Home / Hudpleje / 6 tip til behandling af hangnails

6 tip til behandling af hangnails

Hangnails - de små biter af hud, der holder op ved siden af ​​dine negle senge - kan være meget irriterende, for ikke at nævne smertefulde. Hvis du ikke tager ordentlig pleje af dine negle og neglebånd, kan du opleve disse irriterende små irritationer ganske ofte. Og når du ikke er forsigtig, kan disse stykker af huden blive revet af og forårsage små blødende sår, der er modtagelige for infektion. Her er et par tips til at slippe af med hangnails og forhindre dem i første omgang.

bidende nails

Kreative RF / JGI / Jamie Grill / GettyImages

Dette er vigtigt: Træk aldrig en hangnail-nogensinde (især ikke med dine tænder). At trække hængerne er sandsynligvis at rive huden og forårsage blødning, hvilket kun gør problemet værre.

For at slippe af med en hængelås, blød hænderne i varmt vand i ca. 10 minutter. Dernæst skal du ved hjælp af en negleklipper eller neglesaks forsynes forsigtigt. Skær ikke den sunde hud; bare fjern den døde hud, der stikker op.

Få så tæt på din sunde hud som du kan. Hvis du ved et uhell skærer i den sunde hud, skal du sørge for at anvende en antibiotisk salve på såret og dække det med en bandage i mindst en dag. Dine hænder er udsat for alle former for potentielt smitsomme ting, og hvis du tror, ​​at dit kædelængde er smertefuldt, vil du ikke nyde en inficeret.

02
af 06

Pas på dine kæber regelmæssigt

Pushing cuticles

Kreativ RF / Mario Castello / Corbis / VCG / GettyImages

Hvis du ikke er virkelig i at male dine negle, så er chancerne, at du ikke betaler nogen særlig opmærksomhed på dine neglebånd. Det er den bedste måde at holde hoveder på, selv om det er nemt at tage vare på dine cuticles.

Hver uge tager du et par minutter til at skubbe dine nagler tilbage fra neglebjælkerne. Først, blød hænderne i varmt vand for at blødgøre naglerne. Du skal muligvis bruge en cuticle remover gel, hvis dine cuticles er særligt stædige. Brug derefter en orangewood stick til omhyggeligt at skubbe dine cuticles tilbage.

Har du ikke tid til at suge? Gør dette lige efter dit brusebad, når dine krybdyr er blevet doused med vand.

03
af 06

Tyg ikke dine fingernegle

tygge nails

Creative RF / Zohaib Hussain / GettyImages

Mange mennesker bider eller tygger deres negle, men denne dårlige vane kan faktisk forårsage flere hængsler (plus det er usanitært). Hvis du ikke kan bryde vanen, overveje at købe en flaske specielt fremstillet neglelak, der smager bittert. Det er designet til at holde dig fra at bide dine negle. Maling af dine negle med almindelig neglelak eller at få en gel manicure kan også hjælpe dig med at bryde vanen.

Trim altid dine negle med fingerneglestifter for at sikre, at du ikke beskadiger dine negle eller forårsager hængsler.

04
af 06

Brug en Cuticle Balm

Moisturizing cuticles

Creative RM / Gianni Diliberto / GettyImages

Dine cuticles kan tørre ud meget nemt, så du skal fugtige dem dagligt, især i de tørre vintermåneder. Flere virksomheder laver massive kuglebalsamme, som du kan massere i dine kugler så ofte som nødvendigt. Badger Cuticle Care er en god mulighed; The Naked Bee Hand & Cuticle Healing Salve og CND Solar Oil er to andre at prøve.

For de bedste resultater masser du balsmen i dine nagler hver nat lige før sengetid. Dette giver balsam masser af tid til at fugt og helbrede dine cuticles mens du sover. Bær beholderen med dig om dagen, så du kan fugte efter behov, selv når du er på arbejde. De fleste balsamme kommer i små dåser eller andre passende beholdere.

05
af 06

Brug handsker, når der vaskes

vask dishes

Creative RF / RuslanDashinsky / GettyImages

Hvis du vasker skåle dagligt eller udfører andre opgaver, der kræver, at dine hænder bliver nedsænket i vand i lange perioder, overvej at bruge gummihandsker. Overeksponering til vand (især sæbevand) kan tørre din hud hurtigt, især omkring dine negle.

Sørg for at fugtige dine fingre og hænder hver chance, du får - mindst, hver gang du vasker dine hænder. Holde en lotion ved din vask kan hjælpe dig med at huske at gøre dette.

06
af 06

Hvis alt andet fejler, se en hudlæge

læge and patient

Creative RM / BURGER / PHANIE / GettyImages

Hvis du har alvorligt tør hud og ikke kan slippe af med dine hængsler, uanset hvad du gør, overveje at se en hudlæge til behandling. En hudlæge kan måske finde den bagvedliggende årsag til dit tørre hud- og hangnailproblem og måske endda få en receptbelagte cremeopløsning, der kan løse problemet. Der er ingen grund til at lide unødigt, hvis du ikke kan løse dette fælles hudproblem alene.

1

About

Check Also

Pleje af huden omkring dine øjne

Huden omkring vores øjne er delikat og har et par specifikke problemer, som kun findes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 23 = 32