Home / Hairstyles / 35 Flattering Hairstyles για στρογγυλά πρόσωπα

35 Flattering Hairstyles για στρογγυλά πρόσωπα

01
από 32

Contents

Τα καλύτερα hairstyles για ένα στρογγυλό πρόσωπο

Emma Stone hairstyles

Η Emma Stone παρουσιάζει ένα μεγάλο hairstyle για ένα στρογγυλό πρόσωπο.
Ο Jason Kempin // Getty Images

Πολλές γυναίκες με στρογγυλά πρόσωπα θέλουν να καμουφλάρουν την στρογγυλότητα, αντί να το τονίζουν. Το μυστικό για ένα μεγάλο hairstyle σε ένα στρογγυλό πρόσωπο είναι να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση του μήκους και αυτό μπορεί να γίνει με την εξεύρεση της σωστής κούρεμα.

Από μακρύ σε σύντομο και σγουρό σε ευθεία, υπάρχουν πολλά υπέροχα στυλ που μπορούν να κολακεύουν ένα στρογγυλό πρόσωπο. Λάβετε υπόψη ότι το σχήμα του προσώπου σας δεν είναι ο μόνος παράγοντας που θα πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα νέο χτένισμα. Η υφή και η προσωπικότητα των μαλλιών σας είναι εξίσου σημαντικές.

Αυτή η περικοπή στην Emma Stone δουλεύει όμορφα με το στρογγυλό της πρόσωπο για λίγους λόγους:

  • Τα μακριά μαλλιά είναι πανέμορφα σε στρογγυλά πρόσωπα επειδή επιμηκύνουν το πρόσωπο. Οι καλύτερες περικοπές σας θα πέσουν λίγα εκατοστά κάτω από το πηγούνι ή περισσότερο. Το κομμάτι της πέτρας σκουπίζει την κλειδαριά και "τα άκρα δεν είναι αρκετά αμβλύ ή στρωμένα", λέει η hairstylist της, η Μάρα Ροζάκ στην Δελεάζω περιοδικό. Ο Roszak έσπασε κάθετα στην κάτω ίντσα.
  • Αυτή έχει μακρά, ασταθή στρώματα. Το συντομότερο στρώμα δεν πρέπει ποτέ να είναι πάνω από το αυτί του λαιμού σας και ιδανικά θα πρέπει να πέσει στο πηγούνι σας, όπως και η Stone's. Τα επίπεδα που είναι πολύ μικρά προσδίδουν όγκο στις πλευρές του προσώπου, καθιστώντας την εμφάνιση ακόμα πιο στρογγυλή. Τα στρώματα της πέτρας αναμειγνύονται τόσο καλά ώστε δεν μπορείτε να πείτε ότι είναι εκεί. "Κόλλησα στα άκρα κάθε στρώματος για να τα συνδυάσω όλα", δήλωσε ο Roszak Δελεάζω.
  • Μεγάλα, πλάγια σκασμένα κτυπήματα δημιουργούν γωνίες σε ένα στρογγυλό πρόσωπο. "Πήγαμε για μεγάλες κτυπήματα που έπληξαν το στήθος της," λέει ο Roszak. "Γίνονται από εκεί, που τους κάνει να πέφτουν ωραία με τα υπόλοιπα μαλλιά τους."
  • Τα απαλά κύματα εκτρέπουν την στρογγυλότητα του προσώπου, έτσι εάν έχετε φυσικό κύμα στα μαλλιά σας (όπως κάνουν οι περισσότερες γυναίκες), αφήστε τα μαλλιά σας να κάνουν το φυσικό τους πράγμα. Ξαπλώστε τα μαλλιά καθώς στεγνώνει, έτσι διατηρεί κάποια από τα κύματα της. Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε μαζί με το περιτύλιγμα των μαλλιών σας γύρω από το βαρέλι ενός μεγάλου σίδερου κατσαρώματος όπως ο στυλίστας της Stone έκανε εδώ.
02
από 32

Μακριά, ίσια μαλλιά

35 Flattering Hairstyles για στρογγυλά πρόσωπα

Μίλα Κούνις.
Frederick M. Brown για την Getty

Τα μακριά μαλλιά πάντα φαίνονται υπέροχα σε ένα στρογγυλό πρόσωπο. Αυτό το στυλ είναι κολακευτικό, επειδή τα μακριά μαλλιά δημιουργούν την ψευδαίσθηση του μήκους στο πρόσωπο και τα ίσια μαλλιά δεν προσθέτουν σώμα στα πλάγια. Στην πραγματικότητα, το αποτέλεσμα κουρτίνας έχει έναν ωραίο τρόπο αδυνατίσματος ενός στρογγυλού προσώπου.

Επίσης, σημειώστε το κεντρικό τμήμα της. "Αν θέλετε να φορέσετε ένα κεντρικό τμήμα, ο τρόπος για να το κάνετε να εργάζεται για ένα στρογγυλό πρόσωπο είναι να έχετε μαλλιά λίγα εκατοστά πέρα ​​από τους ώμους σας με στρώματα που χτυπούν στο σαγόνι", λέει ο Hairstyle Chris McMillan Δελεάζω. "Ζητήστε από τον στιλίστα σας να κόψει λίγο στα πλάγια για να δημιουργήσει λεπτές γωνίες."

Για να αποκτήσετε αυτά τα μαλλιά, θα χρειαστείτε ένα επίπεδο σίδερο.

03
από 32

Εκπληκτικά μεγάλα κύματα

35 Flattering Hairstyles για στρογγυλά πρόσωπα

Ο τραγουδιστής της σόφιας Σόφια Ρέγιες παρευρίσκεται στο 4ο Ετήσιο Φεστιβάλ «Άνθρωπος ενα Espanol» στο Κέντρο Jacob Javitz στις 18 Οκτωβρίου 2015 στη Νέα Υόρκη.
Φωτογραφία από τον Mireya Acierto / FilmMagic

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν κάποιο φυσικό κύμα στα μαλλιά τους. Εάν έχετε ένα στρογγυλό πρόσωπο, αφήστε τα φυσικά σας κύματα έξω και προσθέστε περισσότερα μέσα με ένα σίδερο.

Για να αναδείξετε το φυσικό σας κύμα, πλύνετε τα μαλλιά σας, εφαρμόστε ένα σπρέι αλατιού και χτενίστε το. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν. Καθώς στεγνώνει, πάρτε τα μαλλιά σας στην παλάμη σας και πιέστε το. 

Για να πάρετε απόλυτα τέλεια κύματα, θα χρειαστείτε ένα σίδερο. Βγάλτε τα μαλλιά σας γύρω από το βαρέλι, αφήνοντας τα άκρα έξω και αρχίστε με την εκκαθάριση των μαλλιών μακριά από το πρόσωπο.

Μόλις στεγνώσουν τα μαλλιά σας, μπορείτε να παίξετε μαζί του. Τυλίξτε το, σφίξτε το πίσω, ή δημιουργήστε μικρά πλεξούδες και περάστε τα προς τα πίσω. Η ευελιξία είναι η μισή διασκέδαση να κρατάτε τα μαλλιά σας μακριά.

04
από 32

Τα κύματα είναι καλύτερα από τις μπούκλες

35 Flattering Hairstyles για στρογγυλά πρόσωπα

Μίλα Κούνις.
Jason Merritt / Getty Images

Τα μεγάλα κύματα είναι κολακευτικά σε ένα στρογγυλό πρόσωπο γιατί επιμηκύνουν οπτικά το πρόσωπο, κάτι που είναι σπουδαίο πράγμα. Τα κύματα είναι καλύτερα σε στρογγυλό πρόσωπο από τις μπούκλες, γεγονός που κάνει ένα στρογγυλό πρόσωπο να φαίνεται ακόμη μεγαλύτερο.

Αν έχετε σγουρά μαλλιά, ζητήστε από τον στυλίστα σας να αφαιρέσει μέρος της έντασης. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να το αναπτύξετε. Τα μακρύτερα σγουρά μαλλιά είναι, τόσο περισσότερο οι μπούκλες ζυγίζονται κάτω.

05
από 32

Κάνετε το Curly Hair Work

Myleen Klass

Η Myleen Klass παρουσιάζει ένα μεγάλο hairstyle για ένα στρογγυλό πρόσωπο.
Ο Chris Jackson // Getty Images

Οι μπούκλες δουλεύουν υπέροχα με στρογγυλά πρόσωπα, αρκεί η καμπύλη να αρχίζει κάτω από τα χείλη ή το πηγούνι. Και πάλι, δεν θέλετε να προσθέσετε πλάτος στις πλευρές του προσώπου.

Συνιστάται ιδιαίτερα να αναζητήσετε έναν στυλίστα που ειδικεύεται στην κοπή σγουρά μαλλιά. Τα σγουρά μαλλιά είναι υπέροχα όταν κόβονται ενώ είναι στεγνά γιατί ο στιλίστας μπορεί να δει πού οι μπούκλες πέφτουν φυσικά.

Ο στυλίστας σας μπορεί να χρειαστεί να αμβλύνει τα μαλλιά σας με στρώματα ή ξυράφι για να δαμάσει την πληρότητα. Μπορεί επίσης να σκεφτείτε να ισιώσετε τα μαλλιά σας ή να εξημερώσετε τις μπούκλες σας σε κύματα με τη βοήθεια χαλαρωτικών και σίδερα.

06
από 32

Τα καλύτερα χτυπήματα για ένα στρογγυλό πρόσωπο

Katherine-McPhee-hairstyles.jpg

Η Katherine McPhee είναι ιδανική για το στρογγυλό σχήμα του προσώπου.
Lester Cohen για την Getty Images

Τα μαστίγια μπορούν να συμπληρώσουν τα θηλυκά, ευαίσθητα χαρακτηριστικά ενός στρογγυλού προσώπου. Το κλειδί είναι στην περικοπή. Το περιοδικό InStyle σας προτείνει να ζητήσετε ένα "γραφικό, καμπύλο σχήμα ... και να είστε βέβαιοι ότι τα κτυπήματα είναι παχιά".

Αυτά τα κτυπήματα ταιριάζουν τέλεια με την περιγραφή. Είναι μικρότερες στη μέση και μακρύτερες στις πλευρές.

07
από 32

Side-Bang Bangs

35 Flattering Hairstyles για στρογγυλά πρόσωπα

Emma Stone με μακριά μαλλιά (αριστερά) και κοντά μαλλιά (δεξιά).
Getty Images

Η Emma Stone έχει ένα φυσικά στρογγυλό πρόσωπο και εδώ εμφανίζεται σε δύο διαφορετικές χτενίσματα με ένα κοινό πράγμα: πλάγια σκούπισμα κτυπήματα. Τα κτυπήματα φέρνουν το μάτι πάνω και κάτω, δημιουργώντας την εμφάνιση γωνιών σε αυτό που είναι διαφορετικά ένα μαλακό, στρογγυλεμένο πρόσωπο.

Τα πλευρικά σαρωμένα κτυπήματα φαίνονται καλύτερα όταν χτυπάνε στο στήθος σε μια γυναίκα με στρογγυλό πρόσωπο. 

08
από 32

Μεγάλο με μεσαίο τμήμα

heidi-klum-hair-sept-2014.jpg

Getty

Η διαίρεση των μαλλιών σας στη μέση είναι μια εξαιρετική επιλογή για γυναίκες με στρογγυλά πρόσωπα. Αυτό επιτρέπει στα μαλλιά να πέφτουν σε μια κουρτίνα και στις δύο πλευρές του προσώπου και να τσακίζουν πραγματικά το πρόσωπο. Λειτουργεί καλύτερα αν τα μαλλιά σας είναι μακρύτερα από το πηγούνι σας.

Μεγάλες στρώσεις κόβονται με το συντομότερο στρώμα που χτυπά στη γνάθο βοηθά επίσης. Αυτό δίνει την ψευδαίσθηση των γωνιών, η οποία είναι καλή σε ένα στρογγυλό πρόσωπο.

Αυτό είναι επίσης ένα βλέμμα χαμηλής συντήρησης. Μπορεί να είναι ένα πλύσιμο-και-go στυλ για κάθε μέρα, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει πολλές ευκαιρίες styling για ειδικές εκδηλώσεις.

09
από 32

Side-Swept Bangs και μακριά μαλλιά

35 Flattering Hairstyles για στρογγυλά πρόσωπα

Kirsten Dunst.
Getty Images: R, Vittorio Zunino Celotto

Εάν έχετε ίσια μαλλιά και ένα στρογγυλό πρόσωπο, σκεφτείτε να προσθέσετε μακρά, πλευρικά σάρωσε κτυπήματα. Θα προσθέσουν γωνίες και μήκος στο στρογγυλό σχήμα σας. Όταν συνδυάζεται με ένα ωραίο μήκος, τα στρώματα που αρχίζουν κοντά στον ώμο, και τα όμορφα σημεία για να προσθέσετε ένταση, το βλέμμα είναι υπέροχο.

10
από 32

Va-Va-Va-Voom 'Do

35 Flattering Hairstyles για στρογγυλά πρόσωπα

Kate Upton.
Ο Δημήτριος Καμπούρης για την Getty Images

Εάν χρειάζεστε έμπνευση για μεγάλα χτενίσματα στρογγυλών προσώπων, η Kate Upton το φορούσε πιθανότατα. Είναι το τέλειο παράδειγμα αυτού του προσώπου και, δεδομένου ότι είναι μοντέλο, θα βρείτε πολλά διαφορετικά βλέμματα της.

Αυτό το ύφος είναι άλλο ένα μεγάλο για τα μακριά μαλλιά. Τα μαλλιά της είναι χαραγμένα και κουρασμένα, ώστε να είναι γεμάτα από σώμα πάνω στο κεφάλι της και να καταρρέουν πυκνά κάτω από την πλάτη της.

11
από 32

Μαλλιά ώμου-μήκους

Olivia Munn hairstyles

Olivia Munn δείχνει ένα μεγάλο hairstyle για ένα στρογγυλό πρόσωπο.
Frazer Harrison // Getty Images

Τα χτενίσματα με μήκος ώμου είναι παγκοσμίως κολακευτικά σε όλα τα σχήματα προσώπου. Αυτό το απλό στυλ φαίνεται υπέροχο σε ένα στρογγυλό πρόσωπο. Έχει κάποιο μήκος για να επιμηκύνει το πρόσωπο και τα κύματα της όψης του προσώπου αδυνατίζουν τα ζυγωματικά τόσο ελαφρώς.

12
από 32

Boho Chic Waves

35 Flattering Hairstyles για στρογγυλά πρόσωπα

Ηθοποιός Stef Dawson.
Getty: ο Paul Archuleta, ο Mike Pont, ο Ben Gabbe

Τα κυματιστά μαλλιά είναι πανέμορφα όταν φοριούνται πολύ. Προσφέρει επίσης πολλές ευκαιρίες να παίξετε με το στυλ σας. Μπορεί να μείνει μακρύ και φυσικό ή πλεγμένο και τυλιγμένο κομψά γύρω από το κεφάλι σας. Μπορείτε επίσης απλά να αφήσετε την πλεξούδα σας να κτυπά πάνω από τον ώμο σας με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο. Όλα αυτά είναι υπέροχα σε ένα στρογγυλό πρόσωπο και έχουν ένα είδος boho chic στυλ.

Μπορείτε επίσης να δείτε πώς η ηθοποιός Stef Dawson παίζει με τα κτυπήματα της. Μερικές φορές είναι παχιά και αμβλύ και άλλες φορές σκουπίζονται στο πλάι.

13
από 32

Ένα πανέμορφο πλεξούδα

mariamenounosbraid.png

WireImage για Getty Images

Πρόκειται για ένα πανέμορφο χτένισμα για στρογγυλό σχήμα προσώπου. Η Μαρία Μηνούνο φοράει τα χοντρά, χοντρά, μακριά μαλλιά της σε ένα πλεξούδα που τρέχει πάνω και πάνω από το κεφάλι της. Είναι μοντέρνο και πανέμορφο και προσθέτει όγκο στην κορυφή του κεφαλιού.

Τα πλεκτά δεν είναι μόνο για παιδιά. Μπορείτε να τα φορέσετε και στα 30 και 40 σας. Πολλές γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας είναι απολύτως πανέξυπνες με μια πλεξούδα επίσης.

14
από 32

Φορέστε τα μαλλιά σας σε ένα Updo

35 Flattering Hairstyles για στρογγυλά πρόσωπα

Kate Upton με στρογγυλό πρόσωπο.
Getty Images

Οι γυναίκες με στρογγυλά πρόσωπα μπορούν να φορούν updos σε επίσημα γεγονότα και αυτό το βλέμμα είναι μια μεγάλη επιλογή για ένα κλασικό updo. Σημειώστε πως το τράβηγμα των κτυπήματος ψηλά δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός επιμήκους προσώπου.

15
από 32

Προσθήκη Ύψους, Όχι Πλάτος

35 Flattering Hairstyles για στρογγυλά πρόσωπα

Kiersey Clemons.
Getty Images: Ο Jim Spellman

Με στρογγυλά πρόσωπα, μιλάμε πολύ για την επιμήκυνση του προσώπου. Ενώ μπορείτε να το κάνετε αυτό με μακριά μαλλιά, είναι επίσης δυνατό με τα κοντά μαλλιά. Το κλειδί είναι να ανεβεί και να μην βγει.

Πολλές γυναίκες από την Αφρική απολαμβάνουν τα φυσικά μαλλιά τους και μια εμφάνιση όπως αυτή είναι ιδανική για ένα στρογγυλό πρόσωπο. Ο όγκος προστίθεται στο επάνω μέρος και οι πλευρές κρατιούνται πολύ κοντά, έτσι έχει ένα φανταστικό σχήμα συνολικά.

16
από 32

Μια σέξι Pixie

Alicia Quarles hair

Η Alicia Quarles παρουσιάζει ένα μεγάλο hairstyle για ένα στρογγυλό πρόσωπο.
Larry Busacca // Getty Images

Δεν είναι όλα Pixie hairstyles θα φανεί μεγάλη σε σχήμα στρογγυλού προσώπου, αλλά αυτό λειτουργεί όμορφα επειδή προσθέτει ανελκυστήρα στην κορυφή του κεφαλιού, επιμηκύνοντας ένα στρογγυλό πρόσωπο. "Όλα αυτά τα μικρά κομμάτια βοηθούν να τονιστούν τα ζυγωματικά και τα μάτια · είναι σχεδόν σαν να χτίζετε στα ζυγωματικά με αυτή την περικοπή» λέει ο στυλίστας Τζίμι Παύλος Δελεάζω.

Θα παρατηρήσετε επίσης πώς τα κτυπήματα της σαρώνουν στην πλευρά και το μεγαλύτερο μήκος πλαισιώνει το πρόσωπό της. Και τα δύο αυτά στοιχεία προσθέτουν στο αδυνάτισμα της κοπής, γι 'αυτό και λειτουργεί τόσο καλά.

17
από 32

Gabrielle Union

35 Flattering Hairstyles για στρογγυλά πρόσωπα

Η ηθοποιός Gabrielle Union παρευρίσκεται στο The Paley Center For Media φιλοξενεί αφιέρωμα στα αφρικανικο-αμερικανικά επιτεύγματα στην τηλεόραση στην Cipriani Wall Street στις 13 Μαΐου 2015 στη Νέα Υόρκη.
(Φωτογραφία από Jim Spellman / WireImage)

Για ένα μεσοπρόθεσμο hairstyle με στρογγυλό πρόσωπο, αυτό είναι μια μεγάλη περικοπή για μαύρες γυναίκες. Τα μακρά στρώματα δίνουν τη διάστασή της και η κοφτερή κοπή φαίνεται όμορφη με χαλαρά ή φυσικά μαλλιά. Τα κύματα το μαλακώνουν και δημιουργούνται με το βαρέλι ενός σφυριού.

18
από 32

3 Μήνες, 5 Μήνες, Ένα Στρογγυλό Πρόσωπο

35 Flattering Hairstyles για στρογγυλά πρόσωπα

Elise Neal σε 3 χτενίσματα.
Getty: Ο David Livingston, ο David Livingston, η Rachel Murray

Αυτή είναι η Elise Neal που αγωνίζεται σε τρία διαφορετικά μήκη μαλλιών σε πέντε μήνες. Όλοι είναι κολακευμένοι στο στρογγυλό της πρόσωπο. Αυτό που είναι ωραίο για τα μαύρα μαλλιά και τα υφαντά είναι ότι μπορείτε να το αλλάξετε κάθε λίγους μήνες, εφόσον έχετε τα χρήματα. Τα υφαντά είναι ακριβά.

Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να αλλάξετε το βλέμμα σας αυτό συχνά, τα διάφορα βλέμματά της είναι βέβαιο ότι θα σας δώσουν έμπνευση για κάτι που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

19
από 32

Οι σύντομες περικοπές μπορεί να είναι δύσκολες

Τζίνιφερ Goodwin hairstyle

Η ηθοποιός Ginnifer Goodwin παρουσιάζει ένα μεγάλο hairstyle για ένα στρογγυλό πρόσωπο.
Getty Images που άφησε ο Michael Buckner, από τον Frederick M. Brown

Οι σύντομες περικοπές είναι δύσκολες σε στρογγυλά πρόσωπα, επειδή πολλοί προσθέτουν πλάτος στις πλευρές του προσώπου-ένα όχι-όχι για στρογγυλά πρόσωπα. Θα το βρείτε καλύτερο για να αποφύγετε τα γνάθου, ειδικά αν και είστε ευλογημένοι με ένα μικρό λαιμό. Οποιαδήποτε αμβλεία κόψιμο στο πηγούνι θα τονώσει την στρογγυλάτη.

Εάν επιλέγετε κοντό τρίχωμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε κόψει τα στρώματα και αποφύγετε τα κοντό τρίχωμα που πέφτει στο πλάι. Τα μεγαλύτερα κτυπήματα σε αυτό το κοφτερό κομμάτι προσθέτουν ορισμό στα υπέροχα χαρακτηριστικά του Ginnifer Goodwin.

Μερικά προϊόντα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το στυλ σας επίσης. Κάτι σαν το Bumble και το Bumble Pouring Spray μπορεί να προσθέσει όγκο, όπως μπορεί και ένα σπρέι υφής όπως το Big Sexy Hair Flip It Over. Μια γέλη styling θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τα flyaways κάτω και κρατήστε τα μαλλιά σας στη θέση τους. Ο Philip B κάνει ένα που συνιστάται ιδιαίτερα.

Ίσως θελήσετε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια ωμοπλάτη. Με στυλ περιοδικό που ονομάζεται Bumble και Bumble Sumotech το καλύτερο pomade στην αγορά. Κρατάει τα μαλλιά στη θέση του χωρίς να το κάνει κολλώδες ή άκαμπτο.

20
από 32

Μια μεγάλη Pixie

michelle-williams-pixie.png

Michelle Williams Pixie κούρεμα.
Chelsea Lauren (l) και Frazer Harrison (r) για την Getty Images

Το pixie τυπικά δεν κολακεύει ένα στρογγυλό πρόσωπο. Εάν μπορείτε να επιμηκύνετε το πρόσωπό σας φορώντας βραχυπρόθεσμα χτυπήματα που κολλάνε ή αναπτύσσονται σε ένα πλαϊνό σκούπισμα, τότε το pixie μπορεί να είναι πανέμορφο. Αυτό το συγκεκριμένο pixie προσθέτει επίσης στρώματα στην κορυφή για να δώσει το λεπτότερο τρίχας επιπλέον όγκο.

21
από 32

Ένα παλαιότερο Edgy Pixie

Κρισ Jenner

Kris Jenner.
Εικόνες Google

Το Pixie λειτουργεί με σχεδόν όλες τις υφές των μαλλιών και φαίνεται υπέροχο σε γυναίκες όλων των ηλικιών.

Το κλειδί για μια μεγάλη pixie είναι να πάρει μερικές γωνίες κοπεί σε αυτό. Μερικά pixies που πέφτουν στο επίπεδο στο κεφάλι μπορεί να μοιάζουν με κράνος. Θα θελήσετε επίσης να προσθέσετε όγκο με ογκώδεις μους και σπρέι και βεβαιωθείτε ότι ο στυλίστας σας κόβει σε μακριές κτυπήματα που μπορείτε να σκουπίσετε στην πλευρά. 

Πριν μεταβείτε στο pixie, αναρωτηθείτε:

  • Ποια είναι η προσωπικότητά σου; Σας αρέσει η προσοχή; Εάν είστε το είδος που κρύβεται πίσω από τα μαλλιά της ή μισεί την προσοχή, σκεφτείτε δύο φορές πριν χτυπήσει το σαλόνι.
  • Είστε έτοιμοι για μια μεγάλη αλλαγή; Εάν μισείτε το Pixie σας, μπορεί να χρειαστούν μήνες ή και χρόνια για να αναπτυχθείτε πίσω, γι 'αυτό κρατήστε αυτό το μυαλό προτού να πάρετε το κοτσάνι.
  • Θυμάστε τις επισκέψεις στο σαλόνι; Εάν σας μισεί να πάτε στο σαλόνι, ένα Pixie ίσως να μην είναι για σας. Είναι μία από τις πιο υψηλές περικοπές συντήρησης. Θα χρειαστείτε ένα εξάρτημα κάθε τέσσερις έως έξι εβδομάδες για να κρατήσετε τα μαλλιά σας φρέσκα.
22
από 32

Στρογγυλά πρόσωπα ηλικία καλά

35 Flattering Hairstyles για στρογγυλά πρόσωπα

Angela Rippon σε γκρίζα μαλλιά και χρωματισμένα μαλλιά.
Getty Images

Πολλές γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας φορούν μικρά μαλλιά. Αλλά αν έχετε ένα στρογγυλό πρόσωπο, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα χτένισμα που σας κολακεύει. Μεγάλος όγκος στην κορυφή μπορεί πραγματικά να φέρει νέα ζωή σε μια συντομότερη περικοπή.

Ένα μεγάλο γεγονός για το να έχεις ένα στρογγυλό πρόσωπο είναι ότι οι γυναίκες που μοιράζονται το σχήμα του προσώπου τείνουν να γερνούν καλά, σύμφωνα με τον πλαστικό χειρούργο Δρ Tony Youn στο MSNBC. «Οι γυναίκες με στρογγυλεμένα πρόσωπα είναι συνήθως πολύ πιο αργά για να δείξουν την ηλικία τους από τις γυναίκες με μακρύτερα πρόσωπα, καθώς τείνουν να διατηρούν την πληρότητα και την απαλότητα της νεολαίας».

23
από 32

Πηγαίνοντας με το στυλ

Cameron Diaz hairstyles

Ο Cameron Diaz παρουσιάζει ένα μεγάλο hairstyle για ένα στρογγυλό πρόσωπο.
Tim Whitby // Getty Images

Ο Cameron Diaz αποτελεί απόδειξη ότι οι κανόνες πρέπει να σπάσουν. Συνήθως, τα bobs και οι κοντές κοπές, γενικά, δεν φαίνονται καλά σε στρογγυλά σχήματα, αλλά αυτό το συγκεκριμένο bob φαίνεται φανταστικό στο φυσικά στρογγυλό πρόσωπο. Τα πλάγια σαρωμένα κτυπήματα προσθέτουν γωνίες στο κομμωτήριό της και τα μαλλιά της είναι πολύ ίσια, ώστε να μην προσθέτουν πλάτος στις πλευρές του κεφαλιού της.

Το σύντομο δεν είναι για τους αμυδρά της καρδιάς. Diaz αποκάλυψε στις αρχές του 2012 στο Jay Leno δείχνουν ότι δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος με το μικρό bob όταν την πήρε για πρώτη φορά. Αποδεικνύει ότι ήταν πολύ μικρότερη από ό, τι περίμενε.

"Μόλις έσκαψα στα δάκρυα και άρχισα να κλαίνε, και ένιωσα τόσο ευάλωτα", είπε ο Diaz στον Leno. Προφανώς, ο Ντίαζ ήταν τόσο αναστατωμένος, φώναξε, που έκανε την κλασσική της κλαίνε. "Τελικά έγραψα λίγα emails μετά, τις επόμενες μέρες, τη διαβεβαίωσε ότι δεν θα την σκοτώσω", δήλωσε ο Diaz.

Η Diaz φόρεσε τα μαλλιά της για περίπου ένα χρόνο πριν αρχίσει να μεγαλώνει.

24
από 32

Τραβήξτε ένα Bob

35 Flattering Hairstyles για στρογγυλά πρόσωπα

Kirsten Dunst έχει ένα στρογγυλό πρόσωπο, αλλά δεν θα ήξερε αν από την εικόνα προς τα δεξιά.
Εικόνες: αριστερά από τον Jason Kempin, δεξιά από τον Andrew H. Walker / Getty Images

Kirsten Dunst έχει ένα φυσικά στρογγυλό πρόσωπο και τα δύο αυτά hairstyles δουλεύουν καλά πάνω της. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μήκος είναι λίγο πιο ελκυστικό, διότι παρατείνει το πρόσωπό της.

Μπορείτε να ξεφύγετε με ένα κομμάτι και να το ακούσετε πολύ. Βεβαιωθείτε ότι το bob χτυπά τουλάχιστον δυο εκατοστά κάτω από το πηγούνι και ότι είναι στυλ ασαφής. 

25
από 32

Ένα κλασικό μακρύ Bob

35 Flattering Hairstyles για στρογγυλά πρόσωπα

Sunny Mabrey.
Tibrina Hobson για την Getty

Το μακρύ bob (aka "lob") είναι το ιδανικό μήκος για στρογγυλά πρόσωπα. Συνήθως κόβεται μία ίντσα ή δύο φορές περισσότερο από τη σιαγόνα και κολακεύει ένα στρογγυλό πρόσωπο λόγω του μήκους. Λειτουργεί επίσης σε όλες τις υφές των μαλλιών, από ευθείες και λεπτές σε κυματιστές και παχιές.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο κούρεμα επίσης. Μπορείτε να το φορέσετε ίσια και επίπεδη σιδερώστρα και είναι ιδανικό για τα κορίτσια πλυσίματος και ξεκούρασης επειδή ο αέρας στεγνώνει καλά. Αν δεν έχετε φυσικά κύματα, μπορείτε να τα δημιουργήσετε με ένα σίδερο. 

Για μια πιο σύγχρονη bob, βεβαιωθείτε ότι το πίσω μέρος της τομής είναι μικρότερο από το μπροστινό μέρος και ότι τα άκρα έχουν υφή και είναι σφύριγμα. Η υφή και η γωνία προσθέτουν ενδιαφέρον για το τι μπορεί να είναι αλλιώς βαρετό στυλ.

26
από 32

Το Long Bob της Carla Zampatti είναι τέλειο στο στρογγυλό της πρόσωπο

35 Flattering Hairstyles για στρογγυλά πρόσωπα

Κάρλα Ζαμπάτι.
Getty Images

Αυτό το μακρύ bob στην σχεδιάστρια μόδας Carla Zampatti αψηφά την ηλικία. Τα μαλλιά του Zampatti είναι παχιά, έχουν όμορφη λάμψη και χρώμα και είναι πολύ κολακευτικά στο στρογγυλό του πρόσωπο.

Τα πλευρικά σπασμένα κτυπήματα προσθέτουν γωνίες και μαλακώνουν τα χαρακτηριστικά και δεν έχουν πάρα πολύ σώμα. Αυτό το μήκος επίσης τονίζει το μακρύ λαιμό της με κομψότητα. Αν έχετε μικρότερο λαιμό, προσπαθήστε να μην αφήσετε το bob να χτυπήσει δεξιά στη σιαγόνα σας. Πηγαίνετε λίγο περισσότερο ή λιγότερο.

27
από 32

Μπορείτε να φορέσετε ένα κλασικό βαρίδι

Κομψός woman in Japan

Φωτογραφία από Alfie Goodrich / Getty Images

Αν έχετε τα σωστά χαρακτηριστικά, μπορείτε να φορέσετε ένα κλασσικό bob. Αυτός λειτουργεί πολύ καλά σε ένα στρογγυλό ασιατικό πρόσωπο επειδή έχει τέτοια λεπτή χαρακτηριστικά, εξαιρετικά κομψά μαλλιά, και ένα υπέροχο τόνο δέρματος που έρχεται σε αντίθεση με τα πιο σκούρα μαλλιά της. Παραβιάζει τους κανόνες, αλλά είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να το κάνετε.

28
από 32

Το Shag

35 Flattering Hairstyles για στρογγυλά πρόσωπα

Μάντι Μουρ σε ένα σαλιγκάρι.
Frazer Harrison για την Getty Images

Πέρα από το bob, μπορείτε επίσης να πάτε με την περικοπή shag εάν πέσει κάτω από το πηγούνι σας. "Ένα στρογγυλό πρόσωπο φαίνεται πραγματικά καλό με μια ανώμαλη περικοπή, που σημαίνει ένα μείγμα από μήκη", λέει ο hairstylist Chris McMillan Δελεάζω.

29
από 32

Φροντίστε τα δαχτυλίδια σας

35 Flattering Hairstyles για στρογγυλά πρόσωπα

Ηθοποιός Keri Russell στην πρεμιέρα της Disney 'Bedtime Stories' 18 Δεκεμβρίου 2008.
Φωτογραφία από τον Michael Buckner / Getty Images

Εάν έχετε ένα στρογγυλό πρόσωπο και σγουρά μαλλιά, είναι καλύτερο να μην κόψετε το μήκος των μαλλιών σας, γιατί αυξάνει τη στρογγυλάτη. Αυτή η περικοπή είναι αρκετά μεγάλη, αλλά θα φαινόταν ακόμα καλύτερα σε ένα στρογγυλό πρόσωπο, αν αφέθηκε να αναπτυχθεί μερικές ίντσες.

Οι μπούκλες του Κέρι Ράσελ έχουν εξημερωθεί εδώ, τα φυσικά μαλλιά της είναι πολύ πιο μαλακά. Εάν έχετε ένα στρογγυλό πρόσωπο, μπορείτε να γοητεύσετε τις μπούκλες σας περιτυλίγοντας τα μαλλιά σας γύρω από έναν μεγάλο κύλινδρο. Αυτό δημιουργεί μεγαλύτερες μπούκλες, παρά τις μικρές σπείρες.

30
από 32

Ένα Punk Cut

Kelly Osbourne

Η κίτρινη μωσαϊκό μοβ του Kelly Osbourne.
MovieMagic και WireImage για Getty Images

Το λιλά ομπάππουρ ήταν μια διασκεδαστική ματιά στον Kelly Osbourne. Η περικοπή είναι απίστευτα δραματική και προσοχή, αλλά μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπους. Λειτουργεί όμορφα με το στρογγυλό πρόσωπο του Osbourne, επειδή προσθέτει έναν τόνο όγκου στην κορυφή του κεφαλιού της. 

Έτσι ποιος μπορεί να ξεφύγει με ένα punk κοπεί; Το κλειδί εδώ έγκειται στην προσωπικότητα και την υφή των μαλλιών σας. Πρέπει να έχετε λίγο άκρη στο φόρεμά σας και την προσωπικότητά σας για να τραβήξετε μια funky περικοπή.

Όσον αφορά την υφή των μαλλιών, εάν δείτε μια περικοπή που σας αρέσει, σκεφτείτε εάν η υφή των μαλλιών σας μπορεί να το χειριστεί. Τα ωραία μαλλιά θα πέσουν επίπεδη χωρίς κάποια προϊόντα και τα σγουρά μαλλιά θα καπνιστούν αν είναι κομμένα πολύ ευθεία. Συμβουλευτείτε έναν στυλίστα προτού δεσμευθείτε για μια funky περικοπή.

31
από 32

Funky κύματα

Funky waves

Εικόνες Google

Αγκαλιάζοντας την υφή των μαλλιών σας είναι σημαντική. Διαφορετικά, θα είστε σκλάβος στα εργαλεία στυλ ενώ προσπαθείτε να πάρετε το αντίθετο από αυτό που έχετε φυσικά. Αυτή η φανταστική, έντονη περικοπή στη Betty Who, αυστραλιανή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, είναι ιδανική για γυναίκες με μαλλιά που έχουν φυσικό κύμα σε αυτό και την προσωπικότητα για να πάει μαζί της.

32
από 32

Ένα κλασικό στρογγυλό πρόσωπο

35 Flattering Hairstyles για στρογγυλά πρόσωπα

Σαρλίζ Θερόν.
Getty: ο Μάικ Μαρσλάν, ο Στιβ Γκράνιτζ, ο Τζέισον Μέριτ

Η επιλογή ενός hairstyle για το στρογγυλό πρόσωπο σας μπορεί να είναι μια πρόκληση. Ωστόσο, όπως έχουμε δει, έχετε πολλά υπέροχα βλέμματα για να διαλέξετε. 

Για λίγο περισσότερη έμπνευση, υπάρχουν τρεις κολακευτικές περικοπές στο Charlize Theron, που έχει ένα φυσικά στρογγυλό μωρό πρόσωπο. Ποτέ δεν θα το γνωρίζετε επειδή επιλέγει κολακευτικά κομμάτια που επιμηκύνουν το πρόσωπό της. Αλλά όταν φοράει τα μαλλιά της σε ένα κουλούρι ή αλογοουράδα, μπορείτε να δείτε ότι το πρόσωπό της είναι στρογγυλό.

1

About

Check Also

Καλύτερες αγορές φαρμάκων: Προϊόντα για τα μαλλιά

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε όλα τα προϊόντα σας από ένα σαλόνι για να φανείτε άψογα. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − 67 =