Home / Hairstyles / Χαλαρώνοντας τα μαλλιά; Διαγράψτε τα 8 αυτά τα όχι

Χαλαρώνοντας τα μαλλιά; Διαγράψτε τα 8 αυτά τα όχι

Η πλειοψηφία των μαύρων γυναικών ισιώνουν τα κοτσάνια τους με χημικά μέσα, συνήθως με την εφαρμογή ενός χαλαρωτικού. Εάν θέλετε ίσια χτενίσματα, χαλαρωτικό σας δίνει αυτή την επιλογή χωρίς να ανησυχείτε ότι τα μαλλιά σας θα επανέλθουν στην φυσικά σγουρή / κουλουριασμένη υφή της, αν τα πιάσετε στη βροχή ή θέλετε να κολυμπήσετε. Το να κάνετε το χαλάρωμά σας σε ένα σαλόνι, στα χέρια ενός επαγγελματία που εμπιστεύεστε, είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε σε αυτή τη διαδικασία. Για διάφορους λόγους, ορισμένες γυναίκες εφαρμόζουν χαλαρωτικά στο σπίτι. Αν προτιμάτε να το κάνετε μόνοι σας, σιγουρευτείτε ότι αποφεύγετε αυτά τα χαλαρωτικά όχι!

Αποφύγει washing your hair right before relaxing it.

Ruslan Dashinsky / Getty Images

Πριν ανοίξετε αυτό το κιτ χαλάρωσης και αναμίξετε τις χημικές ουσίες σας, αναρωτηθείτε πότε ήταν η τελευταία φορά που σαμπουάνετε τα μαλλιά σας. Καθαρισμός ή ακόμα και διαβροχή των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής σας προτού να χαλαρώσετε θα οδηγήσει σε καύση μόλις εφαρμοστούν τα χημικά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το τριχωτό της κεφαλής σας δεν είχε αρκετό χρόνο για να "ξεκουραστεί" από την τόνωση στο τελευταίο σαμπουάν. Δεν έχει σημασία τι είναι η τακτική ρουτίνα καθαρισμού σας, μην σαμπουάν τα μαλλιά σας για τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν από μια χαλαρότερη εφαρμογή. Σε αυτό το σημείωμα, αυτό περιλαμβάνει το ξύσιμο του τριχωτού της κεφαλής σας ή / και την αμφίβολη πρακτική της «ανύψωσης της πιτυρίδας». Με άλλα λόγια, όταν γνωρίζετε ότι ένα χαλαρωτικό είναι στο εγγύς μέλλον σας, αφήστε το τριχωτό σας τελείως μόνο του.

Προκειμένου ο χαλαρωτής να λειτουργήσει σωστά, πρέπει να φτάσει σε όλη τη νέα ανάπτυξη ή σε όλα τα μαλλιά, αν πρόκειται για μια παρθένα εφαρμογή. Οι χημικές ουσίες δεν θα είναι σε θέση να αγγίξουν όλες τις περιοχές εάν υπάρχει εμπλοκή ή ψάθα. Τώρα, δεν είναι καιρός να εκτελέσετε μια έντονη σύνοδο απομάκρυνσης με πολύ τραβώντας και τραβώντας - αυτό θα ερεθίσει το τριχωτό της κεφαλής σας και θα οδηγήσει σε καύση. Αντ 'αυτού, ξεκινήστε πρώτα τη νέα ανάπτυξή σας με τα δάχτυλά σας. Μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το βράδυ πριν από την αφή σας, έτσι ώστε το τριχωτό της κεφαλής σας να έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί. Μετά από μια απαλή αποκοπή των δακτύλων, χρησιμοποιήστε μια χτένα ευρείας οδόντας για να εργαστείτε μόνο μέσω των μαλλιών σας. Μείνετε μακριά από το κρανίο σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Χτενίστε όλη τη διαδρομή μέχρι τα άκρα, αλλά μην ξεχνάτε ένα τμήμα. Ξεκολλήστε και προχωρήστε.
Περισσότερο "

07
του 08

Μη χρησιμοποιείτε ουδετεροποιητή

Υπάρχει ένας λόγος που αγοράζετε χαλαρωτικά σε ένα κιβώτιο: ό, τι χρειάζεστε πρέπει να συμπεριληφθεί. Πιο σημαντικό από το μαλακτικό ή το ραβδί ανάμειξης είναι το εξουδετερωτικό σαμπουάν. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κανονικό σας σαμπουάν για να σταματήσετε τη χαλαρωτική διαδικασία. Αν το κάνετε, αναμένετε να δείτε μεγάλες θραύσεις και πτώση των μαλλιών στις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Ένας εξουδετερωτής εμποδίζει το χαλαρωτικό να συνεχίσει να εργάζεται στα μαλλιά σας και ουσιαστικά τρώει μέσα από αυτό. Ένα από τα θέματα που αντιμετωπίζουν μερικές γυναίκες είναι ότι ένα μικρό μπουκάλι εξουδετερωτικό σαμπουάν δεν είναι αρκετό για τα μακριά και / ή παχιά μαλλιά τους. Εάν χαλαρώνετε καθημερινά στο σπίτι, κάντε τον εαυτό σας μια χάρη και αγοράστε ένα ξεχωριστό μπουκάλι αυτού του προϊόντος στο τοπικό σας ομορφιά.

1

About

Check Also

Καλύτερες αγορές φαρμάκων: Προϊόντα για τα μαλλιά

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε όλα τα προϊόντα σας από ένα σαλόνι για να φανείτε άψογα. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 + = 66