Home / Hårfjerning / Hvordan man forbyder indgroet hårhår på kvinder

Hvordan man forbyder indgroet hårhår på kvinder

Hvordan man forbyder indgroet hårhår på kvinder

Når kvinder er bekymrede for ansigtshår, viser det sig oftest på hagen. Men problemet slutter ikke der. Kvinder kæmper ofte med i det mindste nogle af hageshårene er meget tykke. Og afhængigt af hvordan det fjernes, kan dette hår vokse tilbage i huden og skabe indgroede hår. Tørring, voksning og barbering kan alle medføre skade på hårsækken og resultere i indgroede hår. Indgroede hår kan forårsage smerte og rødme.

Den bedste måde at håndtere disse hudirritationer på er at forhindre dem i at forekomme i første omgang.

Sådan fjerner Chin Hair

Brug en god kvalitet pincet, der ikke glider eller knuser håret unødigt, når du fjerner hakhår. Hvis du bryder håret, får det enden til at være skarp og øger chancen for at blive indgroet, fordi den lettere kan gennembore huden. Pincet behøver ikke at være dyrt for at gøre deres arbejde. Pincet med skrånende ender fungerer bedst, fordi det er lettere for dem at tilpasse sig kurverne i huden, og de ser ud til at kunne løfte kortere hår bedre end den lige type. Tweezerman Slant Pincet (Sammenlign priser på Amazon) er et godt og overkommeligt valg.

Epilerende strimler bryder ofte håret, fordi de manuelt tager håret ud hurtigt. Hvis du bruger epilating strimler og du får indgroede hår, prøv en anden metode på hagen eller andre ansigtsområder.

Selv om de fleste hudplejepersoner anbefaler, at kvinder ikke tager en barberkniv i ansigtet, gør nogle med alvorlige ansigtshårproblemer. Hvis du er en af ​​dem, skal du følge disse trin: Brug en god barberkniv, en barberingsolie, en fugtgivende barberkrem eller en gel og en aftershave. Dette vil hjælpe dig med at få tættere barbering, så det varer længere.

Du vil også have mindre chance for nicks, udskæringer og indgroet hår. Hold dig væk fra de små ansigtsskrabere, der markedsføres til kvinder, der skal bruges tørt. De giver ikke tæt barbering, og de er mere tilbøjelige til at trække på din hud og forårsage irritation og udslæt.

Hold din hud glad

Tør hud giver en god grund til indgroet hår, men dette problem sker ikke så meget på blød, fugtig hud. Dette skyldes, at det er lettere for håret at gennembore tør hud, mens blød hud er bøjelig. Brug din ansigtsfugtighedscreme og toner på hele din hageområde, ikke kun fronten. Den nederste eller undersiden af ​​hagen er, hvor håret kan være tykkere og mere tilbøjeligt til at vokse tilbage i huden.

At slippe af med døde hudceller regelmæssigt er bevist at forhindre indgroet hår ved at fjerne hudceller, der kunne blokere hårsækkenet, hvilket får håret til at vokse i den forkerte retning. Uanset om du bruger et værktøj eller et produkt til at eksfolere, skal du sørge for at nå det område, som du måske ofte savner, der får støt, undersiden af ​​din hage.

Brug en creme eller salve, der indeholder salicylsyre eller glycolsyre lejlighedsvis i de områder, hvor du oftest udvikler indgroede hår. Dette vil bekæmpe bakterier og døde hudceller, der kan tilstoppe hårsækken og føre til indgroede hår.

1

Behandling

Det meste af tiden er indgroede hår klar på egen hånd. Hvis et indgroet hår bliver rødt og ømt, kan det blive smittet. Påfør en steroid eller antibiotisk salve. Hvis indgroet hårinfektion ikke begynder at forbedre sig om nogle dage, bør du se din læge, hvem kan frigive det indgroede hår med et lille snit i din hud. Lægen kan også ordinere et steroid- eller antibiotikumsalve, retinoider eller et oral antibiotikum.

1

About

Check Also

Sådan Spot en usikker Salon eller Spa til voksning

Det er trist, men sandt. Hvis salonen eller spaet ikke praktiserer sikker voksning, kan du …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 36 = 39