Home / Hairstyles / 16 μικρές και κολακευτικές αποκοπές για ένα στρογγυλό πρόσωπο

16 μικρές και κολακευτικές αποκοπές για ένα στρογγυλό πρόσωπο

Τζένιφερ Lawrence with short hair

Τζένιφερ Λόρενς.
Εικόνες Getty: Mike Marsland και Stuart C. Wilson

Πολύ συχνά, θα ακούτε συμβουλές ομορφιάς που λένε ότι οι γυναίκες με στρογγυλά πρόσωπα δεν πρέπει να φορούν τα μαλλιά τους σύντομα. Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια. Μπορείτε να φορέσετε κοντές τρίχες ανεξάρτητα από το σχήμα του προσώπου σας, απλά θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει το σωστό κούρεμα.

Τα πιο κολακευτικά χτενίσματα για σχήματα στρογγυλού προσώπου είναι αυτά που λειτουργούν με την υφή των μαλλιών σας, ενώ παράλληλα σας δίνουν την εμφάνιση ενός πιο οβάλ σχήματος προσώπου. Αυτό μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σύντομο χρονικό διάστημα, είτε είναι pixie είτε bob.

Το κλειδί είναι να βρείτε στοιχεία στο στυλ που λεπτό και επιμηκύνει το πρόσωπό σας. Αυτό μπορεί να γίνει με τις γωνίες των πλευρικά σάρωσαν κτυπήματα, χωρίζοντας ένα bob κάτω στη μέση για να δημιουργήσετε μια κουρτίνα αδυνατίσματος μαλλιών, ή με την προσθήκη όγκου στα σωστά σημεία.

02
από 16

Πανέμορφες επιλογές για στρογγυλά πρόσωπα

Μιράντα Richardson

Μιράντα Ρίτσαρντσον.
Getty Images: Ο Tim P. Whitby και ο Jason Kempin

Σε καμία περίπτωση δεν έχει μια στρογγυλή όψη να περιορίσει τα σύντομα hairstyles που μπορείτε να φορέσετε. Είτε πρόκειται για ένα pixie με πολλά μακρά στρώματα είτε σγουράκι bob-length bob, πολλές από τις πιο καυτές τάσεις των μαλλιών σήμερα μπορεί να φαίνονται υπέροχα σε σας.

Κατά την επιλογή της επόμενης περικοπής σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να εξετάσετε.

  • Συνήθως, οι καλύτερες περικοπές σας είναι τουλάχιστον μερικές εκατοστά κάτω από το πηγούνι και περισσότερο. Υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτό, ωστόσο, έτσι δεν είναι ένας σκληρός και γρήγορος κανόνας.
  • Πολλές σύντομες περικοπές προσθέτουν πλάτος στις πλευρές του προσώπου. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ένταση στο ελάχιστο κατά μήκος των πλευρών και να την προσθέσετε στην κορυφή του κεφαλιού σας ή να παραμείνετε περισσότερο.
  • Συνήθως θέλετε να αποφύγετε τα μαχαίρια, ειδικά εάν έχετε ένα μικρό λαιμό. Οποιαδήποτε αμβλεία κόψιμο στο πηγούνι θα τονώσει την στρογγυλότητα, οπότε θα είναι ιδανικό για λίγο περισσότερο χρόνο.
  • Τα απαλά κύματα εκτρέπουν την στρογγυλότητα του προσώπου επίσης, έτσι μπορείτε να θελήσετε να παίξετε τα φυσικά σας κύματα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με το τρίψιμο των μαλλιών σας καθώς στεγνώνει. Εάν θέλετε να το ενισχύσετε, τυλίξτε τα μαλλιά σας γύρω από το βαρέλι ενός μεγάλου σίδερου.
03
από 16

Η σύγχρονη Pixie

Kaley Cuoco-Sweeting

Kaley Cuoco-Sweeting.
Jeff Vespa για Getty Images

Pixies είναι τα συντομότερα hairstyles. Είναι πολύ ευπροσάρμοστο και κατάλληλο για τις περισσότερες γυναίκες, ανεξάρτητα από την υφή των μαλλιών, τη μορφή του σώματος και την προσωπικότητά τους. Αυτό το στυλ είναι παραδοσιακά μικρής διάρκειας, αλλά το μοντέρνο pixie τείνει να είναι ασταθές και υφασμένο με μακρύτερα κτυπήματα που σας δίνουν έναν τόνο επιλογών styling.

Το Pixie είναι μια καλή περικοπή για γυναίκες με στρογγυλά πρόσωπα, επίσης. Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε μερικές μεγάλες κτυπήματα που έχουν σχεδιαστεί προς τα εμπρός ή προς τα πάνω για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση του μήκους.

04
από 16

Pixies για όλες τις ηλικίες

florence henderson short blonde hair

Φλωρεντία Χέντερσον.
Getty: ο Steve Granitz (l) και ο Jon Kopaloff (r)

Το pixie λειτουργεί καλύτερα στις γυναίκες με παχιά, φυσικά κυματιστά μαλλιά. Φαίνεται καλά και σε ίσια μαλλιά, εφ 'όσον δεν είναι πολύ ωραία. Αν έχετε ωραία μαλλιά και θέλετε ένα pixie, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε περισσότερο προϊόν styling για να προσθέσετε σώμα.

Η ομορφιά του pixie είναι ότι αντιστέκεται στην ηλικία. Είναι ένα στυλ που λειτουργεί σε γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας και είναι πολύ δημοφιλές για τις γυναίκες άνω των 50. Το μόνο που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι θα πρέπει να το κόψετε κάθε τέσσερις έως έξι εβδομάδες για να το κρατήσετε υπέροχο.

05
από 16

Ένα Hot Pixie

148454238.jpg

Alicia Quarles.
Larry Busacca // Getty Images

Τα pixies είναι μια υπέροχη επιλογή για μαύρα μαλλιά επίσης. Αν έχετε ίσια μαλλιά, τα στρώματα που περικλείει ο στυλίστας σας μπορούν πραγματικά να επιδείξουν το πρόσωπό σας και την προσωπικότητά σας. Αυτό είναι υπέροχο επειδή δεν είναι υπερβολικά στυλ, έτσι ώστε να πάρετε ακόμα υπαινιγμούς των φυσικών μαλλιών.

06
από 16

Σύντομη και λοξή

Tai Beauchamp

Tai Beauchamp.
Araya Diaz για την Getty Images

Εάν σκέφτεστε να πάτε πραγματικά σύντομη, το pixie μπορεί ακόμα να λειτουργήσει με ένα στρογγυλό πρόσωπο. Το μυστικό εδώ είναι να προσθέσετε όγκο στην κορυφή. Θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται μακρύτερο και, έχοντας σχεδόν καθόλου μαλλιά στην πλευρά, το πρόσωπό σας φαίνεται να έχει περισσότερο ωοειδές σχήμα

Ο ευκολότερος τρόπος για να προσθέσετε ένταση σε pixie είναι να έχετε τον στιλίστα σας να κόψει πολλά ασταθή στρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε να το διαμορφώσετε σε αιχμές ή να το βγάλετε. Είτε μπορεί να σας δώσει ένα ωραίο όγκο με τα σωστά προϊόντα styling.

07
από 16

Κομψή, σέξι μπούκλες

Screenshot-2014-12-18-23.15.44.png

Τόνι Μπράξτον.
Paras Griffin για Getty Images

Σύμφωνα με τα βιβλία κανόνων ομορφιάς, αυτό το στυλ δεν πρέπει να λειτουργεί σε ένα στρογγυλό πρόσωπο. Είναι ένα που αποδεικνύει ότι οι κανόνες πρέπει να σπάσουν γιατί είναι απολύτως εκπληκτικό.

Η μπούκλα προσθέτει όγκο στην κορυφή και, επειδή το μέτωπο είναι γυμνό και η πλευρά είναι πολύ περικομμένη, το πρόσωπό της φαίνεται μακρύ και κομψό. Ένας μακρύς, κομψός λαιμός βοηθά εξίσου καλά.

08
από 16

Το Αποχαιρετισμένο Hairstyle

Screenshot-2014-12-18-22.51.28.png

Mary J Blige.
Frazer Harrison για την Getty

Τα αποκομμένα κομμάτια, στα οποία η πλάτη είναι πολύ μικρότερη από την μπροστινή πλευρά, είναι ιδανικά για στρογγυλά πρόσωπα. Ένα στυλ σαν αυτό προσθέτει διάσταση και ενδιαφέρον, σχεδόν σαν μια κουρτίνα που αδυνατίζει αμέσως στην περιοχή των μάγουλων. 

Αυτό που πραγματικά κάνει αυτό το κομμένο έργο είναι τα κομψά κτυπήματα που σαρώνουν προς τη μία πλευρά ενώ η άλλη πλευρά είναι πολύ κομμένη. Είναι κομψό από κάθε γωνία και μπορεί να λειτουργήσει με το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας ή ένα τολμηρό. Οι αφροαμερικάνικες γυναίκες μπορούν να προσθέσουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφήνοντας ένα κομμάτι από το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας να κρυφοκοιτάζουν κάτω από τα στρώματα.

09
από 16

Μια σέξι κοπή

Evan Rachel Wood's short hair

Evan Rachel Wood.
Getty Images: Ο Jon Kopaloff (l) και ο Gregg DeGuire (r)

Με ένα στρογγυλό πρόσωπο, δεν μπορείτε πραγματικά να πάει στραβά με μακριά κτυπήματα στη μία πλευρά. Αφήστε τους σχεδόν όσο το μήκος της τρίχας σας και η εμφάνιση μπορεί να είναι απολύτως εκπληκτική. Αυτός έφυγε από την αντίθετη πλευρά λίγο μακρύς, έτσι προσφέρει περισσότερες δυνατότητες στυλ. Τραβήξτε το έξω από το πίσω μέρος του αυτιού και έχετε ένα πανέμορφο μικρό bob.

10
από 16

Σύντομη και Σγουρή

Camren Bicondova

Camren Bicondova.
Cindy Ord για Getty Images

Ένας άλλος κανόνας που πρέπει να σπάσει είναι αυτός που λέει ότι τα σγουρά μαλλιά δεν πρέπει να κοπούν. Με τη σωστή περικοπή, όπως αυτό το σούπερ σύντομο bob, μπορεί να είναι αξιολάτρευτο και σέξι ταυτόχρονα. Για να το τραβήξετε, θα χρειαστείτε πολλά στρώματα για να μειώσετε την ένταση. Επίσης, βοηθάει όταν το bob κόβεται πάνω από το πηγούνι επειδή τονίζει την γνάθο.

Αν επιλέξετε να κόψετε τις μπούκλες σας τόσο σύντομα, ετοιμαστείτε να κάνετε κάποια εργασία για να το διαμορφώσετε. Θα θελήσετε να πάρετε μερικές συμβουλές από τον στιλίστα σας για να εξημερώσετε αδιάκριτα μπούκλες και να είστε έτοιμοι να παρατηρήσετε την αναπήδησή σας.

11
από 16

Πάχος και υπέροχη

Κάρεν Gillan

Karen Gillan.
Getty Images: Ο Stuart C. Wilson (l) και ο Ray Tamarra (r)

Τα παχιά μαλλιά προσφέρουν πολλές δυνατότητες, ακόμα κι αν το κόψετε σύντομα. Αυτό που προσφέρει είναι ο ατελείωτος όγκος και, με κάποιο φυσικό κύμα, μπορείτε να απολαύσετε το styling με διάφορους τρόπους. Είτε θέλετε να πάτε με μια πιο κλασική upsweep ή με μια τολμηρή, μοντέρνα εμφάνιση, μπορείτε να το τραβήξετε με μακριά στρώματα.

12
από 16

Το κομμωτήριο Shag

βραχυχρόνιο-μήκος-shag-hairstyle.jpg

Τα hairstyles Shag είναι μια μεγάλη τάση για κάθε γυναίκα που δεν θέλει να πάει πολύ σύντομη. Αυτός είναι πολύ μικρότερος από τους περισσότερους και κόβει λίγα εκατοστά από το τυπικό μακρύ μήκος bob. Έχει επίσης υπέροχη διάσταση, με μεγάλα στρώματα συσσωρευμένα ψηλά και ασταθή άκρα που έχουν πολύ μικρότερη πλάτη.

13
από 16

Break-The-Κανόνες Bob

ΕΝΑ guest, detail, is seen wearing a thrift-store jacket during the Mercedes Benz Fashion Week TOKYO 2015 A/W at Shibuya Hikarie on March 20, 2015 in Tokyo, Japan

Φωτογραφία από Alfie Goodrich / Getty Images

Συνήθως, δεν θα συνιστούσατε να φορέσετε ένα μαχαίρι με το μήκος του πηγούνιου όταν έχετε ένα στρογγυλό πρόσωπο. Ωστόσο, είναι πολύ κολακευτικό, ειδικά για τις γυναίκες της Ασίας.

Δεδομένου ότι είναι ένα κομψότερο bob με μικρό όγκο κατά μήκος των πλευρών, υποβιβάζει την στρογγυλότητα του προσώπου. Τα παχιά κτυπήματα προσδίδουν στο κέφι της όψης του προσώπου, επιτρέποντας την προσοχή σας να τραβηχτεί κατευθείαν στα ευαίσθητα χαρακτηριστικά της.

14
από 16

Ένα κλασικό κομμωτήριο Bob

Μάουρα West

Maura West.
Getty Images: Ο Tommaso Boddi και ο JB Lacroix

Με λεπτές τρίχες που δεν έχουν πολύ όγκο, το κλασικό bob είναι υπέροχο. Όλα τα μαλλιά κόβονται σε ένα μήκος, αν και αυτό είναι καλύτερο ακριβώς κάτω από το αυτί και πάνω από το πηγούνι.

Αυτό είναι ένα στυλ που μπορείτε να αλλάξετε μόνο με την αλλαγή του μέρους σας. Τοποθετήστε το στο πλάι και αφήστε μερικά από αυτά να κουρτίσουν το μέτωπό σας ή να τα χωρίσετε στη μέση για ένα πλαίσιο αδυνατίσματος στο πρόσωπο. Φαίνεται επίσης υπέροχο αν προτιμάτε το πιο casual mussey style και μπορεί να είναι πολύ ωραίο με φυσικά κύματα.

15
από 16

Οι μακρινοί Bobs

taraji-henson-long-bob.jpg

Taraji P. Henson.
Alberto E. Rodriguez για την Getty

Για ένα στρογγυλό πρόσωπο, το μακρύ bob είναι μια εξαιρετική επιλογή. Δεν είναι ούτε πολύ μακρύς ούτε πολύ μικρός και το μήκος σας δίνει κάποια μαλλιά για να παίξετε με διαφορετικά στυλ.

Προσπαθήστε να κρατήσετε το bob κάτω από το πηγούνι σας και σχεδόν στους ώμους σας. Συνδέστε το με πλευρικά σπασμένα κτυπήματα, τα οποία δημιουργούν γωνίες σε ένα στρογγυλό πρόσωπο και είστε σίγουροι ότι θα φανείτε υπέροχα.

16
από 16

Ο αποφοίτων Bob

Γιολάντα Foster

Γιολάντα Φόστερ.
Frederick M. Brown για Getty Images

Η βαθμολογημένη bob είναι μια άλλη μεγάλη επιλογή. Διατηρεί το μήκος κάτω από το πηγούνι αλλά κόβει το πίσω μέρος λίγο πιο σύντομο. Αυτό προσθέτει διάσταση και κίνηση προς τα μαλλιά.

Bobs αυτού του μήκους μπορεί να λειτουργήσει για οποιαδήποτε υφή των μαλλιών επίσης. Φαίνεται εξίσου όμορφο με ίσια μαλλιά όπως και με τα φυσικά κύματα.

1

About

Check Also

8 Συμβουλές για την αγκαλιά σας σγουρά μαλλιά σας

Φυσικά σγουρά μαλλιά σημαίνει ότι έχετε υποστεί πιθανώς μέσα από τις ζαφείρες ημέρες και μερικές …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 64 =