Home / Грим / Как да: носете най-естествения поглед на очна линия

Как да: носете най-естествения поглед на очна линия

Как да: носете най-естествения поглед на очна линия

В един свят на крилати очна линия, опушени очи и по-видими тенденции за грим, понякога се оставяме да се чудим как да подобрим нашия грим по най-естествения начин. Очна линия е един от най-използваните продукти в нашите рутинни процедури, но не всеки иска да изглежда драматично. Един от най-добрите трикове за обличане на очите е всъщност доста прост и толкова естествен, че никой не може да каже, че носите нещо.

Ето някои лесни и лесни стъпки как да носите и да приложите най-естественото изглеждащо очна линия:

1. Какво ви е необходимо: Инвестирайте в добър очна линия. Един очна линия, която остава без пух, е от съществено значение, което помага гримът ви да остане непокътнат цял ​​ден. Когато създавам тънка линия за клиенти, обикновено предпочитам водоустойчива очна линия в дълбок черен или кафяв цвят. Можете да превключите цвета в зависимост от настроението ви, може би слива или патладжан. Черните и кафяви нюанси са тези, които ще използвате най-много и ще отидете с всичко. Не е фен на молив? Вземете за гел очна линия, която идва в гърне вместо.

Избор на най-добри продукти: Марк Джейкъбс Красив гел за паста за зъби, Боби Браун Дълга олекотена маска за очи, NYX Козметика Faux черна линия за молив за рисуване, Rimmel Scandaleyes Водоустойчив Kohl Kajal Liner

2. Ключът към естественото очна линия: Това е, когато можете да приложите вашите очи на очи, или изобщо не, ако това е, което сте избрали. След като приключите с това, използвайте четка за очна линия и оцветете върха на четката с молива си.

Вземете достатъчно очна линия върху четката и я позиционирайте възможно най-близо до линията на миглите. Голямото нещо за четките за прилагане на очна линия е, че те са хубави и тънки и наистина могат да се вмъкнат между тези мигли. Натиснете четката в линията на речта, следвайки естествената крива на окото. Ще видите едва ли тънка линия, която започва да се формира и можете да повторите това през целия клепач, докато усетите, че вашият външен вид е пълен.

 

Избор на най-добри продукти: NYX Cosmetics Pro Ъглова четка за очна линия, японска четка за Ъгълче за очна линия, Artis Linear 1 четка за очна линия

Грим за художника Съвет: Намирате ли понякога, че след прилагане на спирала все още можете да видите бели празнини между вашите мигли? В зависимост от формата на окото, понякога могат да се наблюдават пропуски в кожата или вътрешния капак и това може да създаде илюзия, че гримът ви не се смесва правилно. Просто вземете молива си и започнете да запълвате тези празнини между миглите. Можете да вдигнете клепачите си толкова леко, че да попълните горната водолиния, леко запълване с молив, за да не се нахлуете. Това ще създаде по-дебела линия отдолу, поддържайки перфектно попълнена линия на миглите, която също изглежда естествена.

1

3. Завършете с пълни мигли: Увийте миглите си и нанесете два слоя сгъстяващи маскара, които ще направят миглите приятни и пълни. Маскарата е от съществено значение за този външен вид, защото тя събужда очите и ви позволява да избягате с по-малко сенки за очи или изобщо няма, ако не се чувствате така или не изтече време. Когато прилагате спирала на миглите, уверете се, че сте започнали в основата на миглите и след това завъртете пръчката докрай. Това ще ви гарантира, че не пропускайте никакви мигли и всеки получава правилно покритие.

С перфектното количество очна линия и маскара, вие ще завършите външния вид безпроблемно. 

Избор на най-добри продукти: Твърде ориентирана към "По-добре от секса" Mascara, L'Oreal Париж оригинална оригинална маскара, CoverGirl Lash Blast Volume Mascara

4. Махнете очите грим правилно: Наложително е да премахвате грима правилно всяка вечер преди леглото, особено лайнер, сянка и спирала. По този начин вашият грим не дразни очите ви и не причинява инфекция, ако е оставен твърде дълго. Използването на препарат за отстраняване на грим, който отнема всичко, особено всичко, което е водоустойчиво, е идеално. Просто нанесете почистващия препарат за грим на очите на памучен тампон и се накиснете на окото за по-малко от минута, преди да изтриете изцяло продукта.

Избор на най-добри продукти: Vichy Purete Thermale Успокояващ грим за отстраняване на грим за очи, Garnier SkinActive Микеларна почистваща вода, почистващ и водоустойчив почистващ препарат за грим, L'Oreal Paris Eye Remover за грим

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − = 12