Home / Грижа за кожата / Има ли кокосово масло Cure кератоза Пиларис?

Има ли кокосово масло Cure кератоза Пиларис?

Има ли кокосово масло Cure кератоза Пиларис?

Когато мислите за кокосово масло, най-вероятно мислите за готвене или за хора, които не са получили бележката, че тенът е лош за тяхното здраве. Но страдащите от кератозис пиларис (очарователно известни като "пилешка кожа") имат друга причина да погледнат в този напълно естествен супер евтин органичен продукт на чудеса.

Просто казано, това е един от най-евтините, най-ефективните продукти, които някога съм изпробвал за тези малки гърбици на гърба на ръцете ми.

И докато тя няма да работи за хора, които търсят безлесни средства за защита, това е чудесна алтернатива на slathering на алфа хидрокси киселина. И това е добра новина, когато плажният сезон се търкаля наоколо, защото недостатъкът на алфа хидроксидите е, че те карат да горят по-лесно.

 

Дали кокосовото масло работи върху кератозис пиларис?

Като чар! В рамките на три седмици от ежедневното използване на кокосово масло, ръцете ми бяха почти изчезнали.

Това е малко по-малко ефективно от другия ми любим продукт, Lac-Hydrin 5, за намаляване на зачервяването, но открих по-лесно на кожата ми в дългосрочен план. И както споменахме по-рано, вероятно е по-добре да дойдете през лятото, стига да го прилагате вечер след душ и да покриете с добро слънце през деня. (С други думи, не слагайте масло, прескачайте слънцезащитни продукти и излизайте навън и правете слънчеви бани. Ще съжалявате за това.)

 

Текстура, усещане и мирис

Това е мястото, където този продукт губи звезда. Това е въпрос на лични предпочитания, разбира се, но не мога да издържам на миризмата на кокос или усещането за супер маслени продукти.

Ако сте като мен в това отношение, ще бъдете раздразнени няколко минути след като го приложите. За щастие обаче нито миризмата на прясно изпечен макарон, нито масленото усещане се задържат дълго след прилагане.

1

И в посока нагоре, ако обичате кокосов орех, ще бъдете супер щастливи за тези 15 минути.

Чудак.

 

Лесна употреба

При по-студено време, бъдете готови да затоплите маслото в ръцете си за минута преди да ги приложите. Тя се втвърдява до твърдост, докато не се нагрее, но няма нужда да се стопява това в микровълновата печка или нещо подобно. Обикновената топлина на тялото ще върне това в течна форма за секунди.

Намерих, че е най-добре да използвам маслото след душ. Обикновено бих омазнявал, изваждам парче твърдо кокосово масло и го затоплям в ръцете си за няколко секунди. Тогава ще кандидатствам по същия начин като овлажнител.

Единственият удар беше, че след това трябваше да стоя още много, без да се докосвам до някое от дрехите си за няколко минути, докато нефтът се потапя. Може да откриете, че искате да приложите това и след това да изплакнете, Не трябва да преследваш банята си за известно време, след като я приложиш.

 

Бъдете бавно

Това е абсолютната най-добра част от този продукт: На около 8 долара за буркан от 16 унции плащате около два долара за унция. Аз ви се против да ме намерите по-евтин продукт, който работи добре!

Цена: $ 8 или по-малко, въпреки че има огромни вани от кокосово масло, което може да ви спести още повече пари.

 

Струва ли си?

Въпреки аромата и неудобството, аз напълно препоръчвам това да се използва кокос, за да се помогне за лечение на кератоза pilaris.

Лесно е да се намери, евтино да се купи и всъщност работи. Освен това има нещо много удовлетворяващо за закупуването по същество на хранителни продукти и използването им като продукт за красота. Вие чувствате, че сте играли на системата.

Единственото ми предупреждение е, че хората, които страдат от кератоза пиларис по лицата си, може да искат да разследват друга възможност, за предпочитане с помощта на дерматолог. Никога не бих препоръчал на всеки, който има проблеми с кожата, да нанася масло върху лицата си. Посъветвайте се с Вашия лекар за препоръка.

1

About

Check Also

Грижа за кожата около очите

Кожата около очите ни е деликатна и има няколко конкретни проблема, които се срещат само …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 27 = 28