Home / Hårfjerning / Hvad er en opskrift, der vil hjælpe mig Fjern hår med sukker?

Hvad er en opskrift, der vil hjælpe mig Fjern hår med sukker?

Hvordan to Remove Hair with Sugar Paste

Getty Images / Image Source / Digital Vision

Sugaring hårfjerning ligner meget voksning, fordi det fjerner håret fra roden, når det gøres ordentligt. Men sammen med at være helt naturlig, er det normalt ikke så smertefuldt, fordi det ikke holder så meget til huden.

Når du er færdig med opskriften, kan du bruge din produkt på to forskellige måder, enten som en pasta eller gel for at fjerne ansigts- eller kropshår.

Pastaen er de vanskeligste af de to, men fjerner håret så kort som 1/16 tomme, og du bruger dine hænder eller fingre til at fjerne det. Gelen er nemmere end pastaen, men håret skal være omkring 1/4 tomme langt, og du skal også bruge strimler.

02
af 08

Få Ingredienser

sukkerbestrøningen hair removal ingredients

Foto © Naomi Torres

Til sukkeropskriften skal du:

  • 2 kopper hvidt rørsukker
  • 1/4 kop citronsaft
  • 1/4 kop vand

Saften fra to citroner gør ca. 1/4 kop. Stam det for at slippe af med papirmasse eller frø. Du kan også bruge citronsaftkoncentrat.

03
af 08

Bland ingredienserne

hvordan to cook sugar for hair removal

Foto © Naomi Torres

Bland ingredienserne i en tung gryde over en medium høj varme. Rør blandingen ofte, så den ikke overophedes i bunden.

Brug af en tung gryde er ekstremt vigtig. Hvis gryden er tynd, kan den smide hele temperaturen og overophede sukkeret, så det tilberedes for hurtigt eller brænder. Kogning hurtigt er ikke godt, fordi denne opskrift har brug for denne gang at simre. 

04
af 08

Lad det koge

sukker hair remover, sugaring hair removal recipe, homemade hair removal

Foto © Naomi Torres

Når blandingen er kogt, drej varmen ned til lavt medium og lad det simre i 25 minutter. Denne tid er nødvendig for at få det endelige produkt lige rigtigt. Hvis det ikke er kogt længe nok, vil slutproduktet være for klæbrigt at arbejde med.

Hvis du kun har en tynd gryde, kan en lavmidlet varme være for høj til en temperatur, der skal tåle. Hold temperaturen så lav, som du har brug for, så det kun simmerer, så det bliver ikke mørkt for hurtigt.

05
af 08

Watch Blanding mørkere

hår sugaring, sugaring hair removal recipe, homemade hair removal

Foto © Naomi Torres

Du vil se blandingen mørkere som tiden går langs, mens den koger. Men det er ikke bare den rigtige farve endnu; det skal stadig lave lidt mad.

06
af 08

Fjern fra varme

sukker hair removal, sugaring hair removal recipe, natural hair removal

Foto © Naomi Torres

Efter 25 minutters kogning bør sukkerhårfjernelsesproduktet være en mørk gul farve. Fjern det fra varmen og lad det afkøle i ca. 10 minutter, før det placeres i en lufttæt beholder, så produktet ikke bliver for klæbrigt og bliver svært at arbejde med. Pas på, det bliver varmt.

07
af 08

Få klar til fjernelse af hjemmet hår

hjem hair removal, sugar hair removal recipe, sugaring homemade

Foto © Naomi Torres

Billedet til venstre er, hvordan slutproduktet skal se ud. Sukkeret til højre kogte ikke længe nok, og det endte alt for klæbrig og ikke bøjeligt nok til sugaring hjemmet fjernelse. Du kan se, der er en stor forskel i farve. 

Når produktet er afkølet, er du klar til hårfjerning. Brug pastaen ved stuetemperatur eller som sukkende gel ved opvarmning i mikrobølgeovnen og fjernelse af hår i en proces svarende til voksning - jo lettere er en af ​​de to teknikker.

08
af 08

Vurder dit resultat

Hvis din blanding viste sig for hårdt, skal du sætte en spiseskefuld vand i blandingen og mikrobølge det til det bliver varmt - hvilket kan tage et par minutter.

Fjern fra mikrobølgeovnen og rør. Lad det køle lidt ned for at bruge som sukkerrør eller helt cool til brug som sukkerpasta.

 

1

About

Check Also

Sådan Spot en usikker Salon eller Spa til voksning

Det er trist, men sandt. Hvis salonen eller spaet ikke praktiserer sikker voksning, kan du …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − = 52