Home / Hairstyles / Guys: Πώς να επιλέξετε το τέλειο κόψιμο

Guys: Πώς να επιλέξετε το τέλειο κόψιμο

Guys: Πώς να επιλέξετε το τέλειο κόψιμο

Η επίτευξη της σωστής περικοπής μπορεί να είναι μια σοβαρή πρόκληση. Πολλοί τύποι δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν και πώς να επιλέξουν το σωστό κούρεμα για το σχήμα του προσώπου τους ή πώς να επιλέξουν το στυλ που ταιριάζει στον τρόπο ζωής τους. Μερικές φορές οι κουρείς και οι στυλίστες δεν έχουν εκπαιδεύσει αρσενικούς πελάτες σχετικά με το πώς να κάνουν τις σωστές επιλογές σχετικά με το hairstyle και είστε αφημένοι στην έρημο για αυτή τη σημαντική επιλογή για το βλέμμα σας.

Σχήμα της Κούρεμα

Επιλέγοντας το τέλειο κούρεμα, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη: μήκος, συντήρηση και σχήμα.

Πάρα πολλοί τύποι έχουν κρεμαστεί για το μήκος της κούρεμα. "Θέλω πραγματικά τα μαλλιά μου μακρύ" ή "Μου αρέσει να το κρατήσω σύντομα" ακούγονται συνήθως οι φράσεις από τους πελάτες. Εδώ είναι η συμφωνία: Ο τύπος κούρεμα κάνει μια τεράστια διαφορά. Ανεξάρτητα από το μήκος, μια μεγάλη περικοπή μπορεί να ενισχύσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και να μειώσει τα λιγότερο επιθυμητά χαρακτηριστικά σας, οπότε το σχήμα της τομής πρέπει να εξεταστεί πριν από το μήκος.

Τον τρόπο ζωής και το επάγγελμα

Ο τρόπος ζωής σας πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη. Εξαιρετικά δραστήριοι άντρες δεν θα θέλουν να ξοδέψουν πολύ χρόνο για το styling τα μαλλιά τους και θα είναι πιο ευτυχισμένοι με μια κούρεμα χαμηλής συντήρησης. Μια κούρεμα που κόβεται για να στυλ δεν θα φαίνονται τόσο καλά αν δεν ξοδεύετε το χρόνο styling κατάλληλα. Αντίθετα, κάποιος με το χρόνο και την υπομονή να κάνει μια μικρή προσπάθεια περιποίηση των μαλλιών τους κάθε μέρα μπορεί να εξυπηρετείται καλύτερα με μια πιο κομψή περικοπή.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι το επάγγελμά σας.

Αυτές τις μέρες, οι παραδοσιακοί κανόνες στυλ στο χώρο εργασίας συχνά δεν ισχύουν. Δεν είναι εντελώς ασυνήθιστο να βλέπετε τραπεζίτες με ξυρισμένα κεφάλια και δικηγόρους με ponytails. Αλλά ανεξάρτητα, όταν επιλέγετε ένα κούρεμα, θα πρέπει να εξετάσετε το κλίμα του χώρου εργασίας στο οποίο βρίσκεστε. Ένας πολύ παραδοσιακός, συντηρητικός χώρος εργασίας δεν είναι ίσως ο χώρος για να εμφανιστεί ένα υπερβολικά μοντέρνο κούρεμα.

Για όσους εξυπηρετούν πελάτες, μπορείτε επίσης να θελήσετε να εξετάσετε πώς θα αντιληφθεί ο πελάτης. Είναι ένας πελάτης που θα εμπιστευτεί έναν οικονομικό αναλυτή με ένα Mohawk; Πιθανόν όχι, έτσι πρέπει να εξετάσετε τους πελάτες σας και τους συναδέλφους σας επειδή δεν θέλετε η επιλογή σας για κούρεμα να επηρεάσει αρνητικά την οικονομική σας υγεία. Εάν εργάζεστε σε ένα συντηρητικό περιβάλλον, συνεργαστείτε με τον κουρέα ή τον στυλίστα σας για να επιλέξετε ένα στυλ που είναι αρκετά ευέλικτο για να σας επιτρέψει να το στυλ να συντηρητικά όταν είστε στην εργασία και ακόμα να σας αφήσουμε να κάνετε κάτι παιχνιδιάρικο όταν είστε στον δικό σας χρόνο αν προτιμάτε λίγο περισσότερη ακμή όταν δεν είστε στη δουλειά.

Εάν εργάζεστε σε ένα πιο δημιουργικό ή λιγότερο συντηρητικό περιβάλλον, μπορείτε πιθανώς να επιλέξετε ακριβώς για κάθε στυλ που σας αρέσει. Ίσως να σκέφτεστε δύο φορές γι 'αυτό το mohawk, όμως.

Χαρακτηριστικά προσώπου και σχήμα

Τέλος, πρέπει να εξετάσετε το σχήμα του προσώπου σας για να καθορίσετε ένα κατάλληλο κούρεμα. Η σωστή περικοπή μπορεί πραγματικά να αναπαράγει τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και να ελαχιστοποιήσει τα λιγότερο επιθυμητά. Για παράδειγμα, μια μεγάλη μύτη μπορεί να ελαχιστοποιηθεί φορώντας ένα πληρέστερο στυλ με ένα κεντρικό τμήμα. Για τους σκούρους μαλλιά με μπλε μάτια, ένα πολύ στενό κούρεμα μπορεί πραγματικά να κάνει τα μάτια pop. Η επιλογή σας για κούρεμα μπορεί πραγματικά να αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι κοιτάζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

1

Λάβετε αυτό που θέλετε

Επιλέγοντας το σωστό κούρεμα είναι πολύ πιο δύσκολο από το να καθίσετε και να πείτε στον κομμωτή σας, "πάρτε το σύντομο". Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να παίρνετε υπόψη όταν επιλέγετε το τέλειο κούρεμα και ένας καλός κουρέας ή κομμωτής πρέπει να λάβει υπόψη αυτά τα πράγματα. Τούτου λεχθέντος, είναι σημαντικό να αγκαλιάσετε τον εαυτό σας με τη γνώση του πώς το σχήμα του προσώπου σας, ο τρόπος ζωής, τα χαρακτηριστικά του προσώπου και το επάγγελμά σας παίζουν το ρόλο τους στην επιλογή του τέλειου κούρεματος ώστε να μπορείτε να τα συζητήσετε με τον στιλιστή σας.

Με αρσενικούς πελάτες, οι κουρείς και οι στυλίστες συχνά διστάζουν να προσφέρουν προτάσεις, οπότε μην φοβάστε να ρωτήσετε αν το άτομο που κόβει τα μαλλιά σας έχει ιδέες. Εάν σας προτείνει κάτι, δοκιμάστε-θυμηθείτε, ο άνθρωπος που κόβει τα μαλλιά σας έχει εκπαιδευτεί για να σας δώσει το πιο κολακευτικό κούρεμα και πρέπει να είναι έτοιμος με προτάσεις αν φαίνεται ότι το στυλ σας μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιες προσαρμογές.

Είναι επίσης χρήσιμο να έχετε μια ιδέα για το τι θέλετε. Ρίξτε μια ματιά στις γκαλερί χτενίσματος των ανδρών online ή δείτε τα στυλ των διασημοτήτων και επιλέξτε ένα στυλ που σας αρέσει. Να είστε ρεαλιστικοί και να επιλέξετε στυλ σε μοντέλα που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά προσώπου και τύπο τρίχας. Εκτυπώστε τις φωτογραφίες που σας αρέσουν και τις παίρνετε μαζί σας στην επόμενη επίσκεψή σας. Ο κομμωτής ή ο στυλίστας σας μπορεί στη συνέχεια να εργαστεί με αυτές τις γνώσεις για να δημιουργήσει μια κούρεμα που έχει παρόμοια εμφάνιση, αλλά διαμορφώνεται με τρόπο που να λειτουργεί καλά για το πρόσωπό σας, τον τρόπο ζωής και το επάγγελμα.

 

1

About

Check Also

The Best Organic Hair Mask Recipes

One of the hottest trends in hair care is natural hair masks and hair rinses …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 17 = 21