Home / Hårfjerning / Permanent hårfjerning på private dele?

Permanent hårfjerning på private dele?

Permanent hårfjerning på private dele?

Ja, det er muligt for både kvinder og mænds private dele eller kønsområdet at blive behandlet med elektrolyse. Sammen med kønsorganerne omfatter dette bagsiden, perineum (huden mellem anus og skrot eller vulva) og peri anus (hud omkring anus). Ikke alle elektrologer er imidlertid villige til at behandle disse områder. De kan være ubehagelige at arbejde i en sådan intim zone eller af andre personlige grunde.

De eneste områder, der ikke bør behandles med elektrolyse, er indersiden af ​​næseborene og øregangen. Hår overalt på kroppen er stort set betragtet som fair game.

Hvis du overvejer at få behandlinger udført overalt i dit private område, skal du spørge en potentiel elektrolog, ikke kun hvis de udfører behandlinger i denne zone, men også hvis de har specialiseret erfaring.

Sådan fungerer det med et overblik

En elektrisk strøm påføres hver hårfollikel med det formål at ødelægge roten med en af ​​de tre typer: galvanisk, termolyse eller blanding. Det tager flere sessioner at kunne få den elektriske strøm til alt hår, når det er i vækstfasen. (For mere detaljeret information se: Elektrolyse 101.)

Punkter at overveje

 • ubehag. Da dette er et følsomt område, kan det være ubehageligt. Mængden afhænger af din personlige tærskel, hvilken type elektrolyse der anvendes, teknikeren, og hvis der anvendes nogen dumme fløde.
 • permanent karakter. Hvis du aldrig vil se håret igen, så er det den metode, der har den bedste rekord, hænder ned. Du skal være 100% sikker på at du er okay med dette område, altid at være skaldet.
 • Sparsomt hår. Selvom du aldrig mere kan vokse hår, betyder det ikke, at noget hår måske ikke spire tilbage på et tidspunkt. Håret kan være finere eller lettere, så du skal muligvis stadig barbere eller vokse, hvis du vil have det helt hårløst. Touch up behandlinger kunne tage sig af dette.

  Valg af elektrolyse eller fjernelse af laserhår

  Professionel laser hårfjerning kan også udføres på kønsorganerne. Igen vil ikke alle spaer eller klinikker behandle den private zone på mænd og kvinder. Men det er muligt som en anden mulighed. 

  Hjem laser hårfjerning enheder er tilgængelige, men er ikke beregnet til at blive anvendt på kønsorganerne. De kan bruges på bikinilinjen, hvilket i grunden betyder, at hvis nogen havde iført undertøjsundertøj, er håret udenfor betragtes som bikinilinjen.

  Permanent hårfjerning. Mens laser er godkendt af FDA til permanent hår reduktion, elektrolyse er FDA godkendt til permanent hår fjernelse.

  Hår og hudfarve er ikke en faktor. Elektrolyse kan fjerne ethvert farvehår på enhver hudtone. Generelt arbejder laser hårfjerning på mørkere hår og kan sikkert anvendes til lette til mellemstore hudtoner. Der er flere fremskridt, der gøres uden for disse begrænsninger, især med hybridudstyr. (En hjemmeanordning, den glatte mig, der bruger en kombination af intens pulserende lys og radiofrekvens er lavet til at blive brugt på enhver hudfarve og behandle alle hårfarver.)

  Andre muligheder

  Voks: Dette fjerner håret fra roden og kan i sidste uge ad gangen. Masser af bikini voks stilarter er fra bare en ren op til at forlade en strimmel eller tage alt bare - for mænd og kvinder.

  1

  Sugaring: Denne metode fjerner også hår fra roden og giver mulighed for at forlade mængden af ​​hår, eller mangel på, baseret på din præference. Selvom en professionel sugaring er dyrere end en professionel voks, er det kendt at være mildere på huden, hvilket er et reelt aktiv ved fjernelse af hår i denne delikate zone.

  Barbering: Lad os se det - barbering er hurtig, nem og billig. Det varer ikke længe, ​​men hvis det gøres rigtigt, kan du få et glat bikiniområde

  1

  About

  Check Also

  Toptips til at finde de rigtige produkter og razorer til følsom hud

  Barbering med følsom hud kan være ekstremt vanskelig at hoppe fra en løsning til den …

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  73 − = 65