Home / Hårfjerning / Hvor meget vokser det virkelig?

Hvor meget vokser det virkelig?

Hvor meget vokser det virkelig?

Spørgsmål: Hvor meget bliver voksende?

Svar:

Jeg ved, at mange mennesker frygter at blive voksede. De ved, at håret er fjernet fra follikelen og kan ikke bære tanken om at få håret flået ud. Så lige så slemt er det? Jeg kommer ikke til at lyve - ja det kan være smertefuldt - især hvis det er din første gang, eller du bliver ved at slippe af med håret på huden over læben, bikini, kønsorganer eller krop. Dem, der har meget tykt hår eller følsom hud, kan finde oplevelsen mere ubehagelig end den gennemsnitlige person.

Voksning fjerner mange hår på en gang, hvilket er meget bedre end tweezing en efter en. Personligt finder jeg det meget mere behageligt end tråde. Sugaring, som kan bruge enten pasta eller gel, er kendt for at være mere blid mod huden, fordi den ikke holder fast i huden så meget som voksning gør.

Pastaen vinder ud i smerteafdelingen, fordi den fjerner håret i retning af hårvækst - i modsætning til sugaring gel og voks - som begge fjerner håret på den modsatte måde vokser håret.

Smerter er også relative. Vi kan have en anden opfattelse af smerte eller ting, vi finder irriterende. Under alle omstændigheder har vi lidt hjælp, så det behøver ikke at være en forfærdelig oplevelse.

Se: Sådan finder du den bedste voksteknik

  • Går til proffene? Bare fordi nogen er licenseret, betyder det ikke, at de er dygtige. Find nogen erfarne og trætte ved at spørge venner og familie til henvisninger af en stor voks. De bliver hurtige, hold huden stram, så der er mindre træk og brug den rigtige mængde voks og den bedste type voks til din hårtype og hud.
  • Voksner dig selv? Det kan være svært at fjerne håret i lige vinkler og fjerne voks hurtigt på dig selv. Hvis du vælger at lave din egen hårfjerning, skal du læse og følge alle de anførte anvisninger. Trinnene på plads til voksning er der af en grund. Ikke korrekt præparation af huden, for meget voks og fjernelse af hår på den forkerte måde kræver bare unødig smerte, for ikke at nævne mulige blå mærker, brud, savnet hår og alvorlig irritation (Sådan Wax Guide.)
  • Ønsker en brasiliansk? Denne specialvoks, der fjerner mest eller hele kønshår og betragtes som mere smertefuldt på grund af den følsomme natur i denne zone. Dette skal ikke gøres selv. Du skal gå til en person, der specialiserer sig i denne service for at undgå unødvendig voksende smerte og andre problemer, der kan opstå fra en person, der ikke er højtuddannet. Lær mere: (Sådan får du en god brasiliansk voks.)
  • Vokstypen kan gøre hele forskellen. Hård voks (sammenlign priser) kaldes også strimmelfri voks, fordi du ikke bruger en strimmel til at fjerne voksen og er perfekt til groft hår som i bikiniområdet og brystet. Cream voks (Sammenlign priser) er vidunderlige tørre hudtyper eller for følsom ansigtshud.
  • Lav lidt prep. At tage enkle trin vil gøre voksning mindre ubehageligt, som at slappe af hårsækken og dumpe huden for at nævne nogle få. Læs alle: Top 10 tips til reduktion af vokspine.
  • Hvad er normalt efter voksning. Nogle pinkness, følelse af et lille stykke og en lille betændelse anses for at være normal. I områder med groft hår er det også en normal bivirkning, der kaldes 'løft' eller blodpletter (ikke en kontinuerlig blødning).
  • Hvad er der ikke normale bivirkninger. Hud bør aldrig være rød, ekstremt betændt, blå mærke eller skurv. Hvis det er tilfældet, gik der noget forkert. Den forkerte teknik, voks, anvendelse eller temperatur på voks blev brugt. En anden grund kan være en sund tilstand eller en konflikt med en medicinsk eller hudpleje rutine. Se: Voksende forholdsregler og advarsler
  • Berolige og ro. For at tage rosen og stikken, skal du tjekke: Sådan beroliger du følsom hud efter voksning.
1

About

Check Also

Sådan forhindrer du mørke hudpletter efter voksning

Voksning forårsager ikke mørke hudpletter i sig selv. Men voks eksfolierer de øverste lag af …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 64 = 70