacen kartanossa Casa Casuarina, South Beachissa Floridassa. Versace oli viettänyt lähes 2 vuosikymmentä muotimaailmassa, ja hänet tunnettiin hänen yli-the-top-malleistaan, kuten hänen orjuusluksuksistaan. Hänen asiakkaitaan (ja ystäviä) sisälsivät kaikki Madonnasta prinsessa Dianaan. Versace-leima jatkuu tänään sisar Donatellan kanssa ruorissa.

03
10

Ossie Clark

6th July 1970: Fashion designer Ossie Clark (1942 - 1996) modelling a snake skin zip fronted jacket.

Evening Standard / Stringer / Getty Kuvat

Clark oli kuuluisa 60- ja 70-luvuilla, kun asiakkaat kuten Mick ja Bianca Jagger käyttivät omia mallejaan. Clarkin malleihin kuului monenlaisia ​​ulkoasuja, kuten upeita tulosteita, jumittuneita vaatteita ja paperilenkkejä.

04
10

Gianpaolo Tarabini Castellani

Gianopaolo Tarabini Castellani, - italialaisen muotitalon Blumarinen perustaja - oli elefantin kuolemaisillaan afrikkalaisen safarin aikana vuonna 2006. Blumarinen vuonna 1977 suunnitteleman suunnittelija vaimon Anna Molinarin kanssa perustettu Tarabini oli 67. Blumarine-linja on suunnattu nuorille luksusasiakkaille.
05
10

Isabella Blow

Isabella Blow and Kala Otto at the amfAR's Cinema Against AIDS Venice in 2004

Isabella Blow ja Kala Otto amfAR: n elokuvalle aidsia vastaan ​​Venetsiassa vuonna 2004.
J. Vespa / WireImage / Getty Images

Isabella Blow, 48-vuotias englantilainen toimittaja ja tyyli kuvake, teki itsemurhan vuonna 2007 lukuisten yritysten jälkeen. Blow saavutti kuvakkeen tilan kyvystään etsiä ja vaalia nuoria suunnittelijoita, kuten Alexander McQueen ja Philip Treacy, jotka hän vakiinnutti pitkäaikaisen yhteistyön yllään mieleenpainuvia hatut. Blow kärsivät munasarjasyövän ja kaksisuuntaisen mielialahäiriön.

06
10

Helmut Newton

Saksan ja Australian photographer Helmut Newton (1920 - 2004) at Christie's in front of his photograph of Elsa Peretti, New York City, USA, 1998.

Saksan-australialainen valokuvaaja Helmut Newton (1920 - 2004) Christie's -valokuvassa, Elsa Peretti, New York City, USA, 1998.
Rose Hartman / Arkistoivut / Getty Images

Kuvaaja Helmut Newton oli 83, kun hän kaatui autonsa vuonna 2004 seinään lähellä Chateau Marmont -hotellia Los Angelesiin. Saksalainen syntynyt valokuvaaja tunnettiin parhaiten hänen rytmikäs, kovaa reunustavalla muotikuvauksella.

07
10

Rudolph Moshammer

Kuusikymmentäneljävuotias saksalainen muotisuunnittelija Rudolph Moshammer löydettiin kuolleena Münchenin kotona vuonna 2005. Irakin mies tunnisti myöhemmin tappavan suunnittelija. Moshammer loi ylelliset ja ylelliset miesten asusteet Arnold Schwarzeneggerille ja Siegfriedille ja Roylle.

08
10

Christa Worthington

Muotin kirjailija Christa Worthington, 46, murhattiin keräilijällä vuonna 2002 Cape Codilla. Worthington kirjoitti Naisten Wear Daily, Elle ja muille muotilehdille.

09
10

Ruslana Korshunova

10 traagista muotia historian kuolemat

Ruslana Korshunova mallinnus Kai Kuhne kevään 2006 kiitotienäyttelyn aikana.
Carlo Buscemi / WireImage / Getty Images

Kaksikymmentäyhdeksän vuotta vanha venäläinen malli, Ruslana Korshunova, hyppäsi hänen kuolemaan Manhattanin asunnostaan ​​vuonna 2008. Korshunova esiintyi ranskalaisen Elle- ja Venäläisen Vogue-kansiin ja mainosjulkaisuihin, kuten Marc Jacobs.

10
10

Madame Gres

rouva Grès evening dress

Rose-arkisto, Shenkarin teknillinen korkeakoulu / Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0

Madame Gres'in (Germaine Emilie Krebs) kuolema 89-vuotiaana vuonna 1993 oli se, että hänen tyttärensä kätkytti sen yleisöltä vuodeksi yrittäessään valehdella muotimaailmaa, jonka hän ajatteli päästäneen alas. Ranskalainen suunnittelija Madame Gres nousi suosiossa 1930-luvulla omilla couture-mekkoillaan ja hänellä oli pitkä ura mestarillisesti suunnitelluilla bias-cut-mekoilla ja kreikkalaisilla mekkoilla. Hänen merkkinsä oli angora-jersey turbaani, jota hän käytti.

1

About

Check Also

Mitä tehdä, kun hän ei tee tekstiä takaisin

Odottamalla tekstiä kaverilta, jota todella pidät, voi tuntua tuskalta, sillä joka minuutti, jota et kuule …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 + = 94