Home / Hudpleje / Få kendskab til disse sydamerikanske hudpleje ingredienser

Få kendskab til disse sydamerikanske hudpleje ingredienser

Latina

Kreative RF / Elizabeth Fernandez / GettyImages

Den frodige og mangfoldige flora og fauna i Sydamerika producerer afgrøder, der eksporteres over hele verden. Derudover er den vestlige verden begyndt at opdage skattekammeret af sydamerikanske hudpleje ingredienser, der beskytter og helbreder din hud. Tilføjelse af disse ingredienser til din hudpleje regime vil give din hud det ekstra boost, som det har brug for at gløde.  

Husk at nye og spændende planter og ingredienser altid bliver opdaget i denne del af verden. Der er sikkert udviklinger i fremtiden, når det kommer til sydamerikanske hudpleje ingredienser. I mellemtiden skal du fortsætte med at læse for at lære alt om hvilke sydamerikanske hudpleje ingredienser, der allerede er tilgængelige og kan hjælpe dig med at få flotte hud.

02
af 06

Kakao smør

kakao bean

Creative RF / nullplus / GettyImages

Kakaosmør er fremstillet af fedtet af kakaobønnen. Ja, den samme kakaobønne, der producerer chokolade, så mange af os elsker. Når det kommer til vores hud, kan fedtet fra disse bønner, der er hjemmehørende i Central- og Sydamerika, give ganske mange gode fordele. For det første er kakaosmør en god fugtighedscreme, absorberes let af huden og kan helbrede tør, revnet hud. For det andet er kakao fuld af en type antioxidant kaldet polyphenoler, som mindsker tegn på aldring. Du kan nemt købe kakao smør online og bruge det til at lave dine egne hudplejeprodukter i dit hjem. Hvis du laver dine egne hudplejeprodukter, er det ikke for dig, du kan købe et produkt som Sky Organics Cocoa Butter, der er klar til brug.

03
af 06

Camu Camu

Camu camu

Kreative RF / Lew Robertson / GettyImages

Denne Amazonian superfruit er fyldt med vitamin C (30 gange den mængde, der findes i appelsiner), som kan beskytte og lysere huden samt mindske tegnene på hudens aldring. Det er også højt i antioxidanter, som yderligere hjælper vores hud med at blive ung, fast og sund. Hvis alt det ikke er nok, indeholder camu camu frugt også vitaminer og mineraler som niacin, jern, fosfor og kalium, som alle har gavn for vores hud. Prøv det i Peter Thomas Roth Camu Camu Power Cx30 Vitamin C Brightening Serum.

04
af 06

Buriti Frugtolie

Buriti Fruit

Creative RF / Michael Langford / GettyImages

Den buriti palme er også kendt som moriche palm eller ité palme og vokser tropiske områder af sydamerikanske som centrale Brasilien og i dele af Amazonas. Olien fra denne frugt har en høj koncentration af antioxidanter, essentielle fedtsyrer og vitaminer som E, A og C. Dette betyder, at buritiolie kan berolige, beskytte og helbrede din hud. Det er også godt at hydrere huden. Prøv det i RMS Beauty Oil eller Botanisk Skønhed Brazilian Buriti Fruit Oil.

05
af 06

Acai bær

Acai berries

Creative RF / StockFood / GettyImages

Du har måske allerede hørt om acai bær, da de er blevet et stort hit i sundhedsfødevaren verden med mange krav om deres sundhedsmæssige fordele. Du kan finde masser af opskrifter om, hvordan du bruger denne bær især i smoothie opskrifter. Acai bær kan ikke kun hjælpe dig internt, men kan også hjælpe din hud eksternt. Denne bær er fuld af antioxidanter, som kan berolige hudbetændelse og beskytte huden mod skade på frie radikaler (god for acne og anti-aging), essentielle fedtsyrer, der hydrerer og helbreder huden og vitaminerne A, B, C og E, der kan genoplive , beskyt, fugt og helbrede huden. Du kan bruge et produkt med acai bær i det som Eminence Firm Skin Acai Booster-Serum eller endda lave din egen maske ved hjælp af acai berrypulver. Du kan følge denne DIY ansigtsmaske opskrift eller blot tilføje en teskefuld acai pulver til din yndlings hjemmelavede ansigtsmaske opskrift for at hjælpe din hud.

06
af 06

Cupuaçu Frugt

cupuacu fruit

Creative RF / Flavio Coelho / GettyImages

Cupuacustræet er en slægtning til kakao og kan findes i Brasilien, Colombia, Peru og Bolivia. Som mange af de andre ingredienser, der er nævnt her, er denne frugt både spist og anvendt topisk. Det er antiinflammatorisk og meget fugtgivende. Det kan hjælpe med at genoprette hydrering for at tørre hud og hår. Du kan finde den i Burt's Bees Richly Replenishing Body Lotion Kakao og Cupuacu Butters eller koldpresset på egen hånd, så du kan tilføje det til dine yndlings DIY hudpleje opskrifter. Me & The Girls Bar Beleza Multi-Use Beauty Bar indeholder også cupuacu frøsmør, og dette produkt kan rense, fugtige og endda førende hud inden sminke.  

1

About

Check Also

Spild ikke dine penge på disse hudplejeprodukter eller ingredienser

Det kan være forvirrende at vide, hvilke hudplejeprodukter du absolut har brug for, og hvilke …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − = 55