Home / Hairstyles / Πότε να πάρετε τα μαλλιά σας κοπεί σε μια σχολή ομορφιάς

Πότε να πάρετε τα μαλλιά σας κοπεί σε μια σχολή ομορφιάς

Πότε να πάρετε τα μαλλιά σας κοπεί σε μια σχολή ομορφιάς

Κάθε επαγγελματίας ομορφιάς ξεκίνησε στο σχολείο ομορφιάς. Όλοι τους νευρικοί περιζήτησαν τις πρώτες μπούκλες τους, τόνισαν τις πρώτες ραβδώσεις τους και ψιλοκοπούσαν τις πρώτες κλειδαριές τους κάτω από το άγρυπνο μάτι ενός εκπαιδευτή. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι νευρικοί και με καλό λόγο. Ως πρώην φοιτητής ομορφιάς, πάντα εκτιμώ τις γενναίες ψυχές που μας επιτρέπουν να «ασκούμε» τις παιδικές μας δεξιότητες στα μαλλιά τους. Χωρίς τους πελάτες της σχολής ομορφιάς, οι σπουδαστές δεν θα αποκτούσαν ποτέ την πρακτική εμπειρία που απαιτείται για να είναι επαγγελματίας κοσμετολόγος.

Υποστηρίζουμε ολόψυχα την ιδέα να πάμε σε ένα κολέγιο για μια κούρεμα. Εκτός από την εξοικονόμηση χρημάτων, η εμπειρία που δανείζετε στους μαθητές είναι ανεκτίμητη. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε όταν επιλέγετε ένα κολέγιο ομορφιάς για το επόμενο κούρεμα, χρώμα ή περμανάντ σας.

Εξοικονόμηση κόστους

Ναί. Κατά πάσα πιθανότητα θα εξοικονομήσετε χρήματα πηγαίνοντας σε μια σχολή ομορφιάς. Οι τιμές μπορεί να μειωθούν σημαντικά .. Μπορεί να θέλετε να κάνετε κάποια έλεγχο των τιμών για να καταλάβετε πόσα χρήματα θα αποθηκεύσετε στην πραγματικότητα, όμως, και να καθορίσετε εάν η εξοικονόμηση θα αξίζει τον κόπο σας στο φορητό σας.

Προσωρινές εκτιμήσεις

Να είστε έτοιμοι να περάσετε πολύ περισσότερο χρόνο σε ένα κολλέγιο τρίχας από ό, τι θα κάνατε σε ένα επαγγελματικό σαλόνι. Οι μαθητές μαθαίνουν. Η διαδικασία μάθησης απαιτεί χρόνο. Ο σπουδαστής σας θα αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην αξιολόγηση της κατάστασής σας, επιλέγοντας ένα στυλ ή χρώμα και πηγαίνοντας στις αποφάσεις αυτές με τους εκπαιδευτές τους,.

Η διαδικασία εκτέλεσης της υπηρεσίας σας θα απαιτήσει περισσότερο χρόνο από έναν φοιτητή παρά από έναν επαγγελματία.

Χρειάζεται χρόνος για γρήγορη αποκοπή και αποχρώσεις μαλλιών. Εάν το κούρεμα σας κανονικά διαρκεί μισή ώρα, να είστε έτοιμοι να είστε στο κολέγιο για μια ώρα. Αν το χρώμα σας συνήθως διαρκεί δύο ώρες στο σαλόνι σας, μην εκπλαγείτε όταν είστε ακόμα στην καρέκλα τρεις ώρες αργότερα. Είναι όλα μέρος της μαθησιακής εμπειρίας.

Λάθη συμβαίνουν

Είμαστε όλοι φοιτητές κάποια στιγμή. Μπορούν να συμβούν λάθη. Κανείς δεν θέλει να κάνει ένα λάθος και πιστέψτε με, ο σπουδαστής σας θα το πάρει στην καρδιά αν αυτός ή αυτή δεν σας δώσει ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Να είστε υπομονετικοί και ευγενικοί.

Θυμηθείτε, μέρος της μάθησης για να κάνετε υπέροχα μαλλιά μάθετε να διορθώνετε λάθη. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την υπηρεσία σας ή είστε ανήσυχοι με τον τρόπο που πηγαίνει η υπηρεσία σας, μιλήστε αμέσως με τον φοιτητή σας ή / και τον εκπαιδευτή τους και βρείτε μια λύση. Μην περιμένετε έως ότου η "περιποίηση" σας μετατραπεί σε καταστροφή. Να είστε ήρεμοι, αλλά βεβιασμένοι. Ο καθένας θέλει να αφήσετε το φοιτητικό σαλόνι ευτυχισμένο.

Να είσαι ευέλικτος

Εάν είστε πραγματικά πολύ περίεργοι με τα μαλλιά σας και περιμένετε τελειότητα, ένα φοιτητικό σαλόνι ίσως να μην είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Φέρτε μια φωτογραφία με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επικοινώνησε αποτελεσματικά. Θυμηθείτε ότι ο φοιτητής σας είναι νέος σε αυτό το επάγγελμα και ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε κάποιο λάθος και δοκιμή πριν λάβετε το ακριβές σας αποτέλεσμα.

1

Προχωρημένοι Φοιτητές

Εάν η ιδέα ενός νέου φοιτητή σας κάνει νευρικό, ζητήστε έναν προηγμένο φοιτητή όταν κάνετε το ραντεβού σας. Αυτοί οι σπουδαστές έχουν περισσότερη εμπειρία στο φοιτητικό σαλόνι και πιθανότατα θα είναι πιο άνετα στην εκτέλεση της υπηρεσίας σας.

Κανε ερωτησεις

Αν δεν είστε σίγουροι για το τι κάνει ο φοιτητής σας ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις διαδικασίες ή τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε, ρωτήστε. Θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο άνετα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Πάνω από όλα: Να είσαι ευγενικός

Υπάρχει μεγάλη πίεση να κάνεις κάποιον χαρούμενο με τα μαλλιά του και όταν η εμπειρία σου δεν ανταποκρίνεται αρκετά στην καυτή σου επιθυμία, μπορεί να είναι πολύ αγχωτική. Αφήστε τους να ξέρουν τι σας αρέσει και αν υπάρχει κάτι που δεν είστε ευχαριστημένοι, παρακαλώ να είστε ευγενικοί όταν μοιράζεστε τις σκέψεις σας. Θα βοηθήσει τον μαθητή σας να μάθει και να γίνει ένας μεγάλος επαγγελματίας.

Πώς να προγραμματίσετε ένα ραντεβού

Συνήθως ένα ραντεβού μπορεί να προγραμματιστεί σε μια σχολή ομορφιάς καλώντας απευθείας το σχολείο. Ζητήστε το φοιτητικό σαλόνι και ο ρεσεψιονίστ μπορεί να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε το ραντεβού σας.

Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι η απόκτηση μιας τρίχας σε ένα φοιτητικό σαλόνι δεν είναι για κάθε κεφάλι μαλλιών.

Γνωρίστε τι παίρνετε και απολαύστε την εμπειρία.

1

About

Check Also

7 εργαλεία κομμωτικής κάθε γυναίκα πρέπει να έχει

Από τις καρφίτσες ευθείες επίπεδες σιδερένιες κλειδαριές, στα κύματα παραλίας ή τις ογκώδεις μπούκλες, υπάρχει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5