Home / Hairstyles / 4 Μύθοι Χρώματος Μαλλιών

4 Μύθοι Χρώματος Μαλλιών

4 Μύθοι Χρώματος Μαλλιών

Ξανθιά, μελαχρινή ή κοκκινομάλλα - υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκεφτείτε όταν πρόκειται για το χρωματισμό των μαλλιών σας, ανεξάρτητα από τη σκιά που επιλέξατε. Ο χρωματισμός των μαλλιών σας με τον σωστό τρόπο θα βοηθήσει το χρώμα να παραμείνει ζωντανό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, εξοικονομώντας σας ταξίδια στο σαλόνι ή το χρόνο στο σπίτι το εφαρμόζοντας.

Μύθος: Το πλύσιμο των μαλλιών μου την Ημέρα πριν το Χρώμα βοηθά στην αφαίρεση του υπολείμματος του προϊόντος, έτσι ώστε η βαφή να κορεσθεί το χρώμα των μαλλιών μου Ομοιόμορφα

Γεγονός: "Στην πραγματικότητα, τα βρώμικα μαλλιά είναι καλύτερα για διαρκή χρώμα.

Βοηθά το χρώμα να πιάσει και να δώσει στο τριχωτό της κεφαλής ένα προστατευτικό φράγμα », λέει η Natasha Sunshine από τα σαλόνια Byu-Ti στη Σάντα Μόνικα και το Brentwood της Καλιφόρνιας. "Και αν ανησυχείτε για τον χρωματιστή σας που σκέφτεται ότι τα μαλλιά σας είναι funky, η αλήθεια είναι ότι συνήθως δεν μπορείτε να χρεώσετε έναν στυλίστα έξω. Το έχουμε δει όλα και πολλοί από εμάς πιστεύουμε ότι πλένουμε λιγότερο. Πλένω τα μαλλιά μου κάθε τέσσερις ημέρες για παράδειγμα. Υπάρχουν μερικές κυρίες έξω, αλλά όχι πάρα πολλοί που μπορούν να το ξεπεράσουν. Έτσι παραλείψτε το πλύσιμο και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα για το χρώμα! "

Μύθος: Δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω για να βοηθήσω να φτιάξω το χρώμα των μαλλιών μου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

Γεγονός: "Μία στρατηγική για πιο μακρόχρονο χρώμα είναι να κάνετε τα μαλλιά σας καλά μετά το χρώμα", λέει ο Sunshine. "Έχουμε ενισχυτές χρώματος που είναι βαθιά κοντίσιονερ, καθώς και αρώματα χρώματος. Είναι εξαιρετικά προσιτές σε $ 21 ένα ποπ και αφήνουν τα μαλλιά πιο λαμπερά, σε καλύτερη κατάσταση και κάνουν το χρώμα να διαρκέσει έως έξι φορές περισσότερο όταν πρόκειται για τη διατήρηση της φωτεινότητας και την αποφυγή ξεθωριάσματος.

Ναι, οι ρίζες σας θα αναπτυχθούν όπως συμβαίνει πάντα, αλλά το χρώμα σας μπορεί να φανεί εξαιρετικό μεταξύ επισκέψεων. "

Εάν χρωματίζετε τα μαλλιά σας σε ένα σαλόνι, ζητήστε μια βαθιά θεραπεία προετοιμασίας. Εάν χρωματίζετε τα μαλλιά σας στο σπίτι, δοκιμάστε μια μάσκα μαλλιών όπως η Pureology Perfect 4 Platinum Reconstruct Hair Mask.

Μύθος: Ο χρωματισμός των μαλλιών μου είναι ζημιογόνος Δεν έχει σημασία τι προϊόν που επιλέγω

Γεγονός: "Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του χρώματος των μαλλιών, το υπεροξείδιο του υδρογόνου στον τύπο αντιδρά με ιόντα μετάλλων που βρίσκονται στα μαλλιά σας (τα οποία κατά κύριο λόγο προέρχονται από το νερό της βρύσης) προκαλώντας βλαπτικές ελεύθερες ρίζες στο σχηματισμό", λέει η Teca Gilespie, επιστήμονας ομορφιάς Procter and Gamble.

"Αυτές οι ελεύθερες ρίζες προσβάλλουν και βλάπτουν την κερατίνη της τρίχας (πρωτεΐνη της τρίχας) και το στρώμα f (το εξωτερικό στρώμα στεγανοποίησης των μαλλιών). Αυτή η ζημιά μπορεί να προκαλέσει την απώλεια των φυσικών ιδιοτήτων λίπανσης της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα την αποξήρανση της επιφάνειας της τρίχας (βλάβη της επιδερμίδας) και την "κολλήσει" τις ίνες των μαλλιών. Το αποτέλεσμα είναι η τρίχα αισθάνεται ξηρή, τραχύ και άκαμπτη. Υπάρχει μια απώλεια απαλότητας, ομαλότητας και ευελιξίας. "

Για να καταπολεμήσετε αυτό όταν χρωματίζετε τα μαλλιά σας στο σπίτι, επιλέξτε ένα προϊόν όπως το Clairol Natural Instincts που έχει αντιοξειδωτικά για την καταπολέμηση της βλάβης από ελεύθερες ρίζες.

1

Μύθος: Το χρώμα του σαλονιού είναι το ίδιο

Γεγονός: Όταν πρόκειται για το χρωματισμό των μαλλιών σας στο σαλόνι, είναι σημαντικό όχι μόνο να βρείτε έναν χρωματιστή που σας αρέσει αλλά να βρείτε το εμπορικό σήμα του χρώματος που είναι καλύτερο για τα μαλλιά σας. Το χρώμα που χρησιμοποιεί ο χρωματιστής μου Nico του Mizu Salon στη Νέα Υόρκη είναι το Clairol Professional Soy4Plex. Το "4" είναι για τα τέσσερα πλεονεκτήματα που προσφέρει: βαθιά περιποίηση, ανακλαστική λάμψη, πολυδιάστατες αποχρώσεις και μακροχρόνια αποτελέσματα. Μου αρέσει επίσης ότι είναι μόνιμο και έχει 100 τοις εκατό γκρι κάλυψη και από την εμπειρία μου, το κρανίο μου είναι λιγότερο φαγούρα μετά το χρώμα μου.

1

About

Check Also

Θα πρέπει να αλλάξετε το σαμπουάν σας για την καλύτερη υγεία των μαλλιών;

Μεγάλωσα να αλλάζω το σαμπουάν κάθε λίγους μήνες επειδή η μητέρα του βήματός μου ισχυριζόταν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 + = 75