Home / Грижа за кожата / 8-те най-добри маски за лице за закупуване на мазна кожа през 2018 г.

8-те най-добри маски за лице за закупуване на мазна кожа през 2018 г.

Ние се ангажираме да проучваме, тестваме и препоръчваме най-добрите продукти. Може да получаваме комисионни от покупки, направени след посещение на връзки в нашето съдържание. Научете повече за нашите процес на преглед. 

Маските за лице напълно имат момент. От маски от листа за животински печат до маски за отлепване на блясък, в тази бузлива категория за грижа за кожата няма много неща, които да не съществуват. Но с огромния брой маски на пазара и всички реклами около нови продукти, може да бъде трудно да се определи какво наистина работи срещу това, което прави за добро себе си. И ако имате мазна кожа, знаете, че смазването на всяка маска няма да се случи. Нуждаете се от нещо специално формулирано за вашия тип кожа.

Ето защо направихме няколко изкопавания и намерихме най-добрите маски за подпомагане на мазната кожа - независимо дали сте склонни към акне, чувствителни или се нуждаете от известно хидратиране. Прочетете нататък, за да намерите най-добрите маски за лице за мазна кожа, които да отговарят на вашите нужди.

Този продукт е култов фаворит в интернет и с основание. Маската е изработена от кал, заедно с минерали като магнезий, калций, сяра, бромид, йод, натрий, цинк и калий, които помагат в порите, за да детоксикират и премахват черни точки. Тази маска попива масла и премахва мъртвата кожа, за да остави ясна, по-равномерна тоналност. Но вместо да изважда кожата и да я оставя усетена, тя е формулирана с масло от шеа, алое вера и масло от жожоба за хидратиране.

Има над 2000 рецензии от пет звезди на Amazon, които възхваляват този продукт. Един от рецензенти каза: "Имам чувствителна кожа и обикновено съм скептична да изпробвам продуктите на кожата, но тези неща премахнаха всички мазни натрупвания и черни точки на лицето ми, без да изсушават прекалено много".

Намирането на естествена маска, която не е нужно да се прави в дома ви, е много по-лесно сега, когато маските за лице стават по-популярни. Това е папая и ензими от ананас, които леко разхлабват и разтварят мъртвите кожни клетки, за да разкрият блестяща, здрава кожа отдолу. След изплакване, алое вера се оставя да успокои кожата и да помогне на тона на кожата да изглежда свеж и подновен.

Тази формула е направена със 100% вегетариански съставки, без изкуствени оцветители или синтетични аромати и абсолютно никакви тестове върху животни.

"Харесва ми тази ензимна маска за лице и ще я препоръча. Маската е прекалено силна, за да я използвам ежедневно, но е перфектна веднъж или два пъти седмично ", каза един рецензент." Това е страхотна маска за разрушаване и отстраняване на мъртви кожни клетки ".

1

About

Check Also

Спрете да правите тези зимни грижи за кожата Грешки

01 от 06 Contents1 Обща зимна грижа за кожата2 Не променяте продуктите си за грижа …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − = 63