Home / Hairstyles / Το καλύτερο στις μαύρες γυναίκες Pixies σήμερα

Το καλύτερο στις μαύρες γυναίκες Pixies σήμερα

Νικολ Ari Parker

Nicole Ari Parker.
Alberto Ε. Rodriguez / Getty Images

Οι pixie hairstyles που έχουν τραβήξει πάνω στις μαύρες γυναίκες είναι απολύτως εκπληκτική. Ανεξάρτητα από τη φυσική υφή των μαλλιών σας, είτε είναι παχιά, τσαλακωμένη, σγουρή, χημικά ισιωμένη ή κυματιστή, ένα pixie μπορεί να είναι μια πανέμορφη επιλογή όπως θα δείτε σε αυτή τη συλλογή φωτογραφιών. Είναι επίσης μια καλή επιλογή για γυναίκες που προτιμούν υφαντά ή ακόμα και περούκες. Ναι, οι περούκες είναι ζεστές, ζεστές, ζεστές όπως θα δείτε σε αυτή την συλλογή.

Και είναι μια δημοφιλής επιλογή. Το pixie είναι για τις πιο καυτές βραδινές τάσεις του Hairstyle μου, έκανε επίσης τη λίστα μου με τα πιο καυτά hairstyles του έτους.

Πώς θα κοιτάξετε σε pixie θέματα σε μεγάλο βαθμό σχετικά με το σχήμα του προσώπου σας, τον τύπο του σώματός σας, και την προσωπικότητά σας.  

Το σχήμα του προσώπου σας

Το σχήμα του προσώπου σας έχει σημασία με ένα pixie επειδή θέλετε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι έχετε ένα τέλειο ωοειδές πρόσωπο.

 • Το pixie λειτουργεί καλύτερα σε γυναίκες με σχήμα καρδιάς, τετράγωνο και οβάλ πρόσωπα.
 • Το Pixie είναι μια καλή επιλογή για τις γυναίκες με στρογγυλά πρόσωπα, απλά φροντίστε να κρατήσετε τα κτυπήματα μακρύ και στυλ τους προς τα εμπρός ή προς τα πάνω για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση του μήκους.

Μάθετε περισσότερα στο Haircuts 2016: Τα πιο κολακευτικά στυλ με το σχήμα του προσώπου και ποια είναι η μορφή του προσώπου μου; Πώς να πείτε τι σχήμα προσώπου έχετε.

Σώμα Σχήμα σας

Το σχήμα του σώματός σας μπορεί να έχει σημασία για το κούρεμα σας, ειδικά αν είστε ψηλός, μικροσκοπικός, καμπύλος ή busty. Για παράδειγμα, μια υπερβολικά ψηλή γυναίκα χωρίς καμπύλες μπορεί να μοιάζει με ένα pinhead με hair hairstyles. Και μια γυναίκα που είναι πολύ καμπύλη πρέπει να εξισορροπήσει αυτές τις καμπύλες με κάποιο σώμα στα μαλλιά της. Μερικές φορές ένα Pixie δεν θα το κόψει. Εάν έχετε τεράστια βυζιά και υπέροχα ισχία, μπορείτε να εξετάσετε ένα χτένισμα με περισσότερη ένταση σε αυτό. Είναι θέμα ισορροπίας.

Μάθετε περισσότερα στο Best Hairstyles Με τον τύπο σώματος: ψηλό, petite, καμπύλο ή busty.

Η προσωπικότητά σου

Ο τρόπος ζωής και η προσωπικότητά σας έχουν σημασία στην κούρεμα σας. Μια Pixie μπορεί να είναι χαμηλή συντήρηση, η οποία είναι μεγάλη αν είστε. Δεν είναι όλα τα pixies χαμηλής συντήρησης, ειδικά εκείνα με κτυπήματα που πρέπει να διατηρούνται ίσια.

Όσον αφορά την προσωπικότητα και το pixie, υπάρχει κάτι για ένα πανέμορφο pixie που δίνει εντολή προσοχής. Δεν μπορείτε να κρύψετε πίσω από τα μαλλιά σας, μετά από όλα. Επομένως, εξετάστε εάν ένα pixie ταιριάζει με την προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής σας.

Η υφή των μαλλιών σας

Ενώ αγαπώ απολύτως τα φυσικά μαύρα κομμένα μαλλιά σε pixie, μερικά από τα πιο hot pixies σήμερα έχουν μακρά ευθεία κτυπήματα ή ακόμα και pompadours. Αυτά δεν είναι μακριά σας. Οι pixies που θαυμάζετε στις γυναίκες του Καυκάσου είναι εφικτές και για τις μαύρες γυναίκες, χάρη στους χαλαρωτικούς, υφαντές και σίδερα. Έτσι μην εκτόξευσε τις γκαλερί φωτογραφιών των λευκών γυναικών με pixies.

Τα σωστά προϊόντα

Εάν παίρνετε pixie, θα χρειαστείτε μια νέα σειρά προϊόντων για τα μαλλιά σας. Ένα σίδερο που είναι αρκετά μικρό για να σιδερώσετε τα μαλλιά σας είναι απαραίτητο, όπως και οι ψεκαστήρες που προστατεύουν τη θερμότητα και μια πάστα χύτευσης. Σας δίνω την πλήρη κατάρρευση στο The Best Hair Προϊόντα για Pixie Hairstyles.

 • Pixie Haircuts για ηλικιωμένες γυναίκες
 • Φωτογραφίες σύντομων, έντονων περικοπών
 • Περισσότερα κομψά, σύντομα hairstyles
02
από 26

Halle Berry

Halle Berry

Halle Berry.
Alberto Ε. Rodriguez / Getty Images

Είδα μια δημοσκόπηση, όπου οι ψηφοφόροι ονόμαζαν συντριπτικά αυτό το κομμάτι το αγαπημένο τους χτένισμα Halle Berry. Αποδεικνύεται ότι είναι το αγαπημένο της κομμωτήριο για τον εαυτό της, σύμφωνα με μια συνέντευξη του 2012 με το Huffington Post. Στη συνέντευξη, ο Berry λέει:

Είμαι ο καλύτερος εαυτός μου όταν έχω πολύ σύντομα μαλλιά. Γι 'αυτό αισθάνομαι περισσότερο όπως εγώ και η πιο εμπιστευτική.

Έχω μακριά μαλλιά μέχρι που ήμουν περίπου 18 ή 19, όταν άρχισα να ενεργώ. Θα πήγαινα σε οντισιόν και θα έβλεπα κάθε άλλο κορίτσι στο δωμάτιο με μακριά, σγουρά μαλλιά - είτε φυσικό είτε ύφαντο. Θυμάμαι ότι δεν θα δούλευε για μένα. Πρέπει να είμαι κάπως διαφορετική από αυτά τα κορίτσια, έτσι έκοψα όλα τα μαλλιά μου μακριά. Πήγα στο γραφείο του διευθυντή μου και είχε σχεδόν καρδιακή προσβολή. Είπε: "Δεν πρόκειται ποτέ να δουλέψετε. Δεν είστε πλέον εμπορικός." Και είπα, "Αυτό είναι ακριβώς, μοιάζω με κάθε άλλο κορίτσι και δεν θα με παρατηρήσουν ποτέ". Δύο εβδομάδες μετά το έκανα αυτό, πήρα την πρώτη μου δουλειά.

Ο Berry είπε επίσης ότι μεγαλώνοντας ως μαύρη γυναίκα "Ένιωσα ότι αν δεν είχα μακριά μαλλιά, δεν θα ήμουν όμορφη, πάντα το σκέφτηκα." Η κοπή των μαλλιών μου απελευθέρωσε ".

Και πρέπει να πω: προτιμώ τον Berry σε ένα pixie. Πάντα έχω.

03
από 26

Τζένιφερ Χούντσον

Τραγουδιστής and actress Jennifer Hudson

Τραγουδιστής και ηθοποιός Τζένιφερ Χούντσον.
Φωτογραφία από τον Raymond Boyd / Getty Images

Η Jennifer Hudson φορούσε αυτό το πανέμορφο κομψό pixie (ADORE those bangs) για ένα χρόνο πριν να κόψει όλα τα μαλλιά της σε ένα καπάκι εμπνευσμένο από το Grace Jones τον Αύγουστο του 2015.

Δείτε πώς ο στυλίστας του Hudson (και του Tyra Banks!) Έδωσε σε κάποιον ένα πανέμορφο pixie χωρίς να κόψει τα μαλλιά του. Το μυστικό: μια περούκα. Απλά τηλεφωνήστε στο νέο σας αγαπημένο αξεσουάρ.

Παρακολουθήστε το βίντεο στο InStyle.com

04
από 26

Tyra Banks

Τίρα Banks

Tyra Banks.
Getty Images

Η Tyra Banks δεν φορούσε περούκα σε αυτήν την εικόνα, σύμφωνα με τον στυλίστα της (δείτε το βίντεο στην προηγούμενη διαφάνεια). Αυτά είναι τα μαλλιά της. Δεν είναι απλά πανέμορφο?

05
από 26

Λίζα Άρνιντελ Άντερσον

Ηθοποιός Lisa Arrindell Anderson poses for a portrait at the American Black Film Festival on June 14, 2015 in New York City.

Η ηθοποιός Lisa Arrindell Anderson θέτει για ένα πορτρέτο στο αμερικανικό Φεστιβάλ Μαύρου Κινηματογράφου στις 14 Ιουνίου 2015 στη Νέα Υόρκη.
J. Countess / Getty Images

Η Lisa Arrindell Anderson είναι μια ηθοποιός που είναι πιο γνωστή για το ρόλο της στην οικογενειακή επανένωση της Madea, η οποία, το 2001, αφού παρακολούθησε τους δίδυμους πύργους να πέφτουν σε φλόγες, δεν έφτασε πια ένα περμανάντ. Έχει κρατήσει τα μαλλιά της φυσικά από τότε. Εδώ, φοράει τις φυσικές κλειδαριές της σε ένα pixie, αλλά και τα μαλλιά της φορούσε πολύ.

Διαβάστε για τη μετάβασή της στο φυσικό σε αυτή τη συνέντευξη στο blog του Blessed Natural. Και μην παραλείψετε αυτές τις εκπληκτικές φωτογραφίες των φυσικών μαλλιών: πανέμορφα στυλ για τις μαύρες γυναίκες.

06
από 26

Tamron Hall

Tamron Hall attends the Discovery Communications 30th Anniversary Celebration at Paley Center For Media on June 24, 2015 in New York City.

Το Tamron Hall παρακολουθεί την εορταστική εκδήλωση της 30ης επετείου της Discovery Communications στο Κέντρο Paley για τα ΜΜΕ στις 24 Ιουνίου 2015 στη Νέα Υόρκη.
J. Countess / Getty Images

Η Tamron Hall, η ανταποκριτής της Today Show, έχει ένα πανέμορφο pixie το οποίο φυσάει συνήθως ξηρό και ισιώνει καθημερινά με χαλαρωτικό και σίδερο. Μια μέρα πήγε στον αέρα με τα φυσικά μαλλιά της. Μάθετε τι συνέβη σε αυτό το κομμάτι στην παρουσίαση της ιστοσελίδας Today.

Λατρεύω τις συμβουλές για την φροντίδα για φυσικά μαλλιά από τον στιλίστα της αίθουσας Johnny Wright (που επίσης στιλίζει τα μαλλιά του Michelle Obama):

 • Είναι σημαντικό για τη φροντίδα ατμού στεγνά, σγουρά μαλλιά. Αυτό κλειδώνει στην υγρασία.
 • Ο Wright συνιστά να χρησιμοποιήσει ένα t-shirt αντί για μια πετσέτα για να στεγνώσει τα μαλλιά. Είναι καλύτερο για να μειώσετε τις πιθανότητες ψαρέματος.
 • Stick με σαμπουάν που δεν περιέχουν θειικό άλας και έχουν συνταχθεί για φυσικά μαλλιά. 
 • Χρησιμοποιήστε ένα μπλουζάκι αντί για μια πετσέτα για να στεγνώσετε τα μαλλιά, επειδή μειώνει το κτύπημα.
 •  Τα σωστά προϊόντα είναι τα βασικά. Η Wright συνιστά την αλόη βέρα να ενισχύει τα μαλλιά, το γάλα από μπαμπού για να κλειδώσει στην υγρασία και να προσθέσει λάμψη και μέλι για να μαλακώσει τα μαλλιά και τη ρίζα της γκουαράνας για να αποφευχθεί η θραύση.
07
από 26

Ηθοποιός Μαλίντα Ουίλιαμς

Ηθοποιός Malinda Williams poses for a portrait at the American Black Film Festival on June 14, 2015 in New York City.

Η ηθοποιός Malinda Williams θέτει για ένα πορτρέτο στο αμερικανικό Φεστιβάλ Μαύρου Κινηματογράφου στις 14 Ιουνίου 2015 στη Νέα Υόρκη.
J. Countess / Getty Images

Λατρεύω τα κτυπήματα της ηθοποιού Malinda Williams. Μπορείτε να πάρετε αυτό το βλέμμα εύκολα με μια περούκα.

08
από 26

Kiersey Clemons

Kiers Clemons

Kiersey Clemons.
Jim Spellman / Getty Images

Ο Clemons διατηρεί τα μαλλιά της φυσικά εδώ.

09
από 26

Ρόλαντα Γουότς

Ρόλαντα Watts

Ρόλαντα Γουότς.
Leon Bennett / Getty Images

Αυτό είναι ένα πανέμορφο, μοντέρνο κομμάτι της Rolanda Watts.

10
από 26

Έχετε Diakite

Youma Diakite attends 'I'm Art Party For Sky Arte'

Ο Youma Diakite παρευρίσκεται 'Είμαι Κόμμα Τέχνης για το Sky Arte'.
Ελισάβετ Α. Βίλα / Getty Images

Σημειώστε πόσο λαμπερό και υγιές είναι το pixie του Youma Diakite.

11
από 26

Jazmyn Simon

Jazmyn Simon

Jazmyn Simon.
JB Lacroix / WireImage

Μπορείτε να επιτύχετε αυτό το βλέμμα με χαλάρωση και θερμότητα. Χρειάζεται λίγη δουλειά για να διατηρηθεί, αλλά είναι υπέροχο.

12
από 26

Brandy με Pixie και Lob

Κονιάκ Norwood with a pixie and with a long bob

Brandy Norwood με ένα pixie και με ένα μακρύ bob.
Getty Images

Μπορείτε να έχετε και τα δύο βλέμμα με μια περούκα!

13
από 26

Η Εύα Πίγκφορντ

Eva Pigford

Η Εύα Πίγκφορντ.
Mark Davis / Getty Images

Η Eva Pigford είναι γνωστή για τα pixies της υπογραφής της. Αυτή είναι η έκδοση της πλατίνας. Θα δείτε άλλους σε αυτήν την συλλογή.

14
από 26

Ριάννα

Ριάννα

Ριάννα.
Φρέντερικ Μπράουν / Getty Images

Η Rihanna έχει κόψει τα μαλλιά της σε ένα bob δύο φορές για να rave κριτική σχόλια.

15
από 26

Τζένιφερ Χούντσον

Τζένιφερ Hudson

Τζένιφερ Χούντσον.
Getty Images

Ακολουθεί μια άλλη ματιά στο pixie του Jennifer Hudson.

16
από 26

Emayatzy Corinealdi

Emayatzy Corinealdi

Emayatzy Corinealdi.
Alberto Ε. Rodriguez / Getty Images
17
από 26

Halle Berry

Halle Berry

Halle Berry.
Jason Merritt / Getty Images

Μια άλλη ματιά στο pixie του Halle Berry.

18
από 26

NeNe Leakes

NeNe Leakes

NeNe Leakes.
Ο Jason Kempin / Getty Images
19
από 26

NeNe Leakes

NeNe Leakes

NeNe Leakes.
Φρέντερικ Μπράουν / Getty Images

Ακολουθεί μια άλλη έκδοση του Pixie του NeNe.

20
από 26

Γκλάντις Ιππότης

Γκλάντις Knight

Γκλάντις Ιππότης.
Alberto Ε. Rodriguez / Getty Images

Αυτό το rock 'n' roll pixie στον Gladys Knight ταιριάζει στην προσωπικότητά του - και το σχήμα του προσώπου - όμορφα.

21
από 26

Ariane Davis

Ariane Davis

Ariane Davis.
Vivien Killilea / Getty Images

Αυτή είναι μια μεγάλη περικοπή για την Ariane Davis, η οποία τείνει να φορέσει τα μαλλιά της σε pixie.

22
από 26

MC Lyte

MC Lyte

MC Lyte.
Mark Davis / Getty Images

Η MC Lyte φορούσε τα μαλλιά της για πολύ καιρό. Τράβηξε ένα pompadour και αυτό το πιο κλασικό pixie.

23
από 26

Βίολα Ντέιβις

Βιόλα Davis

Βίολα Ντέιβις.
Frazer Harrison / Getty Images

Η Viola Davis αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Vulture Magazine ότι έχασε το μισό από τα μαλλιά της στην αλωπεκία όταν ήταν 28 ετών. Μετά από αυτό λέει ότι φορούσε περούκα παντού:

"Είχα περούκα στο τζακούζι Είχα μια περούκα που φόρεσα γύρω από το σπίτι Είχα περούκα που φορούσα για τα γεγονότα Είχα περούκα που φορούσα όταν δούλευα, ποτέ δεν έδειξα τα φυσικά μαλλιά μου Ήταν ένα δεκανίκι, όχι μια ενίσχυση ... Ήμουν τόσο απελπισμένος για τους ανθρώπους να σκέφτονται ότι ήμουν όμορφος, έπρεπε να απελευθερωθώ από αυτό [το συναίσθημα] σε κάποιο βαθμό ".

Στα Όσκαρ του 2012, άφησε την περούκα στο σπίτι και φόρεσε τα μαλλιά της φυσικά. Ήταν μια σημαντική στιγμή. Εξακολουθεί να φοράει τις περούκες της, αλλά όχι όλη την ώρα και αυτό, είπε, ελευθερώνει.

24
από 26

Vanessa Williams

Είδος πεταλούδας Williams

Vanessa Williams.
Φρέντερικ Μπράουν / Getty Images
25
από 26

Vanessa Williams

Είδος πεταλούδας Williams

Vanessa Williams.
Φρέντερικ Μπράουν / Getty Images

Εδώ είναι μια άλλη έκδοση του Pixie Williams.

26
από 26

Νατουρί Νάυτον

Νατουρί Naughton

Νατουρί Νάυτον.
Cindy Ord / Getty Images

Αυτή είναι μια μοναδική έκδοση του pixie. Σημειώστε το βαθύ πλευρικό τμήμα.

Περισσότερα για pixies:

 • Pixie Haircuts για ηλικιωμένες γυναίκες
 • Φωτογραφίες σύντομων, έντονων περικοπών
 • Περισσότερα κομψά, σύντομα hairstyles
1

About

Check Also

3 DIY μάσκα καρύδας για ξηρά μαλλιά

Στους τροπικούς, οι γυναίκες έχουν υγραντίσει τα μαλλιά τους με γάλα καρύδας για γενιές. Και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1