Home / Hairstyles / Υπάρχουν οφέλη για να φοράτε ύφανση; Ναι, όταν φορεθεί σωστά

Υπάρχουν οφέλη για να φοράτε ύφανση; Ναι, όταν φορεθεί σωστά

Υπήρξε μια εποχή που οι διασημότητες ήταν οι μόνες γυναίκες που φορούσαν - ή μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά να φορούν - υφαντά. Τότε, το γεγονός ότι τα μαλλιά στα κεφάλια τους δεν εξήλθαν στην πραγματικότητα από τα κρανία τους ήταν μια υπόθεση hush-hush.

Οχι πια! Σήμερα, πολλές γυναίκες πειραματίζονται με προσθήκες μαλλιών σε κάθε μήκος, χρώμα και υφή. Αντί να είστε απλώς ένας τρόπος να προσθέσετε ίντσες και όγκο στο στυλ σας, τα υφάσματα τρίχας έχουν γίνει ένας τρόπος να εισαγάγετε ποικιλία στο ρεπερτόριο στυλ σας. Επιπλέον, υπάρχουν πραγματικά χρήσιμα οφέλη για τη φθορά των υφασμάτων. Αν ποτέ δεν έχετε σκέφτεται να φοράτε επεκτάσεις πριν, μάθετε πώς θα μπορούσατε πραγματικά να τις φέρετε (με τον σωστό τρόπο).

Υφαντά can be beneficial when worn correctly

Iconogenic / E + / Getty Images

Ίσως δεν έχετε αρκετό χρόνο να ξοδέψετε τα μαλλιά σας και ψάχνετε για επιλογές χαμηλής συντήρησης εκτός από μια σύντομη περικοπή. Φορώντας μια ύφανση τρίχας θα σας επιτρέψει να στυλ μαλλιά σας σε μια βιασύνη, ιδανικό για χρονοβόρα πρωινά. Τα συνθετικά μαλλιά έρχονται προ-στυλ, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το χνουδάρετε και να πάτε. Τα υφάσματα ανθρώπινης τρίχας προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία από τα συνθετικά, αλλά είναι γενικά εύκολο να τα φροντίζουν.

Υφαντά είναι επίσης μεγάλη για διακοπές-μαλλιά. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την απόδραση σας χωρίς να ξοδέψετε πολύτιμα λεπτά ή ώρες για το κομμωτήριο. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν ο προορισμός σας είναι κάπου τροπικός - ακόμη και οι χαλαρές κοτσίδες μπορούν να υποφέρουν από το φόβο αυτό όταν ο ήλιος και η υγρασία συγκεντρώνονται! Φορέστε μια ύφανση για το χρόνο σας μακριά και μπορείτε να περάσετε το ταξίδι σας απολαμβάνοντας το τοπίο αντί να ανησυχείτε για το χαίτη σας επανέρχεται.

04
από 04

Πειραματισμός

Πείραμα with a short weave

Ήρωες εικόνες / Getty εικόνες

Θέλετε ένα νέο χρώμα; Ή δείτε πώς κοιτάζετε με φυσικά κλειδαριές; Τι λέτε για να δοκιμάσετε μια εξαιρετικά σύντομη περικοπή χωρίς να χρειαστεί να κόψετε τα μακρά κοτσάνια σας; Τα μαλλιά μπορούν να κάνουν όλα αυτά και πολλά άλλα!

Τώρα μπορείτε να πειραματιστείτε με το χρώμα χωρίς να ανησυχείτε για ζημιά στα μαλλιά σας. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις γυναίκες που πρέπει να είναι προσεκτικές σχετικά με τους τύπους χημικών που χρησιμοποιούν στις κλειδαριές τους. Η ξανθιά πλατίνα είναι μια ιδιαίτερα σκληρή σκιά για τα μαύρα μαλλιά, έτσι ώστε να μπορεί να το πλέξει, ενώ τα μαλλιά σας παραμένουν προστατευμένα, είναι ένα μεγάλο όφελος για όσους από εσάς που έχετε πάντα αναρωτηθεί εάν οι ξανθιές έχουν πραγματικά πιο διασκεδαστικό.

Αυτό το πειραματικό όφελος λειτουργεί επίσης και για τις γυναίκες με φυσικά μαλλιά που θέλουν μια ευθεία εμφάνιση χωρίς να εφαρμόζουν θερμότητα ή χαλάρωση.

1

About

Check Also

Επαγγελματικές συμβουλές για το πώς να στυλ Curly μαλλιά για παιδιά

Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται σαν να παλεύεις για μια χαμένη μάχη, όταν πρόκειται για την καταπολέμηση …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 + = 39