Home / Hairstyles / Θα πρέπει να αλλάξετε το σαμπουάν σας για την καλύτερη υγεία των μαλλιών;

Θα πρέπει να αλλάξετε το σαμπουάν σας για την καλύτερη υγεία των μαλλιών;

Θα πρέπει να αλλάξετε το σαμπουάν σας για την καλύτερη υγεία των μαλλιών;

Μεγάλωσα να αλλάζω το σαμπουάν κάθε λίγους μήνες επειδή η μητέρα του βήματός μου ισχυριζόταν πάντα ότι τα μαλλιά σας θα συνηθούσαν με τον ίδιο τύπο μετά τη χρήση για λίγο. Η μη αλλαγή των τύπων σαμπουάν θα μπορούσε να οδηγήσει σε απώλεια όγκου, σώματος, λάμψης κ.λπ. Ποτέ δεν υποστήριξα, και με τα χρόνια που έχω ακούσει δεκάδες γυναίκες κάνουν παρόμοιες αξιώσεις για το σαμπουάν.

Είμαι εδώ για να σας πω, δεν είναι αλήθεια. Ολικός μύθος. Τώρα, προτού να με απορρίψεις σαν κουκουβάγια γιατί εσύ ξέρω Μισείτε χρησιμοποιώντας το ίδιο παλιό σαμπουάν μήνα μετά το μήνα, και είστε απολύτως σίγουρος τα μαλλιά σας αρχίζουν να κάνουν κακή συμπεριφορά αφού χρησιμοποιήσουν την ίδια φόρμουλα σαμπουάν, επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω ότι δεν φαντάζεστε τα πράγματα.

Είστε τελείως σωστοί, αλλά δεν είναι επειδή τα μαλλιά σας συνηθίζουν σε τίποτα.

Υπόσχομαι ότι δεν μιλώ σε κύκλους. Διαβάστε παρακάτω.

Ξέρεις όταν ρωτάς τον στυλίστα σου για μια νέα σύσταση για σαμπουάν και πληρώνεις κάποια τρελή τιμή για το σαλόνι, το χρησιμοποιείς για πρώτη φορά και είναι σαν να άνοιξε ο ουρανός και σου έδωσε ένα όμορφο κεφάλι; Αυτό συνέβη σε όλους μας, αλλά από το δεύτερο μπουκάλι η αγάπη έχει τελειώσει και είστε έτοιμοι να χτυπήσετε το πολυτελές σαμπουάν για καλό και απλά χρησιμοποιήστε σαπούνι πιάτων για να φωνάξετε δυνατά.

Ο λόγος που το σαμπουάν σταματάει να λειτουργεί δεν έχει καμία σχέση με το σαμπουάν. Τα μαλλιά σας δεν έχουν συνηθίσει στη φόρμουλα, αλλά έχουν αλλάξει τα μαλλιά σας. Η αλλαγή του σαμπουάν σας είναι απαραίτητη και αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να κάνετε αυτές τις αλλαγές χωρίς να φτάσετε τυφλά για κάτι απλά διαφορετικό στο διάδρομο σαμπουάν.

Προϊόν / Περιβαλλοντική οικοδόμηση

Ο μεγαλύτερος ένοχος για την κόπωση του σαμπουάν είναι η συσσώρευση.

Οι υπερωρίες, τα σημερινά απαλά σαμπουάν που δεν περιέχουν θειικό άλας, δεν αφαιρούν πάντα όλα τα υπολείμματα προϊόντων και του περιβάλλοντος που μπορούν να δημιουργηθούν στα μαλλιά σας. Είμαστε επίσης, ως γυναίκες, για πάντα σε μια βιασύνη και πιθανώς να μην ξεπλένουμε το σαμπουάν και το μαλακτικό εντελώς από τα μαλλιά μας. Το ξέπλυμα πρέπει να είναι μια εργασία 30-60 δευτερολέπτων και αν δεν ξεπλένετε σωστά, η συγκέντρωση συλλέγει ταχύτερα.

Πιστέψτε το ή όχι, οι περισσότεροι από εμάς δεν πλένουν καλά τα μαλλιά μας. Μάθετε πώς να πλένετε τα μαλλιά σας σωστά και να αξιοποιείτε στο έπακρο κάθε σαμπουάν.

1

Απαλλαγείτε από τη συσσώρευση τακτικά με σαπούνι που ξεκαθαρίζει ή ξεπλένετε με ξίδι μηλίτη μήλου.

Κλιματικές αλλαγές

Πόσο αλλάζει ο καιρός όπου ζείτε; Όπου μένω, βιώνουμε ξηρό χειμώνα και καλοκαιρινό αέρα, με υγρή άνοιξη και καιρό πτώσης. Σε ξηρότερα κλίματα, τα μαλλιά σας θα ανταποκρίνονται καλύτερα στα υψηλότερα ενυδατικά σαμπουάν. Στον πιο υγρό αέρα, ένα ογκώδες σαμπουάν μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή. Επειδή λίγα κλίματα απαιτούν την ίδια φόρμουλα σαμπουάν για κάθε μήνα του έτους, συστήνω ιδιαίτερα να αλλάζετε το σαμπουάν σας με εποχές.

Αλλαγές στον τρόπο ζωής

Ο τρόπος ζωής σας μπορεί να επηρεάσει τη δυνατότητα του σαμπουάν σας να εκτελέσει με μεγάλο τρόπο. Τακτικά κολυμπά σε ορισμένα μέρη του έτους; Έχετε αλλάξει σημαντικά το κούρεμα σας; Έχετε αρχίσει να εργάζεστε (εφίδρωση) περισσότερο?

Ρυθμίστε το σαμπουάν σας στον τρόπο ζωής σας. Οι κολυμβητές θα πρέπει πραγματικά να εξετάσουν ένα σαμπουάν κολύμβησης. Οι σύντομες περικοπές μπορεί να έχουν διαφορετικές ανάγκες από το μακρύ χτένισμα που φορούσατε για χρόνια, για παράδειγμα. Επίσης, σκεφτείτε, εάν εργάζεστε έξω και ιδρώνετε περισσότερο, μπορεί να σαμπουάνετε τα μαλλιά σας πιο συχνά.

Σκεφτείτε ένα ξηρό σαμπουάν ή ένα πιο φιλικό προς τα μαλλιά φόρμουλα για να αποφύγετε προβλήματα από το σαμπουάν.

Αλλαγές στην Υγεία

Είστε αυτό που τρώτε, και όπως έχω πει πολλές φορές, είναι και τα μαλλιά σας. Τα μαλλιά σας επηρεάζονται από όλα όσα καταναλώνετε και ακόμη και οι ορμόνες που τρέχουν άγρια ​​μέσα από το σώμα σας μπορούν να αλλάξουν την απόδοση του σαμπουάν σας. Έχει αλλάξει η διατροφή σας; Λαμβάνετε νέα φάρμακα; Είχατε πρόσφατη χειρουργική επέμβαση; Έχετε πρόσφατα ένα μωρό ή η εμμηνόπαυση χτυπάει στην πόρτα σας; Αυτές οι αλλαγές στην υγεία σας και ακόμη και στις φυσιολογικές ορμονικές διακυμάνσεις μπορεί να κάνουν μεγάλη διαφορά στον τρόπο εμφάνισης και αισθήσεων των μαλλιών σας. Συζητήστε με το γιατρό σας εάν οι ανησυχίες των μαλλιών σας γίνονται σοβαροί και ζητήστε από τον στυλίστα σας συστάσεις καθώς οι τρίχες σας αλλάζουν με την υγεία σας.

Επιλέγοντας το σωστό σαμπουάν

Όταν έρχεται η επιλογή του σωστού σαμπουάν, έχω μερικούς απλούς κανόνες.

Πρώτον, αφήστε την κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής σας να σας οδηγήσει στο καλύτερο σαμπουάν για σας. Διαβάστε όλες τις συμβουλές μου για την επιλογή του σωστού σαμπουάν για τα μαλλιά, το τριχωτό της κεφαλής, τον τρόπο ζωής και την εποχή.

Μην περιμένετε πάρα πολύ από το σαμπουάν σας. Το σωστό conditioner, μια μεγάλη βαθιά θεραπεία προετοιμασίας, θρεπτικές επεξεργασίες πρωτεϊνών και ένα φανταστικό πετρέλαιο για τα μαλλιά είναι όλοι οι απαραίτητοι συνεργάτες στο έγκλημα όταν πρόκειται για υπέροχα μαλλιά όλο το χρόνο.

1

About

Check Also

Does Nioxin Really Treat Hair Loss in Women?

Hair loss, for whatever reason, can be a devastating experience. Whether you are concerned about …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 69 = 71