Home / Hårfjerning / Sådan voks dine ben som en pro

Sådan voks dine ben som en pro

Sådan voks dine ben som en pro

Vi elsker den langvarige glathed af et ben voks, men ikke bekostning. Vi viser dig hvordan du kan vokse ligesom profferne. Forvent ikke, at en gør-det-selv-version er så let som den ser ud, når en dygtig tekniker gør arbejdet. Men med lidt tid og kræfter kan du blive glat uden den professionelle pris.

Vanskelighed: Gennemsnit

Tid påkrævet: 1 time eller deromkring

Her er hvordan:

 1. Køb vokspakke. Sammenlign priser på vokspakker.

   

 1. Har nok hår. Håret skal være mindst 1/4 "langt efter at voksen kan forstå det. Hvis det er for langt, er det heller ikke godt. Hvis længden er over 1/2", skal du bruge hårklippere med en vagt til at trimme det ned til en lige 1/4 ". Saks fungerer ikke godt til trimning, fordi du risikerer at gøre noget hår for kort.

   

 2. Rens benene. Brug et forvaskemiddel på benene for at fjerne snavs og overskydende olie. Hvis du ikke har en rengøringsmiddel, tag en hurtig bruserrør med varmt, ikke varmt vand. Påfør en let støvning af vokspulver. Må ikke gøre det på pulveret, da mere ikke er bedre.
   
 3. Voks på. Påfør voks jævnt i retning af hårvækst ved hjælp af en applikator i omkring 45 grader vinkel til et stort hårområde. Du vil have nok voks til at dække hår, men ikke så tyk at det er svært at fjerne.

   

 4. Dæk med strimmel. Påfør strimmel i retning af hårvækst, og lad nogle resterende strimler i slutningen ikke være fastgjort til håret (sig hår vokser fra venstre til højre - efterlad reststrimlen på højre side). Den resterende strimmel, der ikke er fastgjort til håret, bliver brugt som en fane for at fjerne den. Tryk og fast jævnt over strimmelen i retning af hårvækst et par gange for at sikre, at voks fastgøres til håret.

   

 1. Voks af. Tag fat i enden af ​​strimlen med fligen. Hold huden stram med den ene hånd, og fjern strimlen i modsat retning af hårvækst i en hurtig træk, helt til den anden side. Træk ikke op, hvilket kan være din naturlige tilbøjelighed. Tryk hånden ned på huden for at hjælpe med at lindre smerten, efter at strimlen er fjernet. (Lyder dumt, men det virker!) Hvis en smule voks med hår er tilbage, skal du blot sætte strimlen tilbage på håret og trække af.

 1. Gentage. Arbejd dig vej gennem ben, der gentager trin fire til seks.

   

 2. Ryd op savnede hår. Brug pincet til at fjerne eventuelle hår savnet af ben voks.

   

 3. Rens voks væk fra huden. Fjern eventuelle resterende rester, med voksfjerner, babyolie eller petroleumsgelé.

   

 4. Berolige huden. Påfør en after-wax lotion eller en aloe-baseret lotion eller gel.

   

 5. Godt klaret. Tillykke med dig selv!

   

Tips:

 1. Cream voks er fantastisk til fint til medium hår og følsom hud. Honning voks er godt for grovere hår. Kold voksstrimler kan virke lettere og mindre rodet, men tag ikke fat i håret og opvarmet voks.
 2. Test en lille smule voks på hånden, før du lægger på benet for at sikre dig, at det er varmt, ikke varmt.
 3. Hvis du har åreknuder eller flebitis, må du ikke vokse ben. Læs: Voksende forholdsregler og advarsler til den fulde liste.
 4. Tag et aspirin eller ibuprofen i 30 - 45 minutter før voksning, og anvend en dumpe spray (sammenlign priser), hvis du er bekymret for 'ouch faktor'. Læs: Top ti tips til reduktion af vokspine for den fulde nedslidning.
 5. Se hvordan håret vokser på forskellige områder af benene, fordi det kan ændre retningen på dig. Du skal anvende voks i retningen og fjerne den på den modsatte måde for at fjerne den fra roden og undgå brud. Prøv at få nogen til at hjælpe dig med at vokse på bagsiden af ​​dine øvre ben.

  Hvad du har brug for:

  • Voks varmere
  • Creme eller honning voks
  • Pre-voks rengøringsmiddel
  • Babypudder
  • Muslin eller pellon strimler
  • Træ applikatorer
  • Voksfjerner til huden (eller du kan bruge babyolie eller olieolie)
  • Efter-voks-lotion eller aloe-baseret gel
  1

  About

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 85 = 95