Home / Hairstyles / 4 πράγματα που χρειάζεται κάθε στιλίστα για το Ombre

4 πράγματα που χρειάζεται κάθε στιλίστα για το Ombre

Η τεχνική χρωματισμού μαλλιών Ombre έχει πάρει τον κόσμο του χρώματος των μαλλιών από τη θύελλα. Είτε πρόκειται για σημαντικές προσωπικότητες, τα μοντέλα Victoria's Secret ή το κορίτσι δίπλα στην πόρτα, όλοι μπαίνουν στη δράση αυτής της τρομερής τάσης χρωματισμού μαλλιών.

Η τεχνική Ombre μπορεί να φανεί τρομακτική για τους στυλίστες που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο των φύλλων, αλλά με εμπιστεύεστε όταν λέω ότι τόσο δύσκολο όσο μπορεί να φανεί αυτή η τεχνική, τα αποτελέσματα είναι πάντοτε πανέμορφα και πιο εύκολα απ 'όσο νομίζετε.

Αυτή είναι η # 1 υπηρεσία για την οποία συζητήσαμε και ζητήσαμε στο σαλόνι αυτή τη στιγμή, γι 'αυτό σας προτείνω ιδιαίτερα να βουρτσίζετε αυτές τις χρήσιμες συμβουλές και να αισθάνεστε άνετα (αν δεν είστε ήδη) με αυτή τη ζεστή βαφή μαλλιών.

Εαυτός

Natasha d.H / CC / Flickr

Ένας από τους πολλούς λόγους που αγαπώ αυτή την τεχνική τόσο πολύ είναι ότι φαίνεται καλό σε σχεδόν όλους και είναι μια μεγάλη υπηρεσία για να ανατινάξει. Θα εκπλαγείτε πόσοι πελάτες θα φαινόταν φοβεροί εάν βάλατε φωτεινά κομμάτια στις ρίζες τους, αλλά όταν τα βάζετε κάτω από τη γραμμή των μαλλιών, είναι σαν να μεταφέρουν το δικό τους σετ προβολέων.

 • Μεγάλη τεχνική για τους πελάτες χαμηλής συντήρησης ή τους ανθρώπους που δοκιμάζουν μόνο το χρώμα των μαλλιών για πρώτη φορά.
 • Συνήθως μπορείτε να χρεώσετε περισσότερα για αυτήν την υπηρεσία, αφού είναι λίγο πιο χρονοβόρο για τον στιλίστα.
 • Μείνετε τρέχοντας και τη στιγμή, εισάγοντας τους πελάτες σας σε νέες τάσεις και τεχνικές.
02
από 04

Βγαίνοντας από τα φύλλα

Το Balayage είναι η τεχνική που χρησιμοποιείται για την επίτευξη μιας όψης Ombre. Μην μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε αυτήν την τεχνική με φύλλα, καθώς θα καταλήξετε με σκληρές γραμμές οριοθέτησης.

Λάβετε υπόψη σας ότι όταν εργάζεστε με έναν ανιχνευτή που δεν επωάζεται από φύλλο αλουμινίου, πρόκειται να δράσει λίγο διαφορετικά. Κατ 'αρχάς, κρατήστε το φωτιστικό σας υγρό (ώστε να παραμείνει ενεργοποιημένο) και να συνεργαστείτε με έναν προγραμματιστή υψηλότερου όγκου σε πελάτες που έχουν στρώματα χρώματος στα άκρα τους.

Συμβουλές γρήγορης σύνταξης

 • Χρησιμοποιήστε λευκού χρώματος ανιχνευτή για να δείτε εύκολα τι σηκώνει και η τρίχα.
 • Χρησιμοποιήστε τον πρόσθετο προγραμματιστή για να φτιάξετε τον αναπτήρα σας και εκ νέου εφαρμόστε όσο συχνά χρειάζεται για να διατηρήσετε το προϊόν υγρό.
 • Εργαστείτε με μια σανίδα χρωματισμού για να βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά είναι πλήρως κορεσμένα με το προϊόν.
 • Πάρτε μια βούλα χρωματισμού balayage (είναι περίπου το ήμισυ του μεγέθους μιας κανονικής).
03
από 04

Κρατήστε το καθαρό, αλλά μην φοβάστε να πάρετε βρώμικο

Είμαι λίγο τρελός για το να έχω ένα τέλειο κεφάλι διπλωμένων φύλλων, είναι απαραίτητο! Παίρνω καρύδια όταν βλέπω τα πακέτα αλουμινίου σε όλη τη χώρα. Τούτου λεχθέντος, είχα σχεδόν καρδιακή προσβολή την πρώτη φορά που είδα κάποιον να κάνει χρώμα μαλλιών Ombre. Υπήρχε προϊόν παντού!

Το χρώμα των μαλλιών Ombre είναι συνήθως μια διαδικασία δύο βημάτων με το βασικό χρώμα να γίνεται πρώτα και στη συνέχεια τα κυριότερα σημεία που προστίθενται σε καθαρά, ξηρά μαλλιά. Μπορείτε να κάνετε όλο το χρώμα και τα στιγμιότυπα ταυτόχρονα, αλλά αυτό είναι όπου μπορεί να γίνει αρκετά ακατάστατο.

Λάβετε υπόψη πόσο καιρό θα χρειαστούν τα μαλλιά για την ανύψωση με το φωτιστικό. Δεν θέλετε το χρώμα βάσης σας να τελειώσει την επεξεργασία πριν από τα κυριώτερα σημεία και κατά την εμπειρία μου, τα μαλλιά χρειάζονται πάντα περισσότερο χρόνο για να ξεφορτωθούν έξω από ένα πακέτο αλουμινόχαρτου.

04
από 04

Ombre Χρωματισμός μαλλιών Γρήγορη συμβουλές

4 πράγματα που χρειάζεται κάθε στιλίστα για το Ombre

Πνευματικά δικαιώματα Andy Nguyen
 • Κόψτε τα μαλλιά πριν από την απογείωση, καθώς η τοποθέτηση βασίζεται στην περικοπή. Επιπλέον, δεν θέλετε να αποκόψετε όλη τη σκληρή δουλειά σας!
 • Χρησιμοποιήστε μια μικρότερη βούρτσα για ακριβή εφαρμογή και προσέξτε πάντα να βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά είναι πλήρως κορεσμένα μέσα από το τμήμα.
 • Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ελαφρύνετε με αυτή την τεχνική πάρα πολύ, ή να εναλλάσσετε με ψηλά και χαμηλά επίπεδα.
 • Δοκιμάστε να επανατοποθετήσετε πρώτα τα τμήματα για να πάρετε τα μαλλιά για να ξεφορτωθούν από μόνα τους και να αποφύγετε την αιμορραγία σε άλλα τμήματα.
 • Θυμηθείτε - το χρώμα των μαλλιών Ombre είναι πολύ πιο εύκολο από ό, τι φαίνεται!
  1

  About

  Check Also

  Βιολογικά προϊόντα ομορφιάς: τα καλύτερα μαλλιά, τα μακιγιάζ και τα μακιγιάζ σας

  01 του 08 Contents1 Τα καλύτερα προϊόντα τρίχας, δέρματος και μακιγιάζ στην αγορά σήμερα2 Τι …

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  64 − = 57